Příjemné komplimenty od mužů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
219
18.9.13 00:30

Příjemné komplimenty od mužů

Vím, že jsem trochu ukecaná ale to nevadí ;-) alespoň trochu rozproudím diskusi další otázkou ;)

Jaké vás mé drahé spoludiskutérky :-) potěšily komplimenty od mužů? Myslím, jaký druh konkrétně vám udělal radost, zlepšil den nebo třeba trochu zvýšil sebevědomí? Jaké se vám líbí a které naopak ne?

yogistka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.9.13 02:34

Líbí se mi slova manžela po ránu mi řekne jsi krásnější než cokoliv na světě a záříš víc jako slunce

nelíbí se mi
jéé ty si zhubla přitom to není pravda :cert: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5411
18.9.13 05:09

Mě potěšilo, když jsem včera u Vyvolených o jedné z aktérek řekla, že je jako jedna z mála hezká i nenamalovaná a že takových je málo a můj přítel mi na to řekl, že takvou jednu má doma.. :D :srdce: :srdce: zlatíčko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.9.13 05:59

Libí? „Tobě to dneska moc sluší miláčku“

nelíbí? „Joo počkej jak budeš vypadat po druhým“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.9.13 07:00

@yogistka člověče, Ty máš nějaký pevný zadek :mrgreen: když mi tohle řekne chlap, tak jsem na max spokojená, bo vím, že se projevuje tvrdá dřina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
18.9.13 07:16

Nelíbí-kdy si půjdeš zacvičit (nikdy jsem nechodila)
líbí-spousta věcí, hlavně se to u nás týká jídla :-) (je mi úplně trapně že si nevzpomenu na nic lepšího…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
18.9.13 07:19

Je to už pár let, ale budu si to pamatovat asi navždy - jednou v létě jsem takhle v Praze na Můstku vylezla z Metra, kde mě zastavil milý muž v mém věku a zcela bez nějakého dvojsmyslného podtónu mě pozdravil a řekl, že „v těch botách mám moc hezké nohy, že mi to moc sluší“, já se usmála, on taky a oba jsme šli dál.
To krásné na tom bylo to, že prostě jenom pochválil, nebyl v tom žádný další úmysl, přitom to bylo velmi originální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
18.9.13 07:35

Když manžel říká, že jsem krásná i nenamalovaná, že je na mě krásně vidět, jak hubnu a že kvůli němu hubnout nemusím, že mě má rád takovou jaká jsem :srdce: A i to, že mi i po 10letech říká MILUJI TĚ :srdce: Ale pamatuju si na jeden „kompliment“,kterej mě hodně potěšil, ikdyž to ten chlap tak nemyslel. Cestou k metru kolem mě procházel chlap, myslím, že to mohl být klidně feťák nebo tak a ptá se mě, jestli mu dám cígo a já že nemám a šla jsem dál. A on na mě z plných plic zařval:„Tak si ho nech ty ženská vyzáblá“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vyzáblá jsem rozhodně nebyla a měla jsem hned celej den dobrou náladu, že vypadám hubeně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.9.13 07:41

Jsem ve věku, kdy se komplimenty začínají cenit. Těší mně o kousíček vřelejší úsměvy při pozdravu od otců spolužáků a spolusportovců našich dětí, těší mně neomalené pohledy puberťáků (a to mi ještě nedávno lezlo na nervy) a sofistikované poklony od pracovních partnerů (a většinou to myslí doopravdy).
Ale nejvíc si pamatuju lichotku, co mi vysekl jeden opilec na zastávce autobusu po ránu před pár lety (já směřovala do práce on zřejmě z lokálu do postele), zadíval se na mně rozostřeným pohledem a pronesl: „Pani, co takého žerete, že ste taka krásna?“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.9.13 07:44

Mně sice ten dotyčý nic neřekl, ale když jsem se vracela domů z běhání, tak jel nějaký frajer v autě a tak po mně čuměl, až narazil do betonového mostu:-) Nic moc si na autě neudělal. jen jsem slyšela z auta,,do prdele,,. Zacouval a byl pryč:-))))) Bála jsem se, aby po mně nechtěl odškodné:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.9.13 07:57

Nejhezčí nevim, ale vim nejhorší co se mi kdy stalo ;-) když na mě borec hvízdnul :-| a věta: ty máš ale kozy ;-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.9.13 07:58

@Verunecka289 Vždyť to je hezký kompliment :potlesk: Co já bych za to dala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elske
18.9.13 08:13
@Verunecka289 píše:
Nejhezčí nevim, ale vim nejhorší co se mi kdy stalo ;-) když na mě borec hvízdnul :-| a věta: ty máš ale kozy ;-

Tak to ja jsem drive slychala spis „ty sis dneska zapomnela doma prsa“.

• Citovat
  • Upravit
13714
18.9.13 08:19

Takový, co mi nejvíce utkvěl, byl od mého muže, když ho kolegové vysadili doma naprosto na plech a strčili ho za dveře, já jsem ho vláčela do postele a on na mě tak mile a vděčně koukne a povídá: ty jsi moje láska, viď. :mrgreen:
Potěšilo mě to proto, že lidi v opilosti obvykle vytahují z nitra ty věci, k jejichž řečení jim za střízliva brání rozum, a obvykle jsou oškliví a protivní.
Takže vím, že když mi to říká pořád i za střízliva, je to z hloubi srdce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.9.13 08:30
@Verunecka289 píše:
Nejhezčí nevim, ale vim nejhorší co se mi kdy stalo ;-) když na mě borec hvízdnul :-| a věta: ty máš ale kozy ;-

to je ještě dobrý na mě takhle jednou borec hvízdnul a před snadmilionem lidí zařval: chceš prolíznout spodek :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová