Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
já vím že to nosí i „normální“ a čistotný lidiale stejně se neumyje každý vlas ze všech stran
@K-Black píše:
jo, pohodář, mě byl hrozně sympatickej.
Mě taky. Takovýhle lidi na mě přenášej pozitivní energii ![]()
@K-Black píše:
@asha já holce nechala nastřelit když ji bylo malinko přes rok, a nosila je jen když jsem na to měla vliv, teď je nosí fakt minimálně. Kdybych měla mít někdy dceru(panebožeprosímtěužžádnýdětinechci) tak už bych nechala rozhodnutí na ní, předtím jsem byla mladá, zblblá že holka má mít náušnice, muž byl proti, já je chtělateď koukám kolik lidí naušničky holčičkám vůbec nedává a je to tak správný.
No a nausnice jsou dalsi takova pradavna zneuctena tradice ![]()
Jo hele ja si myslim, ze kdyz je chteji, at si pro to neco vytrpi. Nic neni zadara. ![]()
Nechapu tetovani pomalu v narkoze, nechapu ani bezbolestny nastrelovani nausnic (a nechapu vubec nastrelovani nausnic miminum)
Ale tak ja jsem v techhle vecech takova nechapava, no ![]()
Proti dredum nic nemam, ale sama bych si je nedala… a na holkach se mi libi spis tenke dredy. Jinak jsem taky vzdycky koumala, jak to ty lidi myjou a tak. Z tehle stranky to hezky neni… taky neslusi kazdemu stejne.
Dredy jsem měla (asi pět let - konec střední a vysoká) Neni pravda, že všechny dredy vypadaji jako krysí hnízdo. Tak to dopadne v případě, že do toho jde člověk s přesvědčením, že se o vlasy pak nebude muset starat. O dredy se člověk naopak starat musí snad ještě víc, jinak to vypadá šíleně
To znamená jednou týdně vzít háček a dredy opravit, zaháčkovat vlasy, které z nich vylézají, doplétat odrosty, jinak je z toho hnusnej zacuchanej chemlon. Za těch několik let jsem se moc nesetkala s lidma, kteří by mě za to odsoudili (nebo to aspoň neřekli nahlas) Ono opravdu hodně záleží v jakém stavu ty vlasy jsou a jak je člověk celkově upravený.
@Loudy píše:
Dredy jsem měla (asi pět let - konec střední a vysoká) Neni pravda, že všechny dredy vypadaji jako krysí hnízdo. Tak to dopadne v případě, že do toho jde člověk s přesvědčením, že se o vlasy pak nebude muset starat. O dredy se člověk naopak starat musí snad ještě víc, jinak to vypadá šíleněTo znamená jednou týdně vzít háček a dredy opravit, zaháčkovat vlasy, které z nich vylézají, doplétat odrosty, jinak je z toho hnusnej zacuchanej chemlon. Za těch několik let jsem se moc nesetkala s lidma, kteří by mě za to odsoudili (nebo to aspoň neřekli nahlas) Ono opravdu hodně záleží v jakém stavu ty vlasy jsou a jak je člověk celkově upravený.
Já myslela, že ubyde práce s denodenním žehlením, vymýšlením účesu…Prostě je hodím do drdolu a jdu. Starat se mi o ně bude kámoška.
@claire91 píše:
Já myslela, že ubyde práce s denodenním žehlením, vymýšlením účesu…Prostě je hodím do drdolu a jdu. Starat se mi o ně bude kámoška.
Nevím, jakým způsobem je chceš naplést, ale pokud vím, je potřeba udělat základ z tvých vlasů a ty pak proplést a proháčkovat s těma pseudama. Za mě se to teda tak dělalo a popravdě neumim si představit, jak jinak by se daly připevnit, aby nesjížděly. Ono nejhorší je to právě u té hlavy, jak vlasy dorůstaji - musí se s nimi něco udělat, jinak budeš mít na hlavě jeden velký škaredý dred a z toho pak ty pseuda. Navíc při spaní, jak se člověk vrtí, vylézají právě malé pramínky (Pseuda budou držet, ale vlastní vlasy polezou). Takže je potřeba to doplétat, po 7 dnech jsem měla kolem hlavy už „svatozář“
@claire91 píše:
Ani bych neřekla. třeba tahle je krásná
a ty jsi taky tak krasna a neustale v teto poze
?Taky je ti nact? Jako at si ma na hlave kdo chce co chce, proc ne.Me je to burt
,ale kdyz se pta nekdo na nazor, reknu ho. Podle me je to out uz par let. A myslim si, ze to na zene hezke neni. Pusobi to nehygienicky. Neznam moc chlapu, co by rukou radi zajely zene do,,ocasu,, misto hezky jemnych, vonicich vlasu
.
Mne se veskere vratne ulety (a mezi nimi i dredy) docela libi, ale uz si je neudelam. Vadi mi nevratne telesne zmeny - ale hlavne protoze si umim predstavit, jak blbe to bude vypadat za tricet let.
@Loudy nemusím mít ze svých vlasů, dredy z kanekalonu se obmotají vlasy a zagumičkují. přeplétají se cca každé 2_3 měsíce.
@wildcherry tak stejně jako jsou ženy, kterým se dready líbí, tak jsou i muži, kterým se líbí, jen se asi nepohybuješ v „cílové“ skupině.
Třeba můj muž nesnáší, když mám dlouhé vlasy. Kdybych se zeptala, tak mi tady 95 % holek bude radit, že určitě nemám mít krátké vlasy, protože to chlapi nepřitahuje.
A v tom je to kouzlo, ono se to takhle šmahem říct nedá.
@claire91 a proc to vlastne zde resis, chces to, udelej si to.Proc chces ostatnim tvrdit ze je to super
?Ty to budes nosit na hlave a ukazovat se okoli. Chces vynikat, nepotrebujes k tomu nas souhlas
.
@Myrha píše:
@wildcherry tak stejně jako jsou ženy, kterým se dready líbí, tak jsou i muži, kterým se líbí, jen se asi nepohybuješ v „cílové“ skupině.Třeba můj muž nesnáší, když mám dlouhé vlasy. Kdybych se zeptala, tak mi tady 95 % holek bude radit, že určitě nemám mít krátké vlasy, protože to chlapi nepřitahuje.
A v tom je to kouzlo, ono se to takhle šmahem říct nedá.
a zakladas o tom diskusi? A nebo se chces libit muzi a kasles na to jak se libis sobe?
@wildcherry píše:
a ty jsi taky tak krasna a neustale v teto poze![]()
?Taky je ti nact? Jako at si ma na hlave kdo chce co chce, proc ne.Me je to burt
,ale kdyz se pta nekdo na nazor, reknu ho. Podle me je to out uz par let. A myslim si, ze to na zene hezke neni. Pusobi to nehygienicky. Neznam moc chlapu, co by rukou radi zajely zene do,,ocasu,, misto hezky jemnych, vonicich vlasu
.
Ošklivá určitě nejsem, je mi 22 a nevím odkud máš, že jí je náct. Out je spoustu věcí a nosí se. Mě třeba příjdou out blond melíry a má je x ženskejch. Tvůj názor ti neberu, ale já takové chlapy znám, mému a několika dalším to příjde sexy.