Máme si ještě nechat sporťák?

3641
19.9.11 13:54

Máme si ještě nechat sporťák?

Syn bude mít v listopadu 2 roky, už od začátku prázdnin nejezdí vůbec ve sporťáku, přemýšlím, že ho prodám, ale nejsem si jistá. Mám ještě počkat? Bude se hodit v zimě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
19.9.11 13:58

Ja bych urcite neprodavala pokud Vas to financne nejak extra netlaci!
Na nejakou delsi prochazku se bude urcite hodit!
My jsme uzili sportacek jeste v Natalcinych tri a pul letech, kdy jsme cely den slapali po prazske ZOO a ona byla faaakt unavena a chtela si zdrimnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
19.9.11 14:04

klukum budou dva v lednu a prodavat budem tak kolem 3 let, zvlast v zime asi ve snehu moc deti neujdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.9.11 14:04

Nepoužívám kočár od dvou let, ale letos v létě 2,5 r ZOO, výlety na zámky a td… se hodil. Prostě když jedeš na celodenní výlet tak kočár potřebuješ dokud ti dítě po obědě (přes den) spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
19.9.11 14:06

Já si nechávala do 3 let kočár,ještě skoro ve 3 letech na dovolený jezdil,na delší cestu a na zimu ho ještě určitě využiješ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.9.11 14:12

My kočár využili ještě k nutným pochůzkám, když byl syn nemocný ve 4 letech. (Zastávám názor, že dobře oblečenému nemocnému dítěti je líp v kočárku než v posteli - kromě toho nemocného ho v posteli neudržím, ale v pohybujícím se kočárku mi klidně usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.9.11 14:17
Ewule0712 píše:
Syn bude mít v listopadu 2 roky, už od začátku prázdnin nejezdí vůbec ve sporťáku, přemýšlím, že ho prodám, ale nejsem si jistá. Mám ještě počkat? Bude se hodit v zimě?

Jo, bude se ti hodit. Když bude malej nemocnej, tak ho do něj naložíš a k mudr. zavezeš (aby nemusel s teplotou pěšky). Pokud jezdíš autem, tak nevím, to ho asi spíš potřebovat nebudeš… :think: Ale stejně bych ten prodej nechala asi až na jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
19.9.11 14:19

Starší teda v kočáře není od 1,5 roku, kdy se jí narodila ségra, ale ještě před 14 dny, ve 3 letech, si do něj na dovolené zalezla a přes poledne tam spala, a to prosím 7 dní za sebou :lol: Takže já bych zatím taky neprodávala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
19.9.11 14:31

my teda nepotřebovali přinejhorší což bylo asi jendou nebo dvakrát jsem vyndala golfky jinak tapal vždycky sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.9.11 15:01

Tak sportak uz nepouzivame dlouho,jen golfky,ktere posledni mesic taky uz moc ne.Na zimu sportak urcite pouzivat nebudu(silene bych se nadrela) a v golfkach se jezdit ve snehu neda,tak bude muset slapat pesky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.9.11 15:02

starší je v listopadu a sporťák jsem nepoužívala tu zimu, kdy mu byli dva vůbec. ale záleží na tom, jaký máte styl.
u nás se chodí jen po obci, jinak autem, na nákupáky apod. jsem měla zappa. takže mi kočár nechyběl. kdybych musela do města autobusem, kočár bych určitě potřebovala.

jinak Vojta je zdatný chodec, např. momentálně ujde 20km tůru.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí