Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, za pár dní budu mít hotové pseudo dredy a zajímal by mě váš názor na na ně. Myslela jsem si, že v téhle době už to každý bere normálně, ale dost mě pdkvapil názor několika matek a žen, které je přímo odsuzují. Jak to máte vy? Nechal jste si je někdo udělat?
Dredy jsou humus ![]()
edit: co jsou to pseudo dredy
můj příspěvek sew týká klasických dredů
Příspěvek upraven 20.09.13 v 21:58
@claire91 píše:
Zdravím všechny, za pár dní budu mít hotové pseudo dredy a zajímal by mě váš názor na na ně. Myslela jsem si, že v téhle době už to každý bere normálně, ale dost mě pdkvapil názor několika matek a žen, které je přímo odsuzují. Jak to máte vy? Nechal jste si je někdo udělat?
dredy se mi nelíbí, ale každý může mít na hlavě co chce..
co je to pseudo dredy??
Mě osobně se dredy nelíbí a nenechala bych si je udělat ale neodsuzuju to, každý ať si nechá na hlavě udělat co chce ![]()
Pseudodredy neznám.
Dřív se mi dredy trochu i líbily (no hlavně spíš dlouhovlasí kluci), ale nikdy bych si je nenechala udělat, to ne. Ale to už je HODNĚ let zpátky. ![]()
Jinak je mi jedno, kdo má co na hlavě - jestli má děti nebo ne. ![]()
Příspěvek upraven 20.09.13 v 21:58
Dredy vyrobené z kanekalonu, zaháčkované nebo zagumičkované do pravých vlasů. Jdou kdykoliv sundat a pak můžete mít zase normálně svoje vlasy.
Mne osobne se taky dredy nelibi, je to hnus jak to maj pak lidi zacuchany a krepaty, rikame tomu „domek pro vsi a blechy“
![]()
No, at si každý na hlavě či přirození udělá účes podle svého vkusu, ale ještě jsem neviděla dredy, že kteryych výběr mi při bližším pohledu nechtělo zvracet, někdy šly i cítit bez pohledu a někdy stačilo jen zdálky. Navíc to nepůsobí moc inteligentně a seriózně. Fuj.
Mě to nevadí, když jsou hezky udělaný je to i pěkné
Líbí se mi třeba Vartecký ten je má krásný
@claire91 píše:
Dredy vyrobené z kanekalonu, zaháčkované nebo zagumičkované do pravých vlasů. Jdou kdykoliv sundat a pak můžete mít zase normálně svoje vlasy.
a máš fotku jak to vypadá, vůbec nemám představu
![]()
Dredy se mi nelíbily, nelíbí a asi nikdy líbit nebudou, obzvášť ne na holkách. Ale každého věc.
Jak který, viděla jsem dredy, ve kterých by se jistě našel nový živočišný druh, ale taky takový, co nechutný nebyly. Pak se mi celkem líbí, i když sama bych nechtěla.
@K-Black píše:
a máš fotku jak to vypadá, vůbec nemám představu![]()
Strýček Gůgl nějakou představu má: http://www.the-id.wz.cz/…dodredy.html ![]()