Vodafone samoobsluha

Mufina
26.1.10 16:03

Vodafone samoobsluha

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se změnou adresy v účtu u Vodafone. Po přihlášení si kliknu na osobní údaje a tam se mi otevře formulář, ve kterém mám provést změny, je pod ním i tlačítko odeslat, ale do toho formuláře mi nejde psát. Chybí mi nějaký nainstalovaný program, nebo proč mi to nejde? Netušíte někdo? Dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
26.1.10 16:46

Ty si chces zmenit adresu a kontaktni info?Tak me to jde normalne,jsem to ted zkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
26.1.10 16:48

Jo, zkoušela jsem změnit adresu. Před pár lety jsem měnila jméno a to si pamatuju, že jsem nakonec volala na operátora. Ale radši bych kdyby to šlo přes tu sámošku.

• Citovat
  • Upravit
13503
26.1.10 16:54

tak me to jde v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
26.1.10 16:58

Hmmm, to je divný. Zkoušela jsem to i v mozile i v exploreru a nikde mi to nejde. Zkusím počkat na manžela, třeba něco vyšpekuluje.

• Citovat
  • Upravit
16492
26.1.10 18:58

Mufi zavolat na tu jejich linku a oni ti to změní po telefonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.1.10 23:08

Ahoj, me to taky neslo po netu pres Samoobsluhu a bylo to tusim tim, ze jsem tu adresu menila pred rekneme..3 mesicema a potom znova a byl tam interval pul roku nebo takova nejaka blbost, slo to jen po telefonu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
27.1.10 07:46

Tak jsme zjistili, že tam jde změnit jen doručovací adresa a ne ta fakturační, což jsem chtěla já. Kvůli tomu se musí volat na oparátora.

• Citovat
  • Upravit
16291
28.1.10 22:36

Ahoj, já kvůli tomuhle musela do prodejny s občanským průkazem… A to jsem měnila jen příjmení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.4.13 08:40

Ahojky, jsme s manželem dlouholetými platícími zákazníky, ale bohužel se už 14dní nemůžu dostat do samoobsluhy, strašně dlouho nabíhá a pak se zruší nabíhání…

Navíc nám včera na mobily nepřišly ani sms o měsíčním vyúčtování :roll:

Jestli mají fofry s přepisy tarifů, tak to beru, ale proč dělají problém i u stálých zákázníků? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Larr
22.4.13 22:16

Používáte vodafon samoobsluhu, jaké vychytávky, co vás zaujalo, co naštvalo :?: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
22.4.13 22:28
:think:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
23.4.13 20:48
8o
@ivik21 píše: :think:
  • Citovat
  • Upravit
Tattiana
23.4.13 21:08

No já jsem nějak nepochopila Tvůj příspěvek 8o

• Citovat
  • Upravit
Larr
23.4.13 21:19

Co je na tom k nepochopení - pobavit se o vodafon samoobsluze - nezaložila jsem novou diskuzi a přilípla to k týhle starší.

@ivik21 píše:
No já jsem nějak nepochopila Tvůj příspěvek 8o
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová