Voda v Chorvatsku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.6.18 22:07

Voda v Chorvatsku

Za týden jedeme na dovolenou do Chorvatska, konkrétně na Istrii (Medulin, hotel Holiday). Jde o to, že sice máme all inclusive, ale pití pouze při jídlech v restauraci, nic se nesmí vynést. Tak mě napadlo, že s sebou vezmu lahve a vzdy si natočíme na pláž vodu na pokoji do láhve a do toho vezmu třeba sirup. Dělal to tak někdo? Je to dobrý nápad? Je tam voda nezávadná? Doma to děláme stejně pijeme jen vodu z kohoutku. Jedeme autobusem, tak se mi úplně nechce tahat balíky s vodou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
22.6.18 22:08

V chorvatsku maji super vodu. Pijou vsichni z kohoutku. Ja si ji davam se sirupem

• Citovat
  • Upravit
72725
22.6.18 22:13
@Anonymní píše:
Za týden jedeme na dovolenou do Chorvatska, konkrétně na Istrii (Medulin, hotel Holiday). Jde o to, že sice máme all inclusive, ale pití pouze při jídlech v restauraci, nic se nesmí vynést. Tak mě napadlo, že s sebou vezmu lahve a vzdy si natočíme na pláž vodu na pokoji do láhve a do toho vezmu třeba sirup. Dělal to tak někdo? Je to dobrý nápad? Je tam voda nezávadná? Doma to děláme stejně pijeme jen vodu z kohoutku. Jedeme autobusem, tak se mi úplně nechce tahat balíky s vodou :nevim:

byla jsem na makarské a voda je tam slaná - normálně z kouhoutku.. pro nás fakt fuj.. ale zase za pár šupů koupíš v petce… nic netahej.. teď jsem byla v bulharsku a taky jsem kupovala balenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.6.18 22:18

Proc bys mela Tahat s sebou vodu? 8o 8o :nevim: :nevim: :nevim: Myslis de v Chorvatsku se neprodava voda?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 22:23

@Safrunka jako jasné že prodává :mrgreen: ale nejbližší Konzum je 1,7km daleko a komu by se s chtělo tahat se s balíkem vody tu dálku :mrgreen: to ji radši tady naložím do busu a nechám se s ní vyložit u hotelu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13955
22.6.18 22:26

Vodu bych netahala urcite budou mit nekde stanky. Tam tu vodu ochutnas a uvidis.

Příspěvek upraven 22.06.18 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.6.18 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
22.6.18 22:35

Dotaz hodný roku 2018… :lol:.se nedivím, že si Chorvati dělají z Čechů pr..l :roll:

Příspěvek upraven 22.06.18 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.18 22:36
@Sofierules píše:
dotaz hodný roku 2018… :lol: .se nedivím, že si Chorvati dělají z Čechů p…l :roll:
:mrgreen: :lol: už nejen paštikáři, ale i tahači vody :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
22.6.18 22:43
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: už nejen paštikáři, ale i tahači vody :think:

Přesně, vidím zakladatelku jak přijede busem z ČR s těmi lahvemi vody 6×1,5 v plus adekvátní množství Jupí extra hustý a jdu do kolen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
22.6.18 22:46

To nemyslis vazne, ze bys do chorvatska vezla nekolik “sestek” vody, ze ne?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
22.6.18 22:55

V každém hotelu je obchůdek- suvenýry, balena voda a podobně…nemusíš do konzumu…my u Zadaru pili i kohoutkovou a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.18 23:01
@Sofierules píše:
Přesně, vidím zakladatelku jak přijede busem z ČR s těmi lahvemi vody 6×1,5 v plus adekvátní množství Jupí extra hustý a jdu do kolen…
:mrgreen: :lol: v busech nemají omezené zavazadla? :D vidim to do letadla - jeden kufr hadry, druhý balené vody :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.6.18 23:01

:mrgreen: :lol: Paštikáři a tahači vody..... to mě fakt rozesmálo, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
22.6.18 23:07
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: v busech nemají omezené zavazadla? :D vidim to do letadla - jeden kufr hadry, druhý balené vody :mrgreen:

Dikybohu netuším jak to vypadá s limity v busech do Chorvatska …,!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí