Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neznám, nedělám doma první poslední. Nejsem blbá. Nejsem služka. Manžel se do péče o domácnost a dítě zapojuje velkým dílem a možná mi ani nezahýbá ![]()
Hele buď v klidu, to tě přejde. Dej si čas se ze všeho vyvztekat, vybrečet… A pak jdi dál. Pouč se z toho. To, že máš perfektní domácnost a děláš doma otroka ti dobrej vztah nezajistí. Mysli i na sebe.
Proc pro nej delas „prvni posledni“? Pak nevi roupama co delat ![]()
Poradne bych ho zaprahla a pokud by s milostnymi aferkami neprestal, sel by.Co jinyho?
Neznám to.
První a poslední občas provozuji, ale asi jsem nepodcenila výběr - vrací se mi to ![]()
@Anonymní píše:
Damy,
udelate pro muze a pro rodinu prvni posledni, on se odvdeci tim, ze vam s nicim nepomuze a jenom se veze a volny cas travi milostnymi aferkami… Znate to?
Jak se s tim vyrovnavate?
Ted jsem sama, meganasrana, zapskla a nejradeji bych ho nakopala vy vite kam.
To nehrozí ![]()
@Anonymní píše:
Damy,
udelate pro muze a pro rodinu prvni posledni, on se odvdeci tim, ze vam s nicim nepomuze a jenom se veze a volny cas travi milostnymi aferkami… Znate to?
Neznám. Ani jedno z toho, co jsi popsala - i když k tomu prvnímu mám sklony a musím si hlídat, abych nesklouzla do extrému.
Muže, který „s ničím nepomůže a jenom se veze“ bych vedle sebe jako životního partnera mít nedokázala, i kdyby žádné „milostné aférky“ neměl.
Já to teda taky neznám, byť občas sklony k tomu dělat doma všechno mám taky, ale je to i tím že jsem na rd a manžel je pracovně fakt hodně vytížený a zbylý čas se radši venujeme sobě navzájem, ale učím se s tím něco dělat v rámci možností. Nicméně místo kopanců a vysmívani jak tohle fakt doma nemám ti chci vyjádřit účast a přeju ať se z toho brzo oklepes, nezahorknes a najdeš si partnera, se kterým si pravidla nastavíte jinak. Je to hodně v povaze, někdy se s tím těžko něco dělá. Hodně štěstí!!
@Anonymní píše:
Damy,
To mě mrzí. Jak máš staré děti? Jak dlouho jste byli spolu? Můj první (osmiletý) vztah nevyšel- ale naštěstí jsme děti neměli. A pak jsem narazila na toho pravého, charakterního a hodného…takže ti přeju to samé- poučit se z chyb ve výběru a příště budeš vědět, co hledat…
Damy,