Petr Kramný - propuštění a petice

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4144
13.9.13 17:14

Petr Kramný petice!

Na tn.cz je petice na propuštění Petra Kramného z Egypta..co si o tom myslíte? Podle mě by měl být v Čechách a pak ať vyšetřují tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
13.9.13 17:16

Podle mě je to trapný. Podle mě by měl být dotyčný vyšetřovaný tam, kde se to stalo-vždycky to tak myslím bylo :think:

Příspěvek upraven 13.09.13 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.9.13 17:17
@madanga píše:
Na tn.cz je petice na propuštění Petra Kramného z Egypta..co si o tom myslíte? Podle mě by měl být v Čechách a pak ať vyšetřují tady…

Asi ano, nevidím důvod, proč by se neměl vrátit do Česka..Vyšetřovat ho můžou i tady.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15674
13.9.13 17:19

Co si o tom myslím? Vzhledem k tomu, že veškeré informace, které o tom mám, jsou ze zdrojů typu TN nebo Blesk, tak bych nepodepisovala žádnou petici dřív, než bych dostala nějaké důvěryhodnější informace.

Co se týká toho, kde by měl být souzen nebo vyšetřován, tak vzhledem k tomu, že česká policie (aspoń podle toho, co se ke mně doneslo - ale jak jsem psala, tak ze zdrojů typu Blesk) neměla možnost to řádně vyšetřit, moc nevěřím tomu, že věc bude spravedlivě vyřešena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
@maminka189 píše:
Podle mě je to trapný. Podle mě by běl být dotyčný tam, kde se to stalo-vždycky to tak myslím bylo :think:

souhlasím, jen to všechno okolo kalí vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@Silwinka87 Ale POKUD by to udělal, tak tady dostane daleko menší trest v lepších podmínkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Já myslím, že by měl zůstat tam, kde se to stalo. Případně ať ho tam i zavřou, tady jich živíme už dost.

• Citovat
  • Upravit
5548
13.9.13 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
13.9.13 17:23

??? Nevim proc bych mela podepisovat nejakou petici za cloveka, o kterem nejsem presvedcena, ze je nevinny. A zatim to bylo tak, ze jsou lide souzeni a vysetrovani tam kde neco provedou popr. je tam vysetruji jako svedky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
13.9.13 17:24

Jsem taky pro aby byl vyšetřován tam, kde se to stalo, na druhou stranu může bejt rád že je tam, protože tady ho hodně lidí odsoudilo, podle toho jak vypovídal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
13.9.13 17:25

Stalo se to tam, tak ať si to tam taky došetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.9.13 17:29

Zatím je to jediný podezřelý a kdo viděl jakkýkoliv rozhovor s ním, tak rozhodně nemůže dát ruku do ohně za to, že to neudělal (na mě působil, že teda udělal, litoval jen sebe). Ať jej soudí tam, kdyby měl čisté svědomí, nedožaduje se návratu - bydlí v hotelu a má volný pohyb. Řešila bych depky ze ztráty kompletní rodiny a bylo by mi jedno, kde. Já bych nic nepodepsala, Egypťané nemají zapotřebí na někoho házet vinu, aby smyli sebe (nikdo jiný se totiž v hotelu neotrávil). Pokud je nevinný, dočká se ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
13.9.13 17:30
@madanga píše:
Na tn.cz je petice na propuštění Petra Kramného z Egypta..co si o tom myslíte? Podle mě by měl být v Čechách a pak ať vyšetřují tady…

Ne, at si ho nechaji tam, kde se to stalo, proc to vysetrovat tady, kdyz tak nemame pristup k zadnym dukazum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015

Je to totéž, jako ten případ s Dalgrenem (nevím, jak se to píše). USA jsou ochotny nám ho vydat, protože čin spáchal tady. Tak nevím, proč by nemohl Kramný zůstat tam, kde se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Jestli se vrátí někdy do ČR a nezmění identitu, tak si asi ještě užije :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie