Volby podzim 2021

1704
1.7.21 20:39

Volby podzim 2021

Je tu někdo, kdo už přemýšlí (a ví), koho na podzim volit? Čtěte si program, je to pro vás důležité?
Mě se líbí piráti a starostové, ale nemám moc odvahu, říkat to nahlas, všichni hned nesouhlasne vrtí hlavou, že to jsou magoři. Nikdo lepší mě ale bohužel nenapadá.
Rada si počtu vaše názory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1903
1.7.21 20:44

Fandím Starostům, bohužel ta koalice s Piráty mi moc nesedí. Takže přemýšlím, že budu volit SPOLU - hlavně kvůli TOPce. Ještě popřemýšlím.
Ale co se týká politiky je lepší to nikde nezmiňovat. Přijde mi, že celkově tam není strana/koalice, která by zasloužila můj hlas a člověk se musí rozhodnout a volit to nejmenší zlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
1.7.21 20:51

Volím Piráty, manžel Starosty. Tentokrát se asi shodneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
1.7.21 21:03

Mě vadí jak se sčuchli. Takže nevolím žádnou z těch koalic.

Chtěla jsem piráty, ale nesedí mi starostové, takže smolík.

Ta druhá sranda - to je fakt jen sranda, vždyť je jich tam 5? Nebo kolik. Kolikrát je problém, aby se dohodly dvě strany, ne tak to, co vytvořili a je mi jedno, co podepsali. To platí před volbami. Po nich šáteček!

KSČM to nemůžu, ještě by nás rodiny vydědily.

Ať počítám jak počítám, zůstává ANO a ČSSD. Asi volit nepůjdu, jen mě z toho bolí hlava. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
1.7.21 21:06

Hlas dostane pro me nejmensi zlo a i tomu nejmensimu zlu to budu hazet s utrpenim :/ ale k volbam se proste jit ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
1.7.21 21:09

Volit Piráty aby nevyhrál Babiš je směšné. Sama nevím koho volit, mám pocit, že to letos nemá ani cenu, ať tam hodím kohokoliv, tak poskládat vládu je nemyslitelné. Šlachta je celkem silná osobnost, tak s tím třeba zamíchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3717
1.7.21 21:20

Letos je to snad poprvé, kdy :nevim: vůbec netuším, koho mám volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3717
1.7.21 21:24
@KeckaJ píše:
Mě vadí jak se sčuchli. Takže nevolím žádnou z těch koalic.

Chtěla jsem piráty, ale nesedí mi starostové, takže smolík.

Ta druhá sranda - to je fakt jen sranda, vždyť je jich tam 5? Nebo kolik. Kolikrát je problém, aby se dohodly dvě strany, ne tak to, co vytvořili a je mi jedno, co podepsali. To platí před volbami. Po nich šáteček!

KSČM to nemůžu, ještě by nás rodiny vydědily.

Ať počítám jak počítám, zůstává ANO a ČSSD. Asi volit nepůjdu, jen mě z toho bolí hlava. :roll:

Taky se mi nelíbí ty koalice. Volila bych KDU, ale té koalici hlas určitě nehodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
2.7.21 18:19

SPD nebo Přísahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
2.7.21 18:23

Já jsem proevropský liberál- volila bych TOP, ale nevím, když se dala dohromady s ODS… nerozumím tomu, nevím koho volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.7.21 18:35
Taky nějak nevím koho. Koalice se mi nelíbí, každej by měl jít sám za sebe. Pak mám několik kandidátů, které opravdu NE.
Asi to udělám tak, jak mi napsal kamarád:
Asi se shodneme, že by člověk k volbám jít měl. Když nevíš koho volit, tak ze seznamu vyházej ty kandidáty, které jako fakt volit nechceš. Ten zbytek, který je pro tebe přijatelný, dej do obálky. Až půjdeš volit, tak za plentou NÁHODNĚ vyndej jeden lístek, ten dej do hlasovací obálky a vhoď do urny. Zbytek lístků vyhoď už v hlasovací místnosti. Je to lepší, než nejít k volbám vůbec. Aspoň pak můžeš nadávat. Ti co volit nechodí, nemají nárok na nějaký nadávání. Nechali to na ostatních, tak ať držej hubu a krok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
12.7.21 00:11
@řeřicha píše:
Je tu někdo, kdo už přemýšlí (a ví), koho na podzim volit? Čtěte si program, je to pro vás důležité?
Mě se líbí piráti a starostové, ale nemám moc odvahu, říkat to nahlas, všichni hned nesouhlasne vrtí hlavou, že to jsou magoři. Nikdo lepší mě ale bohužel nenapadá.
Rada si počtu vaše názory. :kytka:

Prosím piráty neee. Program mají super fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.7.21 06:07

Pre Česko buďto Jednotní - Alternativa pro Patrioty alebo DSSS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Video Youtubecz
24.7.21 08:26

Já budu volit SPD.
Vše de dozvíte na youtube: Volby 2021 koho zvolit? + Bonus na konec. Víte, který člověk by dal dohromady Česko?

Průměrný důchod v roce 2009 byl 10000 Kč
Bylo možné si koupit 9115 rohlíku
Bylo možné si koupit 358 kostek másla
Bylo možné koupit 112 kilo vepřové kýty

V roce 2020 činil důchod 14300 Kč
Bylo možné si koupit už jenom 7545 rohlíku
Bylo možné koupit pouze 292 kostek másla
Bylo možné si koupit 80,53 kg vepřové kýty.

Chudneme.
Takže strana ANO přidala důchody ale zároveň vše zdražila.

Švýcarsko není v EU!!!

Covid-19 v Bělorusku ( není v EU)
- počet obyvatel 9 500 000

• úmrtí 3344 pouze
  • celkový počet případů 436000
  • zotavení 430000

Bělorusko nemělo žádná tvrdá opatření jako my a přesto se jich nakazilo méně a umřelo méně.

Škoda Octavia je v Rusku levnější.
V prostřední výbavě s motorem 1.4 TSI stojí nová 450 000 Kč. Rusko není v EU a nemusí mít přísné normy jako my. U nás by Octavia stala 600 000 Kč, to je o 150 000 Kč víc.
I Volkswagen v zemích jako je Asie prodává své lidové za pouhých 200 000 Kč.

V roce 2009 byla u moci ODS, TOP 09 a VV(LIDEM), za této vlády ministr Miroslav Kalousek přidal důchodcům pouze 20-40kč a byl skandál kolem letadel CASA.

Týká se to cen potravin. V Česku všichni víme jak máme drahé potraviny, přitom v sousedním Německu jsou ceny většinou levnější a poskytnou lepší kvalitu. Potom ještě sousední Polsko má ceny levné oproti Česku. Potom bych rád zmínil, že jako řidič mám projetou celou Českou republiku a JZD mají ceny brambor za kilo třeba 8 korun, takže když slyším některé reportéry a novináře, že nejde prodávat potraviny levně, tak je mi opravdu k smíchu, protože opravdu už neví o čem by psali.
Ještě bych dodal, že občas jezdíme pro náhradní díly do automobilů do Polska, kde ceny jsou o polovinu levnější než u nás v Česku. Nejsou to pouze potraviny a náhradní díly jsou to i jiné věci, které koupíte v Polsku levněji. Pouze v Česku musí být vše drahé.

• Citovat
  • Upravit
2650
24.7.21 11:38

@Video Youtubecz A kvalita toho náhradního dílu? Životnost tak o 2/3 menší. Z vlastní zkušenosti.
V Polsku do jídla přimíchaná technická sůl a podobné věci.
Katolický teror v Polsku na každém kroku. Toho se tady opravdu dožít nechci. Takže brát Polsko jako náš vzor…

Nebo Bělorusko, kde se volby falšují už celou dekádu a lid protestuje a je zatýkán jako u nás za komunismu. Ne děkuji.

Ceny potravin v Německu jsou levnější, ale jinak mají všechno dražší…

Ono k tomu A to chce říct i B… Ale co čekat od voliče SPD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová