Vaše názory na cizince

maryna112
24.9.13 00:25

Vaše názory na cizince

Sem cizinka z ukrajiny. chci slyšet vaš názor na cizince. Jaké skúsenosti máte… jestli vam vadí že sou tady.. a podobně…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
24.9.13 00:28

Vetsinou dobre a tim bych skoncila radsi

• Citovat
  • Upravit
2616
24.9.13 00:31

Nemám „názor na cizince“. Mám jen názor na konkrétní jednotlivce, s nimiž přijdu do osobního kontaktu a národnost je opravdu to poslední, co ho utváří. Navíc v dnešním kosmopolitním světě řešit, zda mi vadí nebo nevadí jejich výskyt na území ČR, považuju za ztrátu času. Ne, nevadí mi tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
24.9.13 00:33

Pokud se přizpůsobí a nebudou nám tady zavádět svoje zvyky, náboženství a jazyk, jsem ochotná je brát. Osobně znám několik lidí a vycházím s nimi dobře, je to dost obohacující, ale nesmí jich tady ročně přibýt víc než narozených českých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepř.mam
24.9.13 00:34

Vadí mi že berou práci čechům, vadí mi ty co se potulují v noci opilí ulicemi, napadají atd.
Pokud se jedná o slušného člověka, nevadí mi, měli jsme jednu ukrajinku v práci a byla v pohodě, pracovitej člověk, slušná…

• Citovat
  • Upravit
8284
24.9.13 00:37

Ja sama jsem cizinka v zemi kde ziju a tak mam celkem radsi tez pristehovalce, nez domorodce :). A z pristehovalcu mam s ukrajinkami jen same dobre zkusenosti, takze ja je mam rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
24.9.13 00:40

Já nesnáším když půjde cizinec do ciziny a dělá tam bordel…

• Citovat
  • Upravit
maryna112
24.9.13 00:42

Ukrajinci jezdí do česká vydělávat peníze a češi do německa…

• Citovat
  • Upravit
8284
24.9.13 00:47

A jen pro zajimavost, znam jednu Ukrajinku uz asi tri roky, mame stejne stare dite, a je to nesmirne mila, skromna, pratelska a dobrosrdecna zenska, skvele se s ni povida. A teprve nedavno jsem zjistila, ze ma dve vysoke skoly, vystudovala jadernou fyziku + nejaky dalsi podobny obor, mne normalne spadla celist :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.9.13 01:06

Cizinci mi nevadí, konkrétně s Ukrajinci já mám jen tu nejlepší zkušenost :palec: Pár let jim pronajímám byt a jsou to ti nejlepší bezproblémoví nájemníci, kam se na ně hrabou český socky. Doma mi uklízí také paní z Ukrajiny - je moc milá a umí makat. Jediný, co mi vadí jsou muži Ukrajinci na ulicích, jak chlastaj a jak se chovaj k ženám. :roll: Když jsem jezdila s kočárkem, všichni lidé mi ochotně uvolňovali cestu, jen ty Ukrajinci prostě stáli jak tvrdý Y, blbě čuměli, i když jsem řekla „s dovolením“ a uskočili fakt až na poslední chvíli, když jim došlo, že jim jinak přejedu nohy :mrgreen:
K nám do MC chodí dvě maminky asi Rusky, určitě ne Ukrajinky a ty maj děti teda rozcapené - pěkné sígry - prostě zastávají totálně volnou výchovu a pak to taky tak vypadá :roll: Ovšem bez dětiček jsou to celkem sympatické ženské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.9.13 06:58

@maryna112 kdybych měla mít názor na cizince, jako celek, tak bych je nakopala do víškam, bo když děláš práci, kde se s nimi denně potkáváš, tak 3/4 jsou pěkný xindlové. Ale já takhle lidi nesoudím, soudím jednotlivce. Kdysi se k nám nastěhovali lidi od Černobylu, s jejich děckama jsme chodili do školy, jsou to super lidi, doteď se stýkáme, prostě pohodáři. Mám kámoše z ukrajiny, anglie, německa, itálie, afghánistánu… nikdy jsem s nikým neměla problém. Ale jak řikám, znám jich spoustu - hodně muslimů, východňáků - rusko, ukrajina, bělorusko a spol, a některý jsou fakt na ťafku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.9.13 07:10

Já jsem cizinec a nijak extra si tady nevadím. Přišla jsem sem před 11lety za prací, a žádný čech, kterého jsem potkala mi tu práci za 25kč/hod nezáviděl. Tak nevím, jestli jsem ji někomu ukradla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
24.9.13 07:11

To zalezi…Pochazim z mesta, kde dnes na prvnim miste mas vse napsano azbukou a to mi samozrejme vadi. Pokud sem cizinec prijde treba za lepsim zivotem a respektuje zdejsi pravidla, tak mi nema proc vadit- naopak. Je to obohacujici a Cesi to potrebujou jako sul.

Příspěvek upraven 24.09.13 v 07:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
24.9.13 07:12

@Knofletka Jasne- cizinci alespon zkraje delaji praci, kterou by Cech delat ani nesel. Spousta Cechu dojizdi do prace treba do Nemecka…To je naprosto zcestnej argument.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
24.9.13 07:18

Rozlisuji cizince, kteri sem prijeli na dovolenou a cizince, kteri tu ziji.

Ti prvni nedelaji uplne peknoy prezentaci sve zemi, jsou napr. extra hlucni, bohazuji odpadky, ale je pravda, ze se sem prijeli bavit. Kdyz se jedeme nekam bavit my, tak take jsme veselejsi nez v doma.

Cizince, co tu pracuji, vnimam pozitivne. Konkretne ukrajinci byli nespokojeni s pomery ve sve zemi a zmohli se na vice nez jen hospodske narky a svou situaci nejak resi. Staveli jsme dum, s ukrajinci jsme byli mnohem spokojenejsi. Bylo videt, ze jsou to lide chytrejsi a schopnejsi, umeli vyresit nestandartni situace, kde cesky remeslnik koncil. I ted si na opravy radsi bereme ukrajince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová