Vozit ještě a v čem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.7.21 19:09

Vozit ještě a v čem?

Ahoj,
jdu si k vám pro radu. Můj klučina 17m se mi jen tak tak vejde do sedačky od sporťáku. Více chodí než se vozí. Nechce sedět. Má smysl kupovat větší sedačku? Golfky mám, ale také naknap. Je hodně vysoký.
Teď zkoušíme odrážedlo. Tak nevím, jestli musí mít nějaké vozítko. Je zvyklý hodně chodit sám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
12.7.21 19:14

Syn 14 měsíců - již bez kočárku. Nechce se vozit. Co zkusit tříkolku?

• Citovat
  • Upravit
34322
12.7.21 19:16

To ti nikdo nerekne, jestli to ma u vas smysl.

Jestli chodis jenom kolem baraku, tak kocar nepotrebujes.

Ale na delsi vylety a tury jsem kocar (mam terenni trojkolku) vyuzila cca do tri let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.21 19:19
@Anonymní píše:
Ahoj,
jdu si k vám pro radu. Můj klučina 17m se mi jen tak tak vejde do sedačky od sporťáku. Více chodí než se vozí. Nechce sedět. Má smysl kupovat větší sedačku? Golfky mám, ale také naknap. Je hodně vysoký.
Teď zkoušíme odrážedlo. Tak nevím, jestli musí mít nějaké vozítko. Je zvyklý hodně chodit sám.

Jestli nejste zvyklí chodit dlouhé trasy, na kočár bych se vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.7.21 19:23

Zalezi, ja treba v kocaru v tom veku pravidelne uspavala a podobne jak je uvedeno, doted pouzivame treba pri celodennich vyletech, synovi jsou temer 3. Jestli tohle nepotrebujes, tak vozitko nutne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
12.7.21 19:24

Jestli tě bude bavit další dva roky chodit tempem 2 metry za hodinu, nevoz, však to není povinnost. :nevim: Případně se dá kočár využít jako přepravní vozidlo pro odrážedlo, nákup a věci a případně popovézt i dítě. Takové ty Britax, Valco nebo Kinderkraft sporťáky jsou velké a lehké, kdybys přeci jen chtěla tip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
12.7.21 19:38

Ja teda hodne vozila jeste ve trech letech. Pak se narodila mladsi. A teda i ted ve 3.5 letech jsou situace, kdy bych kocar vyuzila. Treba zrovna dnes jsme behali po celem centru.

U mladsiho ditete jsem brala casto…treba obejit zoo si u ditete, kteremu je 1.5 roku, nedovedu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.7.21 19:38

Hehehe. Já vozila až do tří let. Jsem zvyklá hodně chodit, vyhovovalo mi, že jsem dítě mrsknu do kočáru a jedem. Navíc jsem jsem si vozila i věci okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2025
12.7.21 19:43

A co máš za kočár? Já mám BM4+ a když je na výletě krize, tak dám dceru do nosítka a v kočárku povozím i skoro čtyťleťáka. Do Zoo a na velký výlet je kočárek praktický. Jo a my jsme teda chodící rodina, máme rádi dlouhé vycházky, tůry, výlety. Občas je to na děti moc, syn ujde tak 5-6 km, pak už musí do kočárku. My se s manželem o dlouhé výlety nechceme nechat připravit a tohle je ideální varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.7.21 19:55

Já tedy nevím, ale do sporťáku se mi vejde ještě syn teď, budou mu čtyři, má přes metr a 18 kg. Já bych ho určitě ještě pořídila, klidně z druhé ruky. Mám doma dvouletou, ještě zjara chodila hezky za ruku a byla hodná a teď je to o nervy. Neustále zdrhá, utíká mi schválně do silnice, má z toho legraci. Takže když to prostě nejde, připoutám ji v kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
12.7.21 19:57

Do těch golfek se nevejde? Když třeba odmontujes střechu? Jestli chodi, tak asi kočár nepotřebuješ, já mám syna 26 měsíců a kočár využíváme prakticky denně. Na výlety, dovolenou, delší trasy když chvátám apod bych bez něj byla zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
12.7.21 19:59

Tak to záleží na více věcech dceři je 14 měsíců a chodí velmi pěkně. Kolem baráku a po vsi chodíme bez kočárku. Ale stále 1× někdy 2× denně spí, takže na výlety beru kočár na spaní. A do města a do obchodu beru taky kočár, protože nevydrží stát na místě a nechce chodit po chodníku za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
12.7.21 20:18

Já mám kočárek i na dítě ve věku čtyři a půl roku. To hodně záleží na celkové situaci, jak fungujete přes den a tak. Čili to nakonec stejně musíš vyhodnotit sama.

• Citovat
  • Upravit
68823
12.7.21 20:23

To musíš vědět sama, jaké máš dítě a životní styl. První dítě jsem vozila cca do dvou a půl let, pak nechtělo a dovolenou jsme trávili tempem pět kilometrů denně. Druhé se nosí a já si pořídila velké batolecí nosítko, protože velké dítě by těch pět kilometrů denně unudilo k smrti. A co si budeme, nám taky vyhovují delší výlety. Kilák ujde, dva se nese… nebo by se vezlo, kdyby bylo kočáové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
12.7.21 20:55

Kočárek jsme odstavili kolem roku a půl. Doporučuju tříkolku s vodící tyčí. Některé jdou super skládat na cesty. Syn to miloval. Šlapal jak drak a když už měl dost, tak jsem ho kousek potáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin