Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
Nemáte někdo vyzkoušený nějaký dobrý voděodolný make-up/CC krém? Pojedeme s rodinkou k moři a nevím co je dobré a co zase ne. ![]()
Není lepší se u moře trochu opálit? Mám v plánu se u moře nemalovat
a už se na to těším docela ![]()
@Veru1987 to sice ano ale něco málo člověk přece jenom musí zakrýt, aby se pak před přítelem nevynořila z moře lochneská příšera ![]()
Vykašli se na make-up, žádný nevydrží vyloženě potápění. A u moře vypadají namalované holky spíš k smíchu, než sexy. Make-up si nech na večer a přes den se uvolni ![]()
@Slečna sousedka píše:
@Veru1987 to sice ano ale něco málo člověk přece jenom musí zakrýt, aby se pak před přítelem nevynořila z moře lochneská příšera
Tak snad tě zná i nenamalovanou, ne
Podle mě to ani pro tu pleť není dobré
Stejně se ti to rozpatlá. Dala bych maximálně nějaký tónovací krém, pokud by měl dostatečný SPF.
@Slečna sousedka píše:
@Veru1987 to sice ano ale něco málo člověk přece jenom musí zakrýt, aby se pak před přítelem nevynořila z moře lochneská příšera
Tak to máš dost divný vztah, pokud partner nemůže videt tvou skutečnou podobu. Stojí ti to za to? ![]()
A tedy namalované ženy v moři na mě působí spíš směšně než sexy ![]()
Příspěvek upraven 19.05.22 v 09:05
@Slečna sousedka píše:
tak přítel tě snad zná i nenamalovanou, nee? Raději pohodlí, klídek u moře
krásně se opáliš
@Slečna sousedka píše:
Ahoj,
Nemáte někdo vyzkoušený nějaký dobrý voděodolný make-up/CC krém? Pojedeme s rodinkou k moři a nevím co je dobré a co zase ne.
Tyjo, budeš na sebe u more patlat makeup? No, to je dost úlet.
@Slečna sousedka píše:
ale tak přítel tě už musel vidět nenamalovanou ne?
@Slečna sousedka píše:
Přítel tě nikdy bez make-upu neviděl?
Jo a pokud už máš nějaké fakt velké nedostatky, které potřebuješ na obličeji maskovat a bude to poprvé, co máš být takhle s přítelem, tak za mě lepší široký klobouk a velké sluneční brýle ![]()
Já když je nejhůř, používám toto…je to krém, co sjednotí pleť, člověk nevypadá namalovaně, ale přeci jen je pleť jednotná, matná…https://www.notino.cz/estee-lauder/the-mattifier-matujici-podkladova-baze/p-11605571/?gclid=Cj0KCQjw1ZeUBhDyARIsAOzAqQId7le0×wMkbnpMU-9iBlznLYqq0NXbMUX2×lgSzRflPexULP4P7KsaAsI5EALw_wcB
Neblbni, sluníčko a moře Tvojí pleti prospěje, nic na sebe nepatlej
a využij to jako příležitost k tréninku sebelásky. Přítel jistě přežije vidět Tě nenamalovanou.
Pokud opravdu vypadáš jako příšera, tak se obávám, že make-up to už moc nespraví. ![]()
Nevím, jak do vody, ale na léto ráda používám BB cream od Flormar, dá se koupit v Tetě, matuje, docela i kryje, hezky drží celý den a vyhovuje mi odstín, není to žádná oranžáda, mají na výběr myslím ze tří.