Plavání pro prcka v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
778
17.6.13 09:24

Plavání pro prcka v Brně

Ahoj holky,
vím že diskuzí podobného typu je tu ažaž, nenašla jsem však nic aktuálního tak otevírám novou diskuzi a prosím o radu maminky z Brna, co za sebou již mají, nebo zrovna navštěvují nějaké plavání pro kojence.
Máme v plánu začít v září, malé v té době bude cca 8. měsíců, přes prázdniny většinou nic nebývá…

Chtěla bych vás poprosit o doporučení nějakého plavání, o cenu mi nejde, spíše o kvalitu a přístup. Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12327
17.6.13 09:26

Ahoj my chodíme na plaváčky je to na Tř. Generála píky Černé pole, a sme max. spokojeni. Začali sme chodit v září malýmu bylo kolem 7.měs a chodíme do teď :palec: Ceny jsou skoro všude stejný, je to i o tom jak daleko to člověk má…není špatný na Majdalenkách myslím žabičky, ale tam je to trochu dražší a hůř se tam člověk dostane, berou míň lidí a většinou to je přes známost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
17.6.13 09:55

@Petruskabmw Já jsem z Řečkovic, ale mám k dispozici auto, takže mi nedělá problém dojíždět :) Jinak děkuju za doporučení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
17.6.13 10:44

@Ditkaa No z těch Řeckovic to bude všude na dojíždění…ale sem by si to měla celkem kousek když najedeš k tunelům tak si tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
17.6.13 11:00

Taky chodíme do plaváčků a spokojenost. Bazén je teploučký, lektorky milé a dítko spokojené. Zápis do kurzů od září právě probíhá, tak se tam můžeš alespoň informovat. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
17.6.13 11:30

@Ditkaa Ahoj! my chodíme s malou od 6m do Modřic http://hastrmanci.cz/
Máme to zaplaceno i s wellness, takže po lekci cca půl hoďky, vířivka a pak sauna, chodíme v sobotu, to chodí plavat většinou tatínci a super, můžu jen doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.6.13 15:38

Přidávám se ke spojeným Plaváčkům. Chodíme od 7 měsíců, syn má 2 roky, takže plave už druhý rok a je to paráda. Jsme maximálně spokojení, perfektní zázemí, není problém s náhradama, vynikající instruktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
17.6.13 21:01

Chodíme taky do Plaváčků na TGP a jsem max. spokojená, teplá voda, příjemný personál a čistý prostředí. Teď navíc mají na slevovém portálu i akci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí