Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@juliettee píše:
V čajovně ano, doma občas takyakorát místo tabáku doma používám minerální kamínky
Jaký je v tom rozdíl? Pouzivame jen tabák
@Jj.Mm píše:
Jaký je v tom rozdíl? Pouzivame jen tabák
ty kamínky jsou naložené v takovém „nálevu“ nebo jak to říct
no někdo říká že ho to méně škrábe v krku, ale to mi ani nepřišlo…spíš to nemá takový ten tabákový smrad, takže se to dá v klidu kouřit doma a není nic cítit ![]()
@juliettee píše:
ty kamínky jsou naložené v takovém „nálevu“ nebo jak to říctno někdo říká že ho to méně škrábe v krku, ale to mi ani nepřišlo…spíš to nemá takový ten tabákový smrad, takže se to dá v klidu kouřit doma a není nic cítit
Aha aha ???? my kourime poměrně často, porad se „zdokonalujeme“???? bereme to jako relax a docela i jako koníček, s přítelem s kamarádama nebo i sami dva večer i filmu
nakoupili jsme tabaky v Německu, neco máme jeste z dovci z Egypta.
tak me zajímalo jestli tu je někdo taky takový ![]()
@Jj.Mm píše:
Aha aha ???? my kourime poměrně často, porad se „zdokonalujeme“???? bereme to jako relax a docela i jako koníček, s přítelem s kamarádama nebo i sami dva večer i filmunakoupili jsme tabaky v Německu, neco máme jeste z dovci z Egypta.
tak me zajímalo jestli tu je někdo taky takový
jako my jsme ted hodně dlouho vodnici nekouřili, ale teď jsi mě navnadila
každopádně ty kamínky zkuste, buď budou vyhovovat nebo ne ![]()
@juliettee píše:
jako my jsme ted hodně dlouho vodnici nekouřili, ale teď jsi mě navnadilakaždopádně ty kamínky zkuste, buď budou vyhovovat nebo ne
Díky
Přítel dnes peijede ze služební cesty, ale asi si nedáme, je mi nějak šoufl
![]()
@Jj.Mm píše:
DíkyPřítel dnes peijede ze služební cesty, ale asi si nedáme, je mi nějak šoufl
![]()
![]()
však až bude chuť
koukni třeba zatím na net na ty kamínky, mají celkem dost příchutí ![]()
@juliettee píše:
však až bude chuťkoukni třeba zatím na net na ty kamínky, mají celkem dost příchutí
Jsem v práci zrovna mam chvilku jdu na to???? ![]()
@Jj.Mm píše:
Jsem v práci zrovna mam chvilku jdu na to????
snad něco vybereš ![]()