Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty si chces zmenit adresu a kontaktni info?Tak me to jde normalne,jsem to ted zkousela.
Jo, zkoušela jsem změnit adresu. Před pár lety jsem měnila jméno a to si pamatuju, že jsem nakonec volala na operátora. Ale radši bych kdyby to šlo přes tu sámošku.
Hmmm, to je divný. Zkoušela jsem to i v mozile i v exploreru a nikde mi to nejde. Zkusím počkat na manžela, třeba něco vyšpekuluje.
Mufi zavolat na tu jejich linku a oni ti to změní po telefonu ![]()
Ahoj, me to taky neslo po netu pres Samoobsluhu a bylo to tusim tim, ze jsem tu adresu menila pred rekneme..3 mesicema a potom znova a byl tam interval pul roku nebo takova nejaka blbost, slo to jen po telefonu ![]()
Tak jsme zjistili, že tam jde změnit jen doručovací adresa a ne ta fakturační, což jsem chtěla já. Kvůli tomu se musí volat na oparátora.
Ahoj, já kvůli tomuhle musela do prodejny s občanským průkazem… A to jsem měnila jen příjmení ![]()
Ahojky, jsme s manželem dlouholetými platícími zákazníky, ale bohužel se už 14dní nemůžu dostat do samoobsluhy, strašně dlouho nabíhá a pak se zruší nabíhání…
Navíc nám včera na mobily nepřišly ani sms o měsíčním vyúčtování ![]()
Jestli mají fofry s přepisy tarifů, tak to beru, ale proč dělají problém i u stálých zákázníků? ![]()
Používáte vodafon samoobsluhu, jaké vychytávky, co vás zaujalo, co naštvalo
.
Co je na tom k nepochopení - pobavit se o vodafon samoobsluze - nezaložila jsem novou diskuzi a přilípla to k týhle starší.
@ivik21 píše:
No já jsem nějak nepochopila Tvůj příspěvek
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se změnou adresy v účtu u Vodafone. Po přihlášení si kliknu na osobní údaje a tam se mi otevře formulář, ve kterém mám provést změny, je pod ním i tlačítko odeslat, ale do toho formuláře mi nejde psát. Chybí mi nějaký nainstalovaný program, nebo proč mi to nejde? Netušíte někdo? Dík