Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mate odvahu volit stranu Svobodni i kdyz jsou malo videt?
Málo vidět, já o téhle straně nevim nic a myslim že nebudu jediná takže ty volit nebudu.
Dneska se to tady s volbama docela rozjelo
![]()
Neměla by se založit samostatná diskuze pro každou stranu? ![]()
Jinak k otázce, budu je volit, stejně jako při minulých volbách.
@zuzouš píše:
Ne, mám odvahu volit komunisty
Tak jdi za nima
Poprvé ani volby neřeším, termín voleb vychází týden po termínu porodu, takže buď budu na rozsypání, nebo už budu mít mrňouse ![]()
@lucenka píše:
Neměla by se založit samostatná diskuze pro každou stranu?Jinak k otázce, budu je volit, stejně jako při minulých volbách.
jo tahle strana to potrebuje, malo lidi nadchne pravda tak aspon do kazdy diskuse vejdu jednou za hodinu a napisu to tam, spousta lidi o tyhle strane nevi ale za dnesek 5 lidi reklo ze si jdou neco precist ze o ni nevedeli, aspon neco pomuzu, jsem podnikatelka a tohle je nadeje pro nase deti ![]()
Uz tri dny nad tim vsim sedim s hlavou jak patraci balon a Svobodni patri k mym favoritum. Ovsem ve hre jsou jste dalsi dve strany, tak jsem sama zvedava, jak to nakonec rozseknu ![]()
@plzakova21 píše:
Tak jdi za nima
Tak s dovolením půjdu, kam uznám za vhodné. Tvá otázka zněla jasně, moje odpověď taky. Pokud se takhle blbě zeptáš na veřejném fóru a nemáš na to nějakým důstojným způsobem ustát odlišné názory, tak buď máš problémy s ovládáním se nebo to děláš celé naschvál a chceš se jen hádat- což je výzva ![]()
@poprvé těhulka píše:
Poprvé ani volby neřeším, termín voleb vychází týden po termínu porodu, takže buď budu na rozsypání, nebo už budu mít mrňouse
Volit muzes i v porodnici. Ja takhle volila v lednu prezidenta ![]()
Hadat se s komunistama, jasne ze jo jde o budoucnost mych deti, nikdy nemuzu s nima souhlasit, nejsem PROLETAR