Vozit ještě a v čem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4625
12.7.21 21:00

No záleží na vašem životním stylu. Já mám dítě 3 roky, ale kočár nám už hodněkrát zachránil polední spánek a na přesuny MHD taky k nezaplacení, hlavně nic netaháš v rukách. Kdo se všude vozí autem, ten kočár zruší dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.7.21 21:12

To musíš vědět sama.
Nejstarší byla v tomhle věku bez kočáru. Prostřední se díky nejmladší vozila pomalu do pěti, prostřední do tří.

U chodnících dětí používala kočár na celodenní výlety a když jsme někde museli být v určitou dobu. Takže spíš než golfky mi přijde vhodnější kočárek do terénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.7.21 21:24

Tohle je strašně individuální. Záleží jak na dítěti, tak životním stylu rodiny. Dcera přestala jezdit v kočáře v 1,5 roce. Už v něm být nechtěla a já to celkem uvítala. Většinu času chodíme já, dcera a pošuk ohař, takže jsem ráda, že mám volné ruce. Na delších trasách jsme kočár vyměnili za krosničku. Teď ve dvou letech dcera ujde v kuse třeba 2 km, pak se chvíli poponese a pak zase ťape. A aspoň můžeme chodit i mimo zpevněné cesty.
Ale taky je to tím, že žijeme na vesnici. Kdybych bydlela ve velkým městě, pohybovala se víc v rušným prostředí nebo víc hromadnou dopravou, tak věřím, že bychom kočár používali dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin