Vodní dýmka - kouříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
8.3.17 08:59
@juliettee píše:
V čajovně ano, doma občas taky :) akorát místo tabáku doma používám minerální kamínky :)

Jaký je v tom rozdíl? Pouzivame jen tabák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.3.17 09:10
@Jj.Mm píše:
Jaký je v tom rozdíl? Pouzivame jen tabák

ty kamínky jsou naložené v takovém „nálevu“ nebo jak to říct :mrgreen: no někdo říká že ho to méně škrábe v krku, ale to mi ani nepřišlo…spíš to nemá takový ten tabákový smrad, takže se to dá v klidu kouřit doma a není nic cítit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.3.17 09:20
@juliettee píše:
ty kamínky jsou naložené v takovém „nálevu“ nebo jak to říct :mrgreen: no někdo říká že ho to méně škrábe v krku, ale to mi ani nepřišlo…spíš to nemá takový ten tabákový smrad, takže se to dá v klidu kouřit doma a není nic cítit :)

Aha aha ???? my kourime poměrně často, porad se „zdokonalujeme“???? bereme to jako relax a docela i jako koníček, s přítelem s kamarádama nebo i sami dva večer i filmu :) nakoupili jsme tabaky v Německu, neco máme jeste z dovci z Egypta. :) tak me zajímalo jestli tu je někdo taky takový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.3.17 09:27
@Jj.Mm píše:
Aha aha ???? my kourime poměrně často, porad se „zdokonalujeme“???? bereme to jako relax a docela i jako koníček, s přítelem s kamarádama nebo i sami dva večer i filmu :) nakoupili jsme tabaky v Německu, neco máme jeste z dovci z Egypta. :) tak me zajímalo jestli tu je někdo taky takový :D

jako my jsme ted hodně dlouho vodnici nekouřili, ale teď jsi mě navnadila :mrgreen: každopádně ty kamínky zkuste, buď budou vyhovovat nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.3.17 09:33
@juliettee píše:
jako my jsme ted hodně dlouho vodnici nekouřili, ale teď jsi mě navnadila :mrgreen: každopádně ty kamínky zkuste, buď budou vyhovovat nebo ne :)

Díky :lol: Přítel dnes peijede ze služební cesty, ale asi si nedáme, je mi nějak šoufl :poblion: :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.3.17 09:35
@Jj.Mm píše:
Díky :lol: Přítel dnes peijede ze služební cesty, ale asi si nedáme, je mi nějak šoufl :poblion: :pocitac: :D

však až bude chuť :) koukni třeba zatím na net na ty kamínky, mají celkem dost příchutí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.3.17 09:40
@juliettee píše:
však až bude chuť :) koukni třeba zatím na net na ty kamínky, mají celkem dost příchutí :kytka:

Jsem v práci zrovna mam chvilku jdu na to???? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.3.17 09:46
@Jj.Mm píše:
Jsem v práci zrovna mam chvilku jdu na to???? :kytka:

snad něco vybereš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit