Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vojáci z povolání příspěvek na bydlení mají,jen jim ho zdanili ( tzn. trochu z něj ubrali ) ale pořád ho mají.
Ahoj…zatím to berou, ale zruší jim to. A tento příspěvek, který pobírají, se standardně nepočítá u soudu jako součást příjmu.
Příspěvek na bydlení stále je, není zrušen. Každý měsíc nám chodí
Takže z tebe dělá vola ![]()
Ahoj, jj, mají, ale ještě ho nezdanili, jak píše Baslerinda. Mám manžela vojáka.
Proč zakládáš podruhé stejné téma ? ![]()
V druhém tématu jsem ti odpověděla. Příspěvek na bydlení je, stále nám chodí. Rušit se nebude.
Nicméně jako příjem se nebere, je to PŘÍSPĚVEK , na alimenty nemá vliv.
Souhlas, příspěvěk na bydlení je pořád, danit se má až od příštího roku.
MAnžel je taky voják…
Ou,tak pardon,o tom zdanění vím,jen jsem nevěděla kdy přesně ale že příspěvek mají,to vím.
Takže zakl.,nenech ze sebe dělat blbku,akorát to ex na tebe zkouší.
Hele vy pičulindy, žádný „příspěvek“ na bydlení žádný voják nebere. Podívejte se co to je „příspěvek na bydlení“ - sociální dávka pro nemajetné.
Vojáci mají „Přídavek na bydlení“ a nijak s tím prvním uvedeným nesouvisí. Zavádí ho a jako jediný popisuje zákon 221 o vojácích z povolání.
Nevím jestli se zahrnuje do celkových příjmů pro výpočet alimentů, ale např. banky jej jako součást příjmu započítávají, protože vědí, že to není sociální dávka, ale součást platu.
Ahoj,
prosím vás, mají vojáci z povolání příspěvek na bydlení?
Rozešli jsme se a on teď tvrdí, že ho zrušili, přitom do nedávna o tom mluvil, že ho mají pořád. tak nevím, abych něco nepo…
Díky za odpověď.