Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mackA159 Jestli mas k prirode kladny vztah, tak by nemel byt problem..prvni si o myslivosti neco zjisti a pak uvazuj o vstupu do MS.. Znam nekolik zen, ale vetsina jsou muzi..
Tak se ptej. Jdes do kurzu, udelas zkouzky. Kdyz nic nevis, musis se naucit. Jako vsude.
Ahoj…Já kdysi byla do kurzu prihlášená. Ale musela jsem odpstoupit, pač mi zamestnavatel neumožnil tak chodit.Bylo to o vejkendech.
Muj chlap je myslivec. Jestli chceš něco vědět, klidně napis ![]()
Manzel kdyz tenkrat chodil do kurzu, bylo to v tydnu vecer. A parkrat o vikendu strileni a tak.
@Alyss1 píše:
Tak se ptej. Jdes do kurzu, udelas zkouzky. Kdyz nic nevis, musis se naucit. Jako vsude.
Přesně tak. Pokud to chceš dělat, tak to zkus. Počítej s tím, že to stojí dost času (kurzy, zkoušky, brigády) a pak také i peněz (hlavně pak uniforma, zbroják, zbraň/zbraně, střelivo, příspěvky do MS, střelecké zkoušky, servis zbraní atd. atd.). Kvůli tomu zbrojáku bys snad měla mít čistý trestní rejstřík. A měla bys dokázat zvíře nejen střelit, ale také případně dorazit, vyvrhnout, odtáhnout do auta, stáhnout,…). A to je docela fuška a ne zrovna pěkná a voňavá. Zkus poprosit nějakého známého myslivce, aby tě vzal párkrát s sebou jak na noční lov, tak i na hon, abys viděla, o čem to je.
Táta i bratr myslivci jsou, v jejich sdružení je i min. 1 žena.
U manžela ve sdružení je několik žen. A že nic nevíš nevadí. Od toho je ten kurz přece.
Určitě se Ti nikdo smát nebude, ani chlapi v kurzu nebudou vědět všechno. Klidně se ozvi, pokud bys chtěla nějaké info ![]()
Vim jak lov atd vse probiha… Mam pritele myslivce. Ale je to proste chlap a vytahnout z nej nejake info je slozite…
me jde hlavne o to abych se neztrapnila tim ze nevim kdy je doba lovu neceho..
Ahoj, na to ti stačí pořídit si myslivecký kalendář. Je tam doba lovu i hájení jednotlivých druhů zvěře.
Ahoj jsem žena a jsem myslivec
( myslivkyně ) co pak potřebuješ vysvětlit? Poradit?
Ahoj holky, je tady nejaka zena myslivec? Ci jeji muz? Chtela bych se na neco zeptat. Rada bych se stala myslivcem ale o myslivost toho moc nevim, chtela bych si dat clenstvi jako adept do MS abych si udelala zkousky, ale bojim se ze se mi vysmejou ze nic neumim
.