Vojákyně v AČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nemám vlastní zkušenost, ale v armádě je bývalá spolužačka a říkala mi jednou, že matky jsou „chráněny“ do 8 let věku dítěte, že to na mise nejezdí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já žiju v tom, že zahraniční mise jsou dobrovolné. Tak mě zajímá, jak to je, doufám, že odpoví někdo, kdo to má zjištěné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Murka píše:
Já žiju v tom, že zahraniční mise jsou dobrovolné. Tak mě zajímá, jak to je, doufám, že odpoví někdo, kdo to má zjištěné.
no dobrovolné
pokud nepojedeš, nepohneš se dál a jak ti vyprší čas, kdo ví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je zeptat se přímo v náborovém středisku. Co vím, tak jsou mise dobrovolné ale také nutné pro určitý druh postupu. Vojačky pokud se to nezměnilo, mají kratší rodičák než jiné matky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za reakce
slyšela jsem právě, že náborové středisko může naslibovat jedno, ale děje se pak druhé. Proto se ptám lidí z branže. Slečně prý slíbili určitou pozici a když nastoupila po Vyškově, tak ji dali na jinou, která jí tolik nevyhovovala. A stává se často, že lidi převelují do jiných měst?
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
je tu z Vás nějaká vojačka? Přemýšlím o práci v AČR. Dítě zatím ještě neplánujeme, ale jak by to případně bylo, když máte dítě (už jste po mateřské) a chtějí Vás poslat do zahraničí? Můžete jako matka odmítnou, aniž by Vás vyhodili? Je to asi jediná věc, kvůli které váhám tam jít. Moc díky za odpovědi