Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Podle mě neuděláš nic než se dostaneš ke specializovanému lékaři. Můžeš zkusit třeba zase nějaké ty masti, aby to na chvíli polevilo.
Já jsem třeba šla téměř preventivně po 2 porodech a hned na prvním vyšetření mi lékař gumičkoval. Myslela jsem, že to ve finále taky pořešíme jen mastí. Teď docházím každé 3 - 4 měsíce.
A co? Na co se ptáš, jaký význam má, sem dávat nechutnou fotku? Co máš dělat víš a musíš holt vydržet do září. Na hemoroidy se neumírá.
Jeste bych ti doporucila koupit laktulozu. Resim po porodu stejnou vec. Jak se zmekci stolice, tak sice vyleze a zvetsi se, ale zase rychle splaskne. Myslim, ze casem to bude uplne dobry. Zkus to
Dobrý den,
Mám velkou prosbu udělal se mi asi před 6 týdny vnejsi hemeroid. Dostala jsem. Detralex a mazala faktu mast, dělala si sedací koupele z dubové kůry, upravila jídelníček, celkem se zatáhl. Minulý týden opět znovu vylezl, pálí mě to a boli. Na proktologii jsem objednaná od června, ale volno mají az v září. Na internetu jsem našla tuto fotku a mam zo podobné jako na obrazku