Vodafone samoobsluha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
23.4.13 21:21

No tak to právě jsem nepochopila, zda je to jako dotaz nebo ironicky… na nepochopení mám taky nárok, ne?

Jinak - vyúčtováíní nám přišlo po 2dnech zpoždění, sámošku nepoužívám, páč se do ní nemůžu dostat… máme 3vstupy a ani přes jeden to nejde, takže spoléhám jen na to vyúčtování přes sms :?

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
23.4.13 21:23

Kdysi jsem přes ní brouzdala často, přestože chodily i papírové výpisy a byla jsem spokojená, takže jsem celkem naštvaná kvůli její současné nedostupností :cert:

• Citovat
  • Upravit
Larr
23.4.13 21:28

Máš :hug:.

Jako, že se nemůžeš dostat - najet na její stránky :?:
Sem zaslechla, že se přes ní dají upravovat i možností volání, zkrátka vše na míru.

@ivik21 píše:
No tak to právě jsem nepochopila, zda je to jako dotaz nebo ironicky… na nepochopení mám taky nárok, ne?Jinak - vyúčtováíní nám přišlo po 2dnech zpoždění, sámošku nepoužívám, páč se do ní nemůžu dostat… máme 3vstupy a ani přes jeden to nejde, takže spoléhám jen na to vyúčtování přes sms :?
  • Citovat
  • Upravit
Tattiana
23.4.13 21:34

No to můžeš, ale raději vždy vytočím operátora a domluvím se přímo, on si stejně taky otvírá sámošku a konzultuje to s Tebou…

alespoň v prosinci to tak bylo, když jsme si upravovali tarify s manželem :palec:

Jak píšu, jsem opravdu zklamaná, že sámoška mi nenabíhá… Netem to není…

• Citovat
  • Upravit
Larr
23.4.13 21:37

Operátora platíš, otevření netu nee :think:.
Teď jsem na ní najela a v poho - já ty operátory nerada - mají děsivej vybízivej tón v hlase - lezou mi na nervy :zed:.

@ivik21 píše:
No to můžeš, ale raději vždy vytočím operátora a domluvím se přímo, on si stejně taky otvírá sámošku a konzultuje to s Tebou…

alespoň v prosinci to tak bylo, když jsme si upravovali tarify s manželem :palec:

Jak píšu, jsem opravdu zklamaná, že sámoška mi nenabíhá… Netem to není…
  • Citovat
  • Upravit
Tattiana
23.4.13 21:42

Zatím vše s operátorem v pohodě, volala jsem jen s konkrétní věcí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
23.4.13 21:44

Tak nenaběhla mi sámoška :think:

Hlásíš se přes telefonní číslo a kód?

• Citovat
  • Upravit
Larr
23.4.13 21:46

Ano.

@ivik21 píše:
Tak nenaběhla mi sámoška :think:Hlásíš se přes telefonní číslo a kód?
  • Citovat
  • Upravit
Larr
23.4.13 21:47

Přemýšlím, že se trochu pohrabu - v tarifech na míru :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
23.4.13 21:48

NO jo, dostali jsme právě v prosinci možnost ušít na míru přes zaměstnanecký kód… Tak jsme ušili a máme 50%náklady…

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
23.4.13 21:50

Když tak zítra Dobrou :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Larr
23.4.13 21:52
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit