Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co na tuhle zvláštní osobu říkáte holky?
to je nářez, co? ![]()
Coby? Paní je nemocná (neomlouvám ji), tupá senzacechtivá média ála Blesk a Nova ji pronásledují a rochní se v tom a konzumenti těchto médií to rozebírají na netu a mají z toho prd*l ![]()
Jednoduchá, a nechutně vulgární baba. stačil mi kousek jednoho videa, snůšku vulgarit poslouchat nemusím ![]()
Viděla jsem kousek, kde paní říká, že má rakovinu. Jestli je duševně nemocná, netuším.. každopádně její chování je zcela mimo mísu, takhle vulgárního člověka jsem dlouho neslyšela, navíc ta agrese…
Že ta paní má nějakou duševní poruchu, to je očividné. Ovšem z toho slavného videa mi připadá, že na diagnózu tam bylo i několik těch „slušných“ - s fackující slečnou v čele a tou „hrdinkou“, která nakonec Julču vynesla v zubech, hned v závěsu.
Je to smutné.
Hrůza kdybych takhle měla dopadnout to radši v rozjetém autě narazím do stromu než takový život
![]()
Pani je evidentne nemocna, delat z ni medialni senzaci je nechutne. Lituji jeji okoli, a sousedy. Nevim podrobnosti, takze jen spekuluji, ale myslim, ze tu bude hrat velkou roli i alkohol.
@Vermion píše:
Viděla jsem na FB a nechápala jsem![]()
![]()
![]()
Já měla dost, normálně mi z videa nebylo nikdy tak divně a hnusně jako z tohodle, protože jezdím taky MHD a vžila jsem se do situace, že bych někoho takového měla potkat. Pak jsem si i říkala, že člověk opravdu neví vedle koho sedí. Trošku psycho ![]()
@Poison Ivy píše:
Coby? Paní je nemocná (neomlouvám ji), tupá senzacechtivá média ála Blesk a Nova ji pronásledují a rochní se v tom a konzumenti těchto médií to rozebírají na netu a mají z toho prd*l
@Mimi85
Treba o frontalnim syndromu jsi asi neslysela, ze? Pokud je pani nemocna, jsou takove diskuse a vlaceni cloveka medii ubohost.
Že jí je všude moc, plnej fb a ted i tady na emiminu
Takových lidí jsem potkala, poznala a oni z ní dělají celebritu