Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ona neumí číst? Jako je jasné, že přeplatí, ale to má napsané v těch papírech. Má IQ hluboko pod normou? Že jako přestane platit a myslí si, že OK?
Já fakt nechápu gramotnost lidí, hlava mi to fakt nebere
Já nevím, přijde mi úplně mimo v tomhle
ji se to nedá vymluvit tak jsem se chtěla poradit tady jestli je to opravdu tak..A áčka jsou vyhlášené že když jde s nemá člověk do boje stejně to skončí špatně pro kupujícího, bohužel…
@Anonymní píše:
Ahojky holky mám takovou ošemetnou otazkuŠvagrová si pořídila auto z áček a az teď si přečetla smlouvu kolik preplati
![]()
![]()
chce ho tam vrátit, a prý ve smlouvě má že když přestane platit auto ji vezmou a vrátí splatky
musím se tomu smát, podle mě je to blbost, to by nic nevydělali kdyby to tak doopravdy bylo..Něco jiného je reklamace na nějakou závadu ale tohle
máte prosím některá z vás zkušenost?
Tak smlouva se cte snad radne pred podpisem, ne? Kor kdyz jde o koupi auta.. Vratit podle me nepujde, leda tak auto prodat a zaplatit cely uver ![]()
To je taky nápad kupovat si auto na úvěr a ještě přes áčka. Zkusit to může, ale myslím, že se jí vysmějou.
@araw píše:
Ona neumí číst? Jako je jasné, že přeplatí, ale to má napsané v těch papírech. Má IQ hluboko pod normou? Že jako přestane platit a myslí si, že OK?![]()
![]()
Já fakt nechápu gramotnost lidí, hlava mi to fakt nebere
Ty seš fakt ***** roku
ještě jsem od tebe nečetla jiný než extra jízlivý komentář. Hlavně to IQ, že…
edit admin: nevhodné označení
Zakladatelko at se poradí s právníkem. Předpokládám, že když přestane platit tak jí seberou auto a ještě přijde exekutor, takže tudy cesta nepovede. Se můžem divit, že ty Áčka ještě fungujou, když jim na to lidi pořád skáčou ![]()
Tak prvne bych zjistila u jae spolecnosti jsou splatky…delala jsem pro cetelem a essox treba v elektru a vzdy slo do urcite doby odstoupit od sml…zrusit ji a zaplatit hotove…takze bych to okamzite resila…asi nejlip vypovedet splatky a sjednat si pujcku jinde a jit jim to auto zaplatit hotove…mozna sami nabidnou vyhodnejsi, ![]()
Ve smlouvě o spotřebitelským úvěru musí být uvedené podmínky odstoupení od smlouvy, čímž se ruší i smlouva kupní.
@mag píše:
Ve smlouvě o spotřebitelským úvěru musí být uvedené podmínky odstoupení od smlouvy, čímž se ruší i smlouva kupní.
přesně to jsem chtěla napsat… zjistit si podmínky odstoupení od smlouvy
S AAA máme vlastní negativní zkušenost, ale my tehdy po boji obhájili, ale měli jsme štěstí, je to už asi 6 let, od té doby k nim nikdy
Má několik možností, jít auto vrátit a odstoupit od smouvy, vysmějí se jí, ona pokud je trochu chytrá si tam může vzít právníka, tomu musí samo zaplatit. Právník jim může zkusit něčím pohrozit, možná to pomůže a možná se jim vysmějou. Za druhé, může auto prodat za cenu úvěru i s úroky, vyšla by z toho s nulou, ale to by musela najít někoho ještě blbějšího než je ona kdo to auto koupí. Za třetí se dá tzv. vytvořit skrytá závada na které se vztahuje i u ojetin půlroční záruka. Musí to být závada jejichž oprava přesahuje hodnotu auta, což není jednoduché, ale jde to a dělá se to. Auto se reklamuje oprava se bazaru nevyplatí, tak raději vrátí peníze. V bazarech dělají mechoši za 15 tisíc a při prohlídkách aut na výkup se nepřetrhnou a nijak extra detailně se auto nezkoumá, za prvé to dlouho trvá a za druhé to bazar až tak nezajímá. Počet reklamací mají minimum, většina kupujících prostě ví o to že kupuje ojetinu a s nějakou tou závadou počítají. Funguje to tak že šikovný mechanik vytvoří závadu, která není v protokolu o stavu vozidla. Není moc možností jak závadu vytvořit, ale jde to. Občas se to vyplatí, ale zase to stojí nějaké peníze. U áček odstoupení bez smouvy bez sankcí téměř nelze. Anonymní mechanik. Z pochopitelných důvodů, jinak prosím smazat.
Nejde tam vrátit auto do sedmi dnů? Jinak zkušenost s reklamací auta v áčkách mám kladnou, vše se vyřešilo rychle, k mé spokojenosti a ani jsem se necítila nepříjemně. Nejlepší se obrátit přímo na ně a řešit to tam s nima.
Ahojky holky mám takovou ošemetnou otazku
Švagrová si pořídila auto z áček a az teď si přečetla smlouvu kolik preplati
chce ho tam vrátit, a prý ve smlouvě má že když přestane platit auto ji vezmou a vrátí splatky
musím se tomu smát, podle mě je to blbost, to by nic nevydělali kdyby to tak doopravdy bylo..Něco jiného je reklamace na nějakou závadu ale tohle
máte prosím některá z vás zkušenost?