Vlhká vzrušením?

Anonymní
10.2.19 13:45

Vlhká vzrušením?

Ahoj, omluvte mě za anonymitu, ale měla bych dotaz ohledně sexu.
Jsem s přítelem nějaký ten rok a brala jsem antikoncepci 5 let s jednou pauzou. Teď jsme se rozhodli že vysadim antikoncepci a teď to bude skoro rok co jí ne beru.
V sexu je to u mě o to lepší než předtím. Že začátku antiny mi nic nějak nevadilo, ale později mě přestává sex bavit atd tak z toho důvodu jsem ji chtěla přestat brát.
Teď se mám najednou lepší a sex mě baví. Když dojde na sex tak jsem vzrušena a vždy dojdu k orgasmu, ktery jsem později u antiny vůbec neměla.
Co mě spíše trápí je to že kdzy se vzrusim tak jsem docela dost mokrá a přítel když do mé pronikne a už jsme v tom nejlepším tak je tam dost mokro a klouže to. Párkrát mě utrel, pokračovali jsme dal a jak to bylo sušší díky tomu jak mě utrel tak to bylo lepší.
Máte taky nějaká takový problém? A co na to pomůže?
Partner si nikdy nestěžoval, co jsem hodně četla tak je lepší mokrá než suchá a chlapům víc sedí mokrá ale nějak mi to nedá a přemýšlím nad tím. Někdy totiž po sexu je mokro i podemnou na prostěradle :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.19 13:53

Buď v klidu, já tíhnu k vystrikum, mám pod sebou vyloženě louži. Chlapi to tak neřeší ;)

• Citovat
  • Upravit
14379
10.2.19 14:51

Co tedy vím, tak čím mokřejší, tím víc to chlapy rajcuje :nevim:. :mavam: alespoň to každý tvrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
10.2.19 18:40

Já bych si na přirozený lubrikant Teda fakt nestěžovala :mrgreen: To, že je žena vlhká berou chlapi jako důkaz toho, že jsi vzrušená, ještě jsem se teda nesetkala s chlapem který by byl zklamaný z toho, že jsem mokrá :lol:

• Citovat
  • Upravit
7
12.6.19 15:10

Až se mi svas zbihaji sliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat