Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chci se zeptat. Můžu si vzít voňavku do letadla? Budeme mít pouze příruční zavazadlo a prý se může na osobu vzít 10 krát 100 ml tekutin jako mýdla šampony atd tedy můžu i vůni, když je to 50 ml?
@Lamátko takovy ten co je na zip. A vejde se ti tam povolene mnozstvi veci. Leteli jsme pred par dny a britove nam opravdu pocitali vse, na osobu ![]()
Děkuji ale může to být těch deset lehviček? A musí být v tom průhledném na zip jo?
Já jen že mám takový sáček ale ty lahvičky 100 ml se mi tam vejdou čtyři. Tak ale snad nevadí, když ty zbylé nebudou v tom sáčku
Je lepší si pořídit flakonek do kterého si „přeliješ“ trochu voňavky. Víc to i vydrží ![]()
Ono je celkově lepší si pořídit cestovní sadu.
A raději dvakrát zkontroluj množství
Ono těch 1000ml se vztahuje na objem toho sáčku. Někdy se alternativně píše rozměr max. 20×20cm.
Osobně bych řekla, že to tam nedáš.
Příspěvek upraven 26.01.20 v 22:31
@Netopirek píše:
Je lepší si pořídit flakonek do kterého si „přeliješ“ trochu voňavky. Víc to i vydrží
Ono je celkově lepší si pořídit cestovní sadu.
A raději dvakrát zkontroluj množství
Já si právě koupila i miniatury kondicioner atd a pak dvoje balení lahviček průhledných prázdných kam jsem přelila opalovací krémy jelikož jedeme s dětmi
Tak pokud letíš s dětma, tak to je v pohodě. Každý z vás může mít ten sáček. Jinak mě zatím na žádném letišti nenutili, abych si ty věci předávala do sáčku. Normálně lítám s kosmetickou taštičkou, kterou jenom vyndám.
Parfém dávám do malého atomizeru na cestování, jinak i celý parfém není problém, jen se musí vejít s ostatní kosmetikou do průhledného sáčku na zip (na každého cestujícího jeden). Minule po mně chtěli, abych tam nacpala i kapky do nosu. Opalovací krém kupuju na místě, v malé lahvičce by mi nestačil.
@Lamátko píše:
Já si právě koupila i miniatury kondicioner atd a pak dvoje balení lahviček průhledných prázdných kam jsem přelila opalovací krémy jelikož jedeme s dětmi
Tak jestli mají děti svoje sedadla, tak každý z nich má nárok na svůj sáček