Všechno ze mě vyteče

stroužek
9.6.13 15:20

Všechno ze mě vyteče...

Ahoj holky, mám problém. Byla mi píchnutá injekce na ovulací, další den jsme to měli dělat. Tak jsme nato vlítli, nachystala jsem si polštáře, pak jsem dělala stojky a vše možný, prstíkem si pomohla, ale stejně po takový hodině a půl jsem šla na wc a vyteklo to ze mě. Tak já nevím, jak to v sobě udržet, přijde mi, že tam nic nezbyde a vše uteče ven, a proto se nám to nedaří.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.6.13 15:21

:mrgreen: promiň, ale slyšela jsi někdy o gravitaci? to je ta bestie, která způsobuje, že to teče ven.. :mrgreen: a teď vážně, je to zcela normální, ty mršky, co se tam mají dostat, se tam dostanou, i když 99 % obsahu jde hned ven, takže kliiiiiid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
9.6.13 15:22

Ja myslim, ze to je normalni a nema to absolutne vliv na poceti

• Citovat
  • Upravit
33315

Promiň, ale je to blbost. Nikdy nevyteče všechno a na oplodnění stačí 1. Neboj. ;) Ze mě to taky teče a máme už dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

8o 8o 8o a on do tebe ejakuloval poprvé v životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.13 15:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.6.13 15:23

A víš, že stačí jedna neviditelna mini spermie? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.6.13 15:24

:D Koukni na film HUMAN BODY (či tak nějak), je tam krásně vidět, jak dochází k oplodnění. To, že ti velká část vyteče podle mě zas tak nevadí. Ty rychlé a správné spermie tam doplavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.6.13 15:25

8o :mrgreen: :mrgreen: Tak snad už jen korkovej špunt… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
9.6.13 15:26

Holky, nesmejte se mi, jsem první cyklus s clostilem, poprvé mi dozrálo vajíčko a poprvé mi byla píchnutá injekce, tak mi na tom záleží a prostě mě to mrzí, že to vytíká, přijde mi, že se tam zase nic nedostalo.

• Citovat
  • Upravit
26093
9.6.13 15:27
@stroužek píše:
Holky, nesmejte se mi, jsem první cyklus s clostilem, poprvé mi dozrálo vajíčko a poprvé mi byla píchnutá injekce, tak mi na tom záleží a prostě mě to mrzí, že to vytíká, přijde mi, že se tam zase nic nedostalo.

Když mě nějak nedochází, co jinýho by se tam s tím jako mělo dít? :think: To, co je potřeba se tam dostane, to se neboj a zbytek je k ničemu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
9.6.13 15:28

@stroužek to na to vubec nema vliv

• Citovat
  • Upravit
stroužek
9.6.13 15:28

Víte co, mě přijde, že tady celý den sedíte a čekáte na nějakýho zoufalýho vola, co sem napíše nějakou kravinu, ale vy (soudím) podle fotek děti máte a nedokážete si ani jedna tím pádem představit jak moc je ženská zoufalá, když chce dítě a to stále nepřichází. Nemusíte reagovat, když se chcete jen vysmívat.

• Citovat
  • Upravit
15404
9.6.13 15:29

@stroužek tak si zkus precist neco o oplodneni a nikdo se smat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
9.6.13 15:30

@rachel55 Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat