vpáčené bradavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
11.7.13 16:17

@tattianka
Dobře, budu :pankac: Děkuji :) Dneska jsem je musela sundat, nosím je v puch-up podprsence, aby nešly vidět :) a strašně mě to už řezalo, ale nevzdám to :D Tak krásný a klidný zbytek průběhu těhotenství a ať pak dej určitě vědět, jak jde kojení, až budeš mít příležitost a čas :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.7.13 18:31

Jasně dáme :-) drž se taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.9.13 21:53

@MarkétaT

ahojky tak už jsme měsíc po porodu :lol: a kojení šlo jen ze začátku, odstříkávám elektrickou odsávačkou a krmím lahvičkou nakonec…určitě si pořiď kloboučky(nejlíp L od Medely) a uvidíš…teda jestli ještě nejsi po porodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.9.13 22:47

@tattianka
Ahoj
Jsi moc hodná, že jsi se ozvala..Gratuluji moc k narození miminka :hug:
A jak se k tobě chovali sestry na poporodním ohl. těch bradavek? v pohodě? snažily se pomoct?
Já podstivě od 6 měsíce nosím ty formovače od Aventu - no, jako když je mi velká zima, tak jde vidět rozdíl, ale na to, že je nosím v podprdě už 3 měsíce nic moc..
Teď mám druhým dnem ještě formovače od MEdely, už mi zbývá jen asi měsíc, tak uvidím..chtěla jsem ještě vyzkoušet tyto..
Kloboučky na kojení jsem si objednala v lékárně, nabídly mi S, ale dělají ještě standrard vel. tak je poprosím, aby mi je vyměnili..
Tak bych ti přála, aby jsi se rozkojila - nezkusíš ještě laktační poradkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.9.13 04:31

@MarkétaT

u laktační jsme byli ale říkala že by jsme se jen trápili…já první dny kojila ale malej mi hubnul, tak jsme museli odstříkavat a dokrmovat stříkačkou do pusinky…tak jsme krmili asi do 3 týdne, pak už lahvičkou…hele já měla S-kloboučky jak mi řekli v porodnici a laktační že L že když jsou vpáčené bradavky, musí se do kloboučku vejít celý dvorec aby to miminko zkouslo a mohlo tahat…na poporodním jak které sestry…některé byli supr a fakt ochotné, jiné na zabití…asi jako všude…ty budeš rodit kde? Držím palečky a určo se nestresuj at máš dost mlíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.9.13 07:28

@tattianka
Tak to je škoda, a jako že by jste se trápily kvůli těm vpáčeným bradavkám, nebo celkově kvůli kojení?
Já budu rodit v Šumperku nebo v Krnově..Ještě se rozhoduju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.9.13 07:33

@tattianka
Teda, ještě koukám na čas, 4:31 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.9.13 09:00

@MarkétaT

No jo, akorát jsem odstříkavala mlíčko v půl pátý :-) No mlíka ja mám až až, takže jinak by to určo šlo v pohodě…ale zkus ty kloboučky, třeba vám to půjde…mně měl malej i náběh na žloutenku a byl oblblej oxytocínem z vyvolávaček tak byl i hrozně unavenej a tím línej sát tak to třeba budeš mít lepší a v pohodě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.9.13 17:35

@tattianka
Aha, tak uvidíme.. Čekáme dvojčátka, tak doufám, že se nenarodí moc brzy, aby měly sílu sát..
Ale je super, že aspoň do začátku to mlíčko máš, to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.9.13 19:43

@MarkétaT

Tyy jo a kdy máš termín? A budeš rodit klasicky nebo císařem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.9.13 20:43

@tattianka
Já jsem teď 34+5, myslím že do 38 týdne určitě vydržím :) Ve čtvrtek jdu na kontrolu a budeme plánovat císaře..
Budu rodit v Šumperku a tam prý podporují kojení, tak snad se mi to podaří, formovače podstivě nosím..ale musím říct, že i po té době, když mi není zima :lol: tak nejde vidět rozdíl :nevim: a tu už je nosím fakt dlouho :cert:..
A co vy, nerozkojili jste se ještě náhodou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.1.14 19:01

@tattianka
Ahojky, jakpak se máte? My už máme 3měsíční chlapečky a daří se mi kojit plně :-) tak jsem moc ráda, že to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.1.14 20:15

@MarkétaT

ahojky, jj máme se výborně, my už máme 5 měsíčního rošťáka :-) tak to teda klobouk dolů, po tom všem a ještě dvojčátka!!! Smekám :-) Já „plně“ odstříkávám :-) ale jsem ráda i za to :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.1.14 09:00

@tattianka
Fakt se ti to tak dari??Tak to je super, to jsi moc sikovna..
Ja mam teda nekdy chut to vzdat, hlavne v noci, kdyz se nevysipim, to si rikam, sakre, kdyby tak manzel mohl za me vzit v noci sichtu (i kdyz mi pomaha, podava mi je, odrihava jednoho vzdycky a tak) ale kdyz pracuje 24hod, tak jsem na ne sama a to jje nekdy zahul…Ale chci to vydrzet do pul roku, pak postupne budou papat prikrmy, ze a doufam, ze pres noc vydrzi dyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.5.14 21:56

@MarkétaT
ahojky, tak jak se daří? Já včera pravděpodobně naposled odstříkala mlíčko, malýmu je 10 měsíců :-) tak jsem nečekala že to vydržím tak dlouho :-) až mi to bude chybět :-) co ty, jak jde kojení? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová