Vodička Locoid Lotion

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
1.4.11 22:10
Elik píše:
Holky já teda doporučuju žádnou kosmetiku vůbec nepoužívat, z toho je víc škody než užitku, jen nějaké neutrální promašťovadlo… nám doktorka doporučila Linolu.Přeju všem ať vyrážka brzo zmizí :mavam:

Linolu používáme na syna, olej, ale dceru zaše „kouše“. :roll:
Taky ale už zastávám názor, čím méně, tím lépe. :palec:
Někde jsem četla, že kůže má „paměť“ a pak nepomáhá nic, když se na ní napatlá kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.4.11 07:50
Elik píše:
Holky já teda doporučuju žádnou kosmetiku vůbec nepoužívat, z toho je víc škody než užitku, jen nějaké neutrální promašťovadlo… nám doktorka doporučila Linolu.Přeju všem ať vyrážka brzo zmizí :mavam:

S tím souhlasím, já třeba malého koupu pouze v čisté vodě, ani žádné mýdlo nepoužívám, pouze ho pak natírám tím Excipialem, dřív Leniensem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.4.11 11:01

My jsme začali používat abmiderman na promaštění a zatím žídná změna, tak uvidíme,no :nevim: Taky se dost bojím, že bude atopik po mě…to jsem zvědavá:-( Nebo myslíte, že může být už alergik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.4.11 11:20
Veru-nka píše:
My jsme začali používat abmiderman na promaštění a zatím žídná změna, tak uvidíme,no :nevim: Taky se dost bojím, že bude atopik po mě…to jsem zvědavá:-( Nebo myslíte, že může být už alergik?

Včera jsem se ti dozvěděla od dr. zajímavou věc - ekzém je prý projev alergie..Takže já jako atopik jsem logicky i alergik… :think: A v tom případě i můj syn má evidentně alergii, když se mu udělal všude ekzém :nevim: Přiznám se, že tomu nerozumím, nikdy jsem se o to nezajímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.4.11 19:17

Xangel87: Já tedy jsem silný atopik i alergik…Tak to si mě tedy moc nepotěšila :-) :nevim: Ale je to vážně zajímavý…tak, že když má vyrážku tak je rovnou alergik? To těm mrňouskům začíná tedy velmi brzo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.4.11 21:13

No soudě podle dr. ano :nevim: Řekl doslova, že ekzém je vždy reakce na nějakou alergii, tak jsem to tak pochopila :nevim: Navíc nám dal kapky na alergii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.4.11 21:15

Tak to je vážně skvělý :zed: Já tedy vůbec nic o vyrážce nevím…jen mi doktorka řekla, že malýmu začíná ekzem a má běžnou novoroz.vyrážku…tak jsem tedy zvědavá. Už kapky na alergi? Jéé, šmudlínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
3.4.11 21:09

Verunko neboj, on z toho nejspíš za chvíli vyroste. Moji kluci to měli ve třech měsících oba, no a jednomu se to už nevrátilo… druhému bohužel ano, a hodně :nevim:
Jinak ekzém může být na podkladě alergie, ale nemusí :nevim: Náš byl v roce na imunologickém vyšetření krve, a vyšlo mu úplně v pořádku, žádná alergie :nevim: bohužel doktorka říkala, že takové ekzémy vzdorují léčbě více než ty alergické… tam když se přijde na co je ta alergie, tak se tomu stačí vyhnout a je to. Ale když to není alergie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.4.11 21:23

Děkuju Ti za podporu Eliku :hug: Přijde mi, že to má více a více…Zítra chci jít zase k doktorce ale enchci vypadat jak hysterka když jsem tam byla v pátek a napsala mi mastičky…Tak nevím :nevim: To máš pravdu když to alergie není a vyrážka je stále, to jsou určo potom starosti :-( To je enskutečný, vážně…Takový mrňousci a už takové trápení:-( Malýmu jsou dneska 4.týdny a přijde mi osypaný víc jak než já před rokem :-( Tak, že jeden Tvůj mrňousek to má dobrý a druhý,ne? Tak snad to bdue mít lepší! Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.4.11 11:58

U nás hlasím zlepšení o 100% :-) Přijde mi, že zásluhou toho Excipialu, malej má kůži jako nikdy…No a potírala jsem mu to nejhorší i tím Locoidem, dnes už ho možná ani nepoužiju, protože vypadáme fakt výborně…No a teď jestli to nebyla opravdu reakce na mrkev, babo raď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
4.4.11 18:07

Tak to je super zpráva :-D To bude mít určitě už dobré…musí :-) Vážně mám za Vás radost :-) Možná to ta reakce byla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.4.11 18:20
Veru-nka píše:
Tak to je super zpráva :-D To bude mít určitě už dobré…musí :-) Vážně mám za Vás radost :-) Možná to ta reakce byla :nevim:

No je to vážně možné, no vyprdli jsme se na mrkev nebo kaši a jsme zas výhradně na MM, tak uvidíme, až zas nasadíme příkrmy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.4.11 06:20

Tak uvidíš…pokud už bude mrňousek v pořádku( a snad bude :-) ) tak to byla holt reakce na tu mrkev. Hlavně, že ¨Vás už vyrážka netrápí! My jí máme taky lepší, tak snad to bude jen lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.4.11 08:17

Děkuji, ať jste taky brzy v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.4.11 09:45

Ahojky,
já dneska zjistila, že to má víc na té straně tvářičky na které hajá…a má to zase více,tak to jsem totálně už vedle protože mě nenapadá z čeho to může mít :-( Denně dávám všechno čistý a nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek