Vnímání miminka - může se v bříšku třást zimou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vnímání miminka
Dobrý den, byla jsem dneska plavat ve vekovním bazénu a když jsem odcházela měla jsem pocit že je malému zima je možný že ho takhle vnímám už? Jsem ve 12+5tt
(Bylo mi telo ale cítila jsem jako by mi z podbříšku vycházela zima a bylo mi nepříjemně…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli ses podchladila třeba na třicet stupňů, tak to možný je ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja si v souvislosti s bazenem pamatuji, jak jsem sla z bazenu domu a strasne me studilobticho a mela jsem desne krece…Doma jsem se zabalila do teple deky a postupne se mi ulevovalo, az to zmizelo.Bylo zvladtni, ze cele telo byli relativne teple, ale bricho, jak led. Zvlastni pocit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok já se nikdy nepozorovala a co jsem těhu tak už tím štvu i sama sebe, ale malýmu to asi neublíži tak co
díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja.trefilova Je to možné - mozek ti bombardují hormony a to se nějak projeví.. Já třeba v těhotenství seřvala policajtku.. Neber si to špatně, ale racionalita teď ustoupí do pozadí, aby ses o to líp dokázala starat o mimi (tedy, aby ses na něj pudově napojila..). ![]()
- Citovat
- Upravit
@Maja.trefilova jako myslíš že se ti tak ochladila krev, že by to podchladilo dítě??? to fakt ne. ale je úžasný co lidi nevymyslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sara1000 Tak to jsme měli stejně zhruba tak asi to možný je
no mě malej dělá se zažíváním pěkný cviky
tak mě bolí bříško poměrně často dneska večer přestalo a je mi strašně dobře ale uplně si až říkám jestli tam vubec je a je v pořádku až divný že najednou ho necitím nebo spíš nějákou bolest třeba i malinkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja.trefilova ono to může být i tím, že se v břiše ukládá tuk a ten je vždy chladnější než svaly… já mám vždycky úplně ledovou prd*l ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white píše:
@Maja.trefilova ono to může být i tím, že se v břiše ukládá tuk a ten je vždy chladnější než svaly… já mám vždycky úplně ledovou prd*l
- Citovat
- Upravit
@Tykvička Jooo tak to si začínám všímat
občas hrozný co se mi zrodí v hlavičce minulej týden jsem si umanula že přítel malýho nechce nebo spíš že se stydí za to že jsem těhotná když jsem mu to řekla tak na mě koukal tak že jsem se musela rozesmát a trklo mi že asi jsem přestřelila protože ten je pomalu pyšným tatínkem
vymýšlí už co pro malýho udělá a tak je zručnej na truhlařinu a pod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white píše:
@Maja.trefilova ono to může být i tím, že se v břiše ukládá tuk a ten je vždy chladnější než svaly… já mám vždycky úplně ledovou prd*l
ted mi dosla spousta veci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maja.trefilova hoď se do klidu. ono pokud je těhotenství vitální tak něco vydrží.
s první jsem do 17tt tahala pacienty až jsem z toho měla blbý svědomí a je zdravý. a za to co teď provádí s druhošem bych u jí občas sekla. jsem 26tt a dneska mu šlápnul na hlavu, chudák pak celý den kopal. každou chvíli mi rajtuje po břiše, furt ho tahám a druhošek se drží jak klíště
zbytečně se nestresuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit