Voděodolný make-up/CC krém k moři

19.5.22 08:53

Voděodolný make-up/CC krém k moři

Ahoj,
Nemáte někdo vyzkoušený nějaký dobrý voděodolný make-up/CC krém? Pojedeme s rodinkou k moři a nevím co je dobré a co zase ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
19.5.22 08:55

Není lepší se u moře trochu opálit? Mám v plánu se u moře nemalovat :-) a už se na to těším docela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.22 09:00

@Veru1987 to sice ano ale něco málo člověk přece jenom musí zakrýt, aby se pak před přítelem nevynořila z moře lochneská příšera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.22 09:03

Vykašli se na make-up, žádný nevydrží vyloženě potápění. A u moře vypadají namalované holky spíš k smíchu, než sexy. Make-up si nech na večer a přes den se uvolni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14660
@Slečna sousedka píše:
@Veru1987 to sice ano ale něco málo člověk přece jenom musí zakrýt, aby se pak před přítelem nevynořila z moře lochneská příšera :nevim:

Tak snad tě zná i nenamalovanou, ne :D Podle mě to ani pro tu pleť není dobré :think: Stejně se ti to rozpatlá. Dala bych maximálně nějaký tónovací krém, pokud by měl dostatečný SPF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
@Slečna sousedka píše:
@Veru1987 to sice ano ale něco málo člověk přece jenom musí zakrýt, aby se pak před přítelem nevynořila z moře lochneská příšera :nevim:

Tak to máš dost divný vztah, pokud partner nemůže videt tvou skutečnou podobu. Stojí ti to za to? :think:
A tedy namalované ženy v moři na mě působí spíš směšně než sexy :nevim:

Příspěvek upraven 19.05.22 v 09:05

• Citovat
  • Upravit
7674
19.5.22 09:04
@Slečna sousedka píše:

tak přítel tě snad zná i nenamalovanou, nee? Raději pohodlí, klídek u moře :-) krásně se opáliš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56241
19.5.22 09:05
@Slečna sousedka píše:
Ahoj,
Nemáte někdo vyzkoušený nějaký dobrý voděodolný make-up/CC krém? Pojedeme s rodinkou k moři a nevím co je dobré a co zase ne. :think:

Tyjo, budeš na sebe u more patlat makeup? No, to je dost úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
19.5.22 09:07
@Slečna sousedka píše:

ale tak přítel tě už musel vidět nenamalovanou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.5.22 09:09
@Slečna sousedka píše:

Přítel tě nikdy bez make-upu neviděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.22 09:10

Jo a pokud už máš nějaké fakt velké nedostatky, které potřebuješ na obličeji maskovat a bude to poprvé, co máš být takhle s přítelem, tak za mě lepší široký klobouk a velké sluneční brýle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.5.22 09:10

Já když je nejhůř, používám toto…je to krém, co sjednotí pleť, člověk nevypadá namalovaně, ale přeci jen je pleť jednotná, matná…https://www.notino.cz/estee-lauder/the-mattifier-matujici-podkladova-baze/p-11605571/?gclid=Cj0KCQjw1ZeUBhDyARIsAOzAqQId7le0×wMkbnpMU-9iBlznLYqq0NXbMUX2×lgSzRflPexULP4P7KsaAsI5EALw_wcB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.22 09:16

@Tarinka děkuju moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.5.22 09:22

Neblbni, sluníčko a moře Tvojí pleti prospěje, nic na sebe nepatlej :) a využij to jako příležitost k tréninku sebelásky. Přítel jistě přežije vidět Tě nenamalovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
19.5.22 09:24

Pokud opravdu vypadáš jako příšera, tak se obávám, že make-up to už moc nespraví. 8)
Nevím, jak do vody, ale na léto ráda používám BB cream od Flormar, dá se koupit v Tetě, matuje, docela i kryje, hezky drží celý den a vyhovuje mi odstín, není to žádná oranžáda, mají na výběr myslím ze tří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí