Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímá mne, kouříte? Znáte? Jak často? Jak pripravujete ????
Ano, kouřím, ale pouze v čajovně a né čsto…né doma…nepřipravuju, neumim to a domů to ani nechci - ztratilo by to to kouzlo ![]()
Už jsem neměla pár let ale jednu dobu jsme si dávali často, měli jsme tabáky přímo z Egypta a k tomu ty rychlozápalné uhlíky… hlavně mějte každý svoji savičku ( nevím jak se tomu říká ) ať si nepřenášíte moc slin pokud vás bude víc
V čajovně si občas dáme nějakou vodní dýmku s manželem. Mám strašně ráda tabáky starbuzz a obecně ovocné kombinace s mátou. Zkoušeli jsme i shiazo kamínky, což je pak jako elektronická cigareta, ale není to ončo.
@terinka4444 píše:
Ne. Ano. Nikdy. Nijak.
![]()
S dovolením kopíruju Tvou odpověď ![]()
@Jj.Mm píše:
Zajímá mne, kouříte? Znáte? Jak často? Jak pripravujete ????
Aktivně nekouřím, při vyjímečných příležitostech udělám výjimku.
Znám.
Jednou v oáze v poušti jsem si beduínama dal. Nic moc.
Nepřipravuju. Ale vím, že si vodňačku mládež umí udělat i z pet lahví, pak potahují a děsně s eu toho smějí.
@radúna píše:![]()
![]()
![]()
![]()
S dovolením kopíruju Tvou odpověď
Myslim, že to bylo zbytečné
Ale budiž
![]()
@Jj.Mm
Už x let ne, ale dříve ano, u kamarádů nebo i doma, přivezla jsem si vodní dýmku z Tuniska. Kdysi jsem někde četla, že je to pro zdraví mnohem mnohem horší než cigareta, tak mě to jednoho dne nějak přešlo. Jako puberťačce mi to přišlo ale velmi zábavné.
Měla jsem, jednou jsem to přehnala, až se mi z toho udělalo tak zle, ze už bych to do huby nedala ![]()
Už dlouho jsem neměla, v čajovnách jsme si dávali vždy, mám i vlastní doma, ráda si jí dělám s ledem, citrónem a nejlépe i mátou ve vodě, tabáky různé, oblíbený je meloun, višeň, mango.
@Jj.Mm píše:
Myslim, že to bylo zbytečnéAle budiž
![]()
Jako co bylo zbytečné? Že mě pobavily jednoslovné odpovědi terinky? Že jsem chtěla odpovědět stejně?
Jsme v diskuzi, veřejné a vulgární jsem nebyla. Ani nikoho nezesměšňuji, tak nechápu.
Ale budiž
.
Znám. v létě využíváme hodně, nejlíp s miskou jarovy vody a papirovou rourou od alobalu
![]()
V čajovně ano, doma občas taky
akorát místo tabáku doma používám minerální kamínky ![]()