Vrácení kočky do útulku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
28.7.18 12:17

Momentálně máme 4 kočky, měli jsme 5. Jsou teda venkovní, ale můžou někdy domu. Přinesli jsme si vykastrovaneho kocoura z útulku. Dva dny na něj další kocour prskal, ale zvyknul si. Ostatní kočky ho vůbec neřešili. :) 4 dny jsou fakt málo, on si kocour zvykne, kotě ho nejspíš štve tím, že si s ním chce hrát :D Oddelila bych jedno místo, které bude jen staršího kocoura, aby měl pocit že se může někam před prckem schovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.18 08:41

No, holky, tak už jsem čím dál tím víc přesvědčena, že kotě půjde pryč :(. Kocour se nazere jenom, když kotě není ve stejný místnosti, takže vždycky, když dávám jídlo, musím kotě chytit a držet, jinak hnedka jde po jídle a i když má svoji misku, klasicky leze jen do misky velkýho. Ragdollak pořád „brečí“, chodí po bytě a mnouka. Hladit se taky nechá, jen když není v blízkosti kotě. Což je těžký, protize ono je jak ocásek. Jinak je to ale hodně kotě, mazlí se a všechno :,(. Akorát teď teda začalo skravat gauč., i když má skrabadla 2 v obýváku. A když se ho to snažím odnaučit, je tam za minutu znova. Ale to jsou kočky no :D. Spíš mě štve ten náš Ragdoll.

• Citovat
  • Upravit
4882
31.7.18 10:03

Hele to je normální. Naše mladší kočka taky lezla staršímu kocourovi do misky, někdy ani nedojedl, odešel a hned tam byla. Né nadarmo jí říkáme kyselina nebo žíravina :) Ale to k tomu kotěcímu růstu patří. Ohnal se váš kocour po kotěti? Já bych ho pod dozorem nechala, aby si to vyjasnili. Naši na sebe párkrát vyjeli a pak byl klid. Potřebujou si jen vyjasnit kdo je tam pán. A střelený malý kotě si prostě chce hlavně hrát, nechápe, že ten starší už na to nemá náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.18 07:06

Holky, tak nakonec to za nás vyřeší vyšší moc a ne zrovna dobře :,(. Z rodinných důvodů (nemoc v rodině) se budeme stěhovat a starat se o jednoho člena rodiny, který má dýchací problémy a alergie na kočky. Takže i náš starý kocour nejspíš půjde do nového domova (naštěstí jen k mé mámě), ale kotě si s sebou bohužel vzit nemůžeme a máma mě málem zabila už za jednu kočku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný