Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, objednávala jsem z různych webovek a kupovala v různych obchodech. Jinde kupuju hračky, jinde kosmetiku, jinde oblečení a jinde nábytek
@fíkofka píše:
Ne, objednávala jsem z různych webovek a kupovala v různych obchodech. Jinde kupuju hračky, jinde kosmetiku, jinde oblečení a jinde nábytek
Dobře díky. A poradis nějakou stránku na oblečení, lahvicky, odsavacky
@Anonymní píše:
Zdravím všechny.
Prosím vás máte některá vybraný internetový obchod kde nakupujete všechny věci pro novorozence?
Děkuji moc za tip…
Nejlepší stránka je google. ![]()
Ne, kupovala jsem z vícero obchodu. Proč takovy dotaz anonymně, proboha ![]()
Na žádném jsem nesehnala vše najednou. Oblečení maj fajn treba v lidlu, hm. Hracky sem nekupovala predem, nevo sme dostali k narození mminka a pak se kupovalo k různým prilezitostem, stejne to mimco bavilo tak od pul roku. Veci jak vanicku, lahve atak sem vetsinou koukala na alze a mall. Chce to hledat, ono taky záleží co chces za vybavicku.
Ondalek, Malvik, Feedo.
Tam najdeš asi tak všechno, od kočárku přes oblečení a hracky až po kosmetiku. Ale já vždy spis googlila a objednavala podle ceny/různých akcí, slev, dopravy/možnosti vyzvednutí…
Ty nejsi schopná najít internetový obchod a porizujes si dítě? No potěš.
@Alkata píše:
Ty nejsi schopná najít internetový obchod a porizujes si dítě? No potěš.
Napadlo mě to samé ![]()
@Šmoulice pokud jsem to dobře pochopila chtěla znát tip na obchod, se kterým je někdo spokojený. Nepřijde mi na dotazu nic špatného🙂. Dávat do souvislosti z nějakou neschopností ohledně rodičovství, což z toho příspěvku vyplívá je nesmysl trošku ne.
@Alice180 píše:
@Šmoulice pokud jsem to dobře pochopila chtěla znát tip na obchod, se kterým je někdo spokojený. Nepřijde mi na dotazu nic špatného🙂. Dávat do souvislosti z nějakou neschopností ohledně rodičovství, což z toho příspěvku vyplívá je nesmysl trošku ne.
Stačilo se jen trošku zamyslet a došlo by jí přesně to, co jí tu holky píší…
![]()
A anonymně to dává proč? Protože se stydí za blbé dotazy? Hm, právem…
A to děcko už se narodilo? Pokud ne, tak nechápu proč kupovat odsavačku a flašky..
@Anonymní píše:
Dobře díky. A poradis nějakou stránku na oblečení, lahvicky, odsavacky
Nesmysl toto a další věci kupovat dopředu. Nemusíš to vůbec využít. Navíc se to dá nakoupit okamžitě.
Zdravím všechny.
Prosím vás máte některá vybraný internetový obchod kde nakupujete všechny věci pro novorozence?
Děkuji moc za tip…