Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Objednává někdo oblečení z eshopu, který má ověřený a je spolehlivý, sedí i velikosti, kvalita…?
@Werushka77 určitě Little Angel, český výrobce, kvalitní materiály a rychlé dodání.
Pak ještě Little Rock Star, ale to je spíš o vkusu. Klasické bavlněné oblečení.
Little angel je materiály mnohem výš.
To znám, trošku s lidovějšími cenami, ty ceny mi přijdou na můj vkus přemrštěné. ![]()
Na postazdarma jsem objednala.Je to Čína a dodání cca měsíc. Nicméně já byla spokojená. Kvalita odpovídà ceně. Objednala jsem oblečení a hodinky. Oblečení není špatné, možná vel. o číslo větší, i když já se vešla nakonec. Přišlo vše co sem objednala.Za mě spokojenost. ![]()
@Werushka77 Myslíš Little Angel s těmi přemrštěnými cenami?
Obvykle kupuji ve výprodeji a po synovi dědí kamarádka a následně ještě má neteř. To oblečení drží, o jiném to zas tak moc říct nemůžu. Pak ještě drží oblečení ze Slovenky a Tinka (slovenští výrobci).
Hodně kupuji outlast nebo soft shell (zapomněla jsem na Veselou nohavici), aby dítě mělo tepelnou pohodu a tam se investice vyplatí.
Záleží na prioritách a jestli kupuješ oblečení jen pro jedno dítě nebo se bude dědit.
@demian Myslím ten Zoot, já kupuji pro sebe, děti nemám ještě. ![]()
@Werushka77 Aha, promiň. Nějak jsem na tomto webu předpokládala, že se bavíme o dětském oblečení.
No, z dospělého pak za mě La femme mimi, Tiqe nebo Lady Vintage, Hell Bunny a Collectif. Záleží na vkusu, střílet od bokuje těžké.
@Werushka77 Na zootu se dají koupit dobré věci ve výprodeji klidně s 50-70 % slevou, chce to sledovat, koupila jsem tam pár věcí za super ceny.
@Werushka77 Kvalitní oblečení má ještě Jika, ale není to pravé top v trendech.
Ještě Pietro Filipi má zajímavé výprodeje, je to kvalitní a ve výprodeji i za dobré ceny.