Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Čauky,
prosím o radu. Prcek v nestřežené chvilce „ukradl“ voskovky a počmáral stěnu v kuchyni. Jde to nějak o odstranit nebo rovnou zamalovat? A půjde to? Nejsou moc mastné a bude to krýt? Stěna je bílá ![]()
Díky za rady
Zuza ![]()
V rosmannu prodávají takovou bílou jakoby pěnovou houbičku na odstraňování pastelek a voskovek ze zdi ( je na ní příznačný obrázek)..cocela tu funguje a zed vypadá jako nová..trochu se to navlčí stírá..
Lizbeth, díky za tip. Uděláme si výlet do Rosmanna
a snad to půjde! Díky moc ![]()
jeee a jak to vypada? ja budu muset koupit asi nekolik baleni ![]()
Tak to je fakt vtipný - dneska se nám stalo to samé - jsem se musela smát, když jsem četla nadpis diskuze.
Tak hurá do Rosmanna. Tak si ale říkám, že voskovky jsou silný kalibr… Příště koupím obyč. pastelky.
Tak bych je taky potřebovala,nám se povedla zelená voskovka na bílou zeď.
Tak jsem tu dnes hledala, jak se také zbavit voskovek ze zdi a nakonec vzal manžel obyčejnou gumu na tužky a je to pryč
.
Tak dnes jdu také koupit houbičku do Rossmanna a doufám že to opravdu funguje ![]()
To je super…my malujeme po postýlce a to jde super vlhčeným ubrouskem, ale ze zdi Nám nesla Modrá voskovka ani gumou…Máme hrozne hrubou Zed, že chudinka guma prohrála a zůstala z ni jen gumička…ohoblovaná
zajdeme do drogošky pro tu houbičku…snad to klapne
![]()
Prosím, nevíte jak dostat propisku z panenky?(nechci zakládat další diskusi…)