Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V chorvatsku maji super vodu. Pijou vsichni z kohoutku. Ja si ji davam se sirupem
@Anonymní píše:
Za týden jedeme na dovolenou do Chorvatska, konkrétně na Istrii (Medulin, hotel Holiday). Jde o to, že sice máme all inclusive, ale pití pouze při jídlech v restauraci, nic se nesmí vynést. Tak mě napadlo, že s sebou vezmu lahve a vzdy si natočíme na pláž vodu na pokoji do láhve a do toho vezmu třeba sirup. Dělal to tak někdo? Je to dobrý nápad? Je tam voda nezávadná? Doma to děláme stejně pijeme jen vodu z kohoutku. Jedeme autobusem, tak se mi úplně nechce tahat balíky s vodou
byla jsem na makarské a voda je tam slaná - normálně z kouhoutku.. pro nás fakt fuj.. ale zase za pár šupů koupíš v petce… nic netahej.. teď jsem byla v bulharsku a taky jsem kupovala balenou ![]()
Proc bys mela Tahat s sebou vodu?
Myslis de v Chorvatsku se neprodava voda??
![]()
@Safrunka jako jasné že prodává
ale nejbližší Konzum je 1,7km daleko a komu by se s chtělo tahat se s balíkem vody tu dálku
to ji radši tady naložím do busu a nechám se s ní vyložit u hotelu ![]()
Vodu bych netahala urcite budou mit nekde stanky. Tam tu vodu ochutnas a uvidis.
Příspěvek upraven 22.06.18 v 22:27
Dotaz hodný roku 2018…
.se nedivím, že si Chorvati dělají z Čechů pr..l ![]()
Příspěvek upraven 22.06.18 v 22:37
@Sofierules píše:
dotaz hodný roku 2018….se nedivím, že si Chorvati dělají z Čechů p…l
@martina.se píše:![]()
už nejen paštikáři, ale i tahači vody
Přesně, vidím zakladatelku jak přijede busem z ČR s těmi lahvemi vody 6×1,5 v plus adekvátní množství Jupí extra hustý a jdu do kolen…
To nemyslis vazne, ze bys do chorvatska vezla nekolik “sestek” vody, ze ne?!?
V každém hotelu je obchůdek- suvenýry, balena voda a podobně…nemusíš do konzumu…my u Zadaru pili i kohoutkovou a v pohodě.
@Sofierules píše:
Přesně, vidím zakladatelku jak přijede busem z ČR s těmi lahvemi vody 6×1,5 v plus adekvátní množství Jupí extra hustý a jdu do kolen…
@martina.se píše:![]()
v busech nemají omezené zavazadla?
vidim to do letadla - jeden kufr hadry, druhý balené vody
Dikybohu netuším jak to vypadá s limity v busech do Chorvatska …,!
Za týden jedeme na dovolenou do Chorvatska, konkrétně na Istrii (Medulin, hotel Holiday). Jde o to, že sice máme all inclusive, ale pití pouze při jídlech v restauraci, nic se nesmí vynést. Tak mě napadlo, že s sebou vezmu lahve a vzdy si natočíme na pláž vodu na pokoji do láhve a do toho vezmu třeba sirup. Dělal to tak někdo? Je to dobrý nápad? Je tam voda nezávadná? Doma to děláme stejně pijeme jen vodu z kohoutku. Jedeme autobusem, tak se mi úplně nechce tahat balíky s vodou