Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte žienky. Viete mi poradiť prosím overenú metódu ako vyvolať menštruáciu prírodným spôsobom? Počula som, že dobre prijímať veľké dávky vitamínu C a k tomu dávať horúce kúpele a masírovať brucho a chodiť behať sú tieto informácie pravdivé? Za každú radu budem vďačná ![]()
@EvieK práveže sa chcem vyhnúť liekom keď, že nemám ani 18 a telo na lieky dosť zle reaguje
@vikic1 píše:
@EvieK práveže sa chcem vyhnúť liekom keď, že nemám ani 18 a telo na lieky dosť zle reaguje
Pokud máš problémy s MS, stejně to musíš řešit s ním a nespoléhat na babské rady.
@vikic1 píše:
Ahojte žienky. Viete mi poradiť prosím overenú metódu ako vyvolať menštruáciu prírodným spôsobom? Počula som, že dobre prijímať veľké dávky vitamínu C a k tomu dávať horúce kúpele a masírovať brucho a chodiť behať sú tieto informácie pravdivé? Za každú radu budem vďačná
Nemáš jen delší cyklus?
Jak dlouho máš zpoždění? Někdy pomáhají na srovnání bylinky. Doporučuje se tu buď Femigard nebo Gynex ![]()
@Walburga Už mám meškanie týždeň. Ďakujem za radu skúsim ♥️️🙂
@stinga tehotná určite niesom ked, že som panna a z nikim som nespala
@vikic1 píše:
@stinga tehotná určite niesom ked, že som panna a z nikim som nespala
aha, a proč tak úpěnlivě vyvoláváš menstruaci? tak když víš, že těhotná nejsi, tak v klidu počkej, až menstruace dorazí sama
pokud by tě bolelo břicho nějak moc, tak zajít k lékaři
pokud víš, že nejsi těhotná a menstruace nedorazí, tak k lékaři až za měsíc stačí
@stinga preto stresujem lebo ma čaká jazda v autoškole a mavam silnú menštruáciu a počas jazdi nemôžem ísť na wc. Prvý deň ja neviem fungovať a to mám aj lieky preto to riešim takto. Skúšala som tampóny no nie vždy sa mi podarí ich zaviesť správne
@vikic1 no tak pokud si tampony dáváš nasucho, tak to jde zavést špatně, ale při velkém krvácení by to mělo jít dobře