Vlněný kabát do sušičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
19.10.19 10:39

Vlněný kabát do sušičky?

Hezkou sobotu přeji, mám dotaz. Mám doma zimní kabát (50% vlny, 20%akryl, 30% polyester). Je možné ho dát do sušičky na program,, osvěžení "? Dávala jsem ho do čistírny, odkud sice přišel jako nový, ale tím, jak visí celý rok na chodbě ve skříni načichl vším možným. Sušičku mám krátce a bojím se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35720
19.10.19 10:41

Nedávala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
19.10.19 10:48

Ne… Možná jen na nějaký studený vzduch. Ale spíš ho dej někam na ramínko vyvětrat. To bude to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.10.19 10:50

Rozhodne nedavat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.10.19 10:59

Já mám v sušičce program na studený vzduch. Tam dávám věci vyvětrat (bohužel balkon je nepoužitelný kvůli kuřákům :poblion: ) třeba i kabát (95% vlna 5% akryl) s pravým kožešinovým límcem to zvládal úplně v pohodě (po dvou těhotenstvích jsem ho darovala protože zadek do něj už v životě nenarvu). U nás ten program hodně jede i kvůli psům protože na odchlupení je to 100× lepší než všechny lepící válečky na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.10.19 11:19

@Heivka tohle je deseti minutový program se studeným vzduchem, teď jsem koukala do návodu. Tak já to risknu. Chystám se ho taky darovat, po dvou těhotenstvích se do něj taky nenarvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
19.10.19 11:25

Nedávala bych. Kdysi jsem dala do sušičky úplně nový měkkoučký nadýchaňoučký vlněný svetr. Vytáhla jsem ho trochu vytahaný, ale zároveň sražený. Nevím, jak přesně to popsat. Nezmenšil se, mírně se zvětšil, ale je placatý. Je to 6 let a furt vypadá stejně hnusně. Nosím ho jen doma :( Ty svetry mám dva. Ten druhý jsem do sušičky nedala a vypadá furt stejně. Je hezky heboučký a nadýchaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
19.10.19 12:14
@Aduš8 píše:
@Heivka tohle je deseti minutový program se studeným vzduchem, teď jsem koukala do návodu. Tak já to risknu. Chystám se ho taky darovat, po dvou těhotenstvích se do něj taky nenarvu :lol:

Nejsem si jista, ze to pomuze od pachu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.10.19 14:12

@cecetka pomůže pokud to není vyloženě propocené, takový ten skříňový oddér (způsobený hlavně prachem) to zlikviduje úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný