Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdysi jsem přes ní brouzdala často, přestože chodily i papírové výpisy a byla jsem spokojená, takže jsem celkem naštvaná kvůli její současné nedostupností ![]()
Máš
.
Jako, že se nemůžeš dostat - najet na její stránky ![]()
Sem zaslechla, že se přes ní dají upravovat i možností volání, zkrátka vše na míru.
@ivik21 píše:
No tak to právě jsem nepochopila, zda je to jako dotaz nebo ironicky… na nepochopení mám taky nárok, ne?Jinak - vyúčtováíní nám přišlo po 2dnech zpoždění, sámošku nepoužívám, páč se do ní nemůžu dostat… máme 3vstupy a ani přes jeden to nejde, takže spoléhám jen na to vyúčtování přes sms
No to můžeš, ale raději vždy vytočím operátora a domluvím se přímo, on si stejně taky otvírá sámošku a konzultuje to s Tebou…
alespoň v prosinci to tak bylo, když jsme si upravovali tarify s manželem ![]()
Jak píšu, jsem opravdu zklamaná, že sámoška mi nenabíhá… Netem to není…
Operátora platíš, otevření netu nee
.
Teď jsem na ní najela a v poho - já ty operátory nerada - mají děsivej vybízivej tón v hlase - lezou mi na nervy
.
@ivik21 píše:
No to můžeš, ale raději vždy vytočím operátora a domluvím se přímo, on si stejně taky otvírá sámošku a konzultuje to s Tebou…alespoň v prosinci to tak bylo, když jsme si upravovali tarify s manželem
Jak píšu, jsem opravdu zklamaná, že sámoška mi nenabíhá… Netem to není…
Zatím vše s operátorem v pohodě, volala jsem jen s konkrétní věcí ![]()
Tak nenaběhla mi sámoška ![]()
Hlásíš se přes telefonní číslo a kód?
Ano.
@ivik21 píše:
Tak nenaběhla mi sámoškaHlásíš se přes telefonní číslo a kód?
NO jo, dostali jsme právě v prosinci možnost ušít na míru přes zaměstnanecký kód… Tak jsme ušili a máme 50%náklady…
No tak to právě jsem nepochopila, zda je to jako dotaz nebo ironicky… na nepochopení mám taky nárok, ne?
Jinak - vyúčtováíní nám přišlo po 2dnech zpoždění, sámošku nepoužívám, páč se do ní nemůžu dostat… máme 3vstupy a ani přes jeden to nejde, takže spoléhám jen na to vyúčtování přes sms