Vnější hemeroid a bolest

Anonymní
3.8.25 06:30

Vnější hemeroid bolest

Dobrý den,

Mám velkou prosbu udělal se mi asi před 6 týdny vnejsi hemeroid. Dostala jsem. Detralex a mazala faktu mast, dělala si sedací koupele z dubové kůry, upravila jídelníček, celkem se zatáhl. Minulý týden opět znovu vylezl, pálí mě to a boli. Na proktologii jsem objednaná od června, ale volno mají az v září. Na internetu jsem našla tuto fotku a mam zo podobné jako na obrazku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.8.25 07:20

Podle mě neuděláš nic než se dostaneš ke specializovanému lékaři. Můžeš zkusit třeba zase nějaké ty masti, aby to na chvíli polevilo.

Já jsem třeba šla téměř preventivně po 2 porodech a hned na prvním vyšetření mi lékař gumičkoval. Myslela jsem, že to ve finále taky pořešíme jen mastí. Teď docházím každé 3 - 4 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
3.8.25 08:41

A co? Na co se ptáš, jaký význam má, sem dávat nechutnou fotku? Co máš dělat víš a musíš holt vydržet do září. Na hemoroidy se neumírá.

• Citovat
  • Upravit
1371
3.8.25 21:26

Jeste bych ti doporucila koupit laktulozu. Resim po porodu stejnou vec. Jak se zmekci stolice, tak sice vyleze a zvetsi se, ale zase rychle splaskne. Myslim, ze casem to bude uplne dobry. Zkus to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.4.26 18:31

Ahoj, jak jsi vyřešila? Řeším to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie