Voják z povolání

512
5.2.16 11:37

Vojak z povolani

Ahoj…je tu nektera z Vas vojanda z povolani? Zajima me, jak ty zacatky probihaji..jak moc je to narocne..obcne vse co to obnasi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10291
5.2.16 11:43

@Pampelinka já teda nejsem, ale manžel je…a vy chcete i studovat nebo rovnou na útvar? Nejhorší jsou asi zdravotní testy, na fyzické se dá připravit, ty zdravotní noblbnete - neberou ekzémy, alergie, myslím, že i oční vady mají omezené nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.2.16 11:47

Budete moc hodna..kdyz mi zjistite i co ty zdravotni testy obsahuji…co vsechno probiha pri prijmu…co ve Vyskove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.16 12:24
@Pampelinka píše:
Budete moc hodna..kdyz mi zjistite i co ty zdravotni testy obsahuji…co vsechno probiha pri prijmu…co ve Vyskove…

zdravotně absolutně v pořádku, nesmí mít ani žádnou vadu zraku, brýle zakázány. Pak udělat fyzické testy. Najdete je na www armády čr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
5.2.16 12:27

@Pampelinka zeptám se manžela, až přijde domů, co přesně…ale určitě najdete na stránkách - nestudenty náborují rádi, za ty nic armáda neplatí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.16 12:28
@martina.se píše:
zdravotně absolutně v pořádku, nesmí mít ani žádnou vadu zraku, brýle zakázány. Pak udělat fyzické testy. Najdete je na www armády čr.

oční vady ted povolili do nějakého limitu, protože potřebují nabrat a národ není již tak zdráv jak si armáda představuje..

• Citovat
  • Upravit
72725
5.2.16 12:30
@smurfka píše:
oční vady ted povolili do nějakého limitu, protože potřebují nabrat a národ není již tak zdráv jak si armáda představuje..
:mrgreen: tak je možné, že toto mi uniklo.. švagr se snažil a 0,75 a měl smolíka :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.16 12:31

@martina.se limit nevím, ale vím že ted trošku povolili..možná 0,5 asi..zkusil odvolání? manžel když začínal tak neprošel kvuli akzemu který měl jako dítě ( ted už ho nemá )..odvolal se a vzali ho..

• Citovat
  • Upravit
72725
5.2.16 12:33

@smurfka odvolala a houby platné mu to bylo :think: přitom zdravý chlap, běhal maratony, fyzicky úplně super, ale prostě oči né 100% a měl smolíka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.16 12:35

@martina.se hmm tak asi tam seděl nějaký kretoš..na některé pozice fakt není třeba super zrak..a ti páprdi co tam sedí, tlustí majoři a tak..už taky v 50ti určitě nemají orlí oči..( někdy se divím jak mužou udělat roční přezkoušení fyzické )

• Citovat
  • Upravit
10291
5.2.16 12:39

@smurfka kdyby šlo jen o zrak :mrgreen: ale jak říkáte, hrajou si tam na hrdiny a přitom to jsou normálně obézní starci, kteří neuběhnou ani půl kilometru :mrgreen: :mrgreen: člověku to přijde k smíchu, že si tak vybírají „zdravé jedince“ a pak z nich udělají přežraná prasata :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.16 12:47

@KKatka23
jj chlap taky furt říká že mám jít taky k army..ale nevím, asi na to nemám povahu, nechat na sebe řvát a " klanet se k zemi " před každým debilem..
Navíc ted jak udělali tu novelu, že muže být člověk jen 5 let na stejné pozici a pak musí jít na jiné místo..nevím nevím..mají to tam na houno..

• Citovat
  • Upravit
10291
5.2.16 12:50

@smurfka já bych teda ani nedala ten jejich de..lní kurz přežití :mrgreen: to když mi vyprávěl, co v tom vyškově zažívali, tak mi padala čelist :mrgreen: :mrgreen: jako člověk když si představí ty peníze a třeba tu mateřskou, tak to je super no, ale jinak tam mají dost blbákov…manžel je přímo na univerzitě a už druhým rokem nám vyhrožují, že v akademickém prostředí má málo praxe…chtějí ho poslat na půl roku pryč :? je to na prd - za mě nejlepší státní sféra, na úřadě :) pohodička a teplíčko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.16 12:55

@KKatka23 tak chlap už byl dvakrát pryč na pul roku..a co by za to dal kdyby se dostal znova..ale ted zrovna není kam..a když už, je tam tlačka a berou vlezprdele..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.2.16 12:57

@KKatka23 jako myslíš na uřadě jako voják? protože já dělám ve státní sfeře ( když nejsem na rd ) a teda pohodička nic moc..asi zas jak na které..někde ta pohoda možná je..mi dřeme za pár šušnů a nemužu si dovolit ani onemocnět, protože pak bych v práci snad musela přespávat abych dodělala práci..vzít si dovolenou? poslední dny se na ní třesu co mě v práci čeká a jak tam budu zadara přesčasovat.. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat