Nález hotovosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.9.13 13:37

nález hotovosti

Holky prosím vás kam se obrátit v této situaci…vyjeli jsme na víkend na chalupu…opravdu moc daleko od města…není tu uřad, policie nic taková opravdu klindá samota, že rostou houbičky tak jsme dpoledne s dětmi šli…jenže já našla peněženku s velkým obnosem…volat policii? co když je to kradené??nebo to ztratil nijaký houbař..mám to u sebe nechat a až pojedu v nedeli domu vzít to do města? nebude už pozdě? nebudu za zlodějku? že zatajuji nález…ježiš marja :nevim: mám zkažený celý pobyt na chaloupce!!! :,( ted mi decka po obede spí je to 80km zpět…to se máme zas balit??? :nevim: co byste delali? prosím o zachovaní anonymity…dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
28.9.13 13:41

A co je podle tebe velký obnos? Já bych si to asi nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.9.13 13:41

A jsou tam doklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
28.9.13 13:42

A žádný doklad totožnosti v peněžence není? Asi bych pro klid v duši zavolala na nejbližší policejní služebnu, že jsem to našla, kdyby se někdo po tom sháněl a že to na policii dovezu až pojedu kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.13 13:43

Nejsou doklady takže nemužu nikoho kontaktovat!!! :,( nález z lesa…my jsme se tam pak vytočili a šli do chalupy, jsem jaksi nemohla rozdýchat…co když je tam dál…ani nepomyslet, nic jiného tam nebylo! obnos byl v ledvince.

• Citovat
  • Upravit
588
28.9.13 13:44

Ahoj, vše v klidu, nekažte si víkend:-)Já bych za 1. koukla jestli je tam občanka a poslala bych to majiteli a nebo by ses mohla v pondělí obrátit na nejbližší úřad a dát to tam jako nález. Manžel takhle ztratil peněženku, někdo jí našel, sice si nechal 4000Kč, co byly uvnitř, ale i s doklady jí zanesl na ten úřad. Kamarád ztratil peněženku a ta mu přišla do týdne poštou i s adresou nálezce s tím, že si vzal peníze a doklady a ostatní mu vrací(kamarád tam měl asi 200Kč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.9.13 13:44

A co je větší obnos?
Jako pokud tam nejsou doklady, tak bych asi měla tendenci si to nechat :D Záleží na té částce.
Domů bych ale nejezdila jako, k čemu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.9.13 13:57

Jestli to dáš na policii, tak oni bez dokladů majitele stejně nenajdou :nevim: Jakobýt tam doklady, nebo nějaká jiná stopa, takto dám pčr, nebo pošlu majiteli, ale takhle… No nevím no. Ale asi by mi bylo blbé utrácet peníze někoho, koho možná někdo v lese zamordoval 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.9.13 13:57

Jelikož tam nejsou doklady, tak policie jediné co může udělat je uschovat peněženku a čekat, zda se někdo nepřihlásí. Zkušenosti mnohých varují, že často si z toho na stanici něco policisté nechají pro sebe… Proto bych si to nechala u sebe a nález jen nějak nahlásila - inzerát ve městě?. Pokud by se nikdo třeba 2 měsíce nepřihlásil, nechala bych si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.9.13 14:00

Takovehle veci se maji odevzdavat na policii. I kdyz tam nejsou doklady, tak majitel se urcite bude po ledvince pidit. Ja bych taky ztratu nahlasila na policii, poptala se napr. na obecnim urade, jestli nekdo neco nenasel…
Specialne bych kvuli tomu teda hned nevyjizdela, proste bych bud zavolala a nahlasila nalez nebo se stavila cestou zpet z chaty.
No poper se se svym svedomim sama :lol: Me by takove penize netesily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
28.9.13 14:01

Kdo by si bral do lesa takovýhle obnos? 8o Pokud tamnejsou doklady, tak bych si to nechala, pokud ano, poslala zpátky. Ale jestli tě to tak trápí, tak to odvez na policii či úřad.. :)

• Citovat
  • Upravit
Medžika
28.9.13 14:01

Ja bych si to nechala pokud tam nejsou doklady v klidu, doklady bych poslala ale prachy? :think:

• Citovat
  • Upravit
26227
28.9.13 14:03

Nenapadlo by mě si ty peníze nechat, odevzdala bych je na nejbližší policejní služebně nebo na obecním úřadě, pod který ten les patří. A pokud bych peníze ztratila, doptávala bych se tamtéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283

Manžel jednou ztratil peněženku s asi 2000 kč, nevrátilo se mu nic, pokud tam jsou dokady, vrátila bych, pokud ne, nechala bych si to, ale záleží o jakou částku jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

Asi je tam opravdu velky obnos, kdyz je zakladatelka tak rozhozena… Pokud bych teda opravdu citila potrebu, zavolala bych na 158, ale nevracela se kvuli tomu.
Pritel jednou ztratil trzbu, velkou, jeste dlouho to budeme splacet :,( Myslim, ze bychom nalezci tenkrat libali nohy, krom odmeny… Bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová