Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám pocit, že poslední dobou čtu a nejen na emiminu od nových manželek (co vyhrály nad těmi staršími a tlustšími), jak je ex nemožná, případně blbá či zlá.
Nevěřím ani 10%, nikdo nevíme jak to je, tady jim to každá,,žerete,, (pardon), ale mě neskutečně štvou krásné, mladé, štíhlé lovkyně ženáčů.
Berte to jen jako povzdech. Jsem vdaná 15 let, nejsem ex, ale ségra je, a vím jak trpí, když tu jejich novou,,krasavici,, jen vidí.
Tak jste vyhrály, gratuluju, máte chlapa, který opustil kvůli vám manželku a děti, ani koště bych si o takového neopřela!
Asi jste se hledali a našli, dva lidi bez charakteru.
Klidně mi vynadejte
.
@Lenka002 píše:
Mám pocit, že poslední dobou čtu a nejen na emiminu od nových manželek (co vyhrály nad těmi staršími a tlustšími), jak je ex nemožná, případně blbá či zlá.
Nevěřím ani 10%, nikdo nevíme jak to je, tady jim to každá,,žerete,, (pardon), ale mě neskutečně štvou krásné, mladé, štíhlé lovkyně ženáčů.
Berte to jen jako povzdech. Jsem vdaná 15 let, nejsem ex, ale ségra je, a vím jak trpí, když tu jejich novou,,krasavici,, jen vidí.
Tak jste vyhrály, gratuluju, máte chlapa, který opustil kvůli vám manželku a děti, ani koště bych si o takového neopřela!
Klidně mi vynadejte![]()
.
Nanapsala bych to tahle tvrdě, ale když to shrnu, vidím to asi stejně ![]()
Jo tohle bude zajimava diskuze. Mas pravdu, taky mi to posledni dobou tak prijde. Vzdycky lezu po zdi z lidi, kteri si furt stezuji na sve byvale partnery. Copak opravdu uz neexistuji lide, kteri se nedokazou normalne domlivit a chovat se po rozvodu normalne? Nezlobte se na me, ale i tim pomlouvanim svych partneru jen ponizuji sami sebe, protoze s takovymi lidmi zili a maji s nimi deti. Prijde mi to jako mor… ![]()
@Lenka002 dobrý postřeh.. mě ještě víc baví, jak se pak holky bojí, že jim chlap uteče.. když byl schopný utéct od rodiny, tak je jasné, že dřív nebo později to udělá znovu.. Jinak dobře napsáno, souhlas… ![]()
Jistě, že jsou všechny exky vadné..
a taky všechny tchýně a švagrové. Ženské asi nedokáží snést žádnou jinou ženu než sebe
. Tento postřeh mám až zde z emimina. Myslím, že zde panuje hromadná nevraživost proti všem ženám pod sluncem
.
Mmchdm postřech, upa mne baví, jak všechny ex byly totální krávy, dyliny a vim já co ještě, ale chlap se rozved třeba po 10ti letech, že
ono totiž každej zvládne žít 5 a více let s totálně vadným, neschopným… člověkem.. je to směšný..
@Lenka002 píše:
Takže Ti, kteří opustí partnery a společně založí novou rodinu, jsou zákonitě bez charakteru?
Hmmm… zajímavé zkreslení - podobně praštěné jako „všechny tchyně jsou děs“… nebo jako „všechny exky jsou děs“.
Treba ji neopustil kvuli mlade holce ale pro to ze jim to neklapalo ![]()
Mam kamarada ktery si vzal ve triceti 25 letou kocku a za deset let se z ni stala tlusta, potem smrdici harpie co si ani nedokaze oholit podpazdi. Rozesli se, neklapalo jim to. Ted se bude zenit s zenou co ma 4 deti je o pet let starsi nez on ale umi o sebe i trochu pecovat.
Ber to tak, že život je příliš krátký a vyzkoušet se má všechno… ![]()
@Lenka002 píše:
Klidně mi vynadejte![]()
.
No já myslím, že hlavně tvoje ségra může poděkovat svému ex, kde je. To si neumí najít nového partnera? Do konce života bude za chudinku, co jí nějaká mladá přebrala chlapa? Kde byl ten chlap, ten u toho snad nebyl? Za něj rozhodoval kdo?
Reaguješ v bledě modrém jak ty „krasavice“, co teda kritizují ty bývalé partnerky.
Tyhle kritiky mi přijdou hrozně zaujaté ať tak nebo tak…
Tím ovšem neříkám, že tvoje ségra a podobné mají jednoduchý život.
PODLE MĚ, HLAVNÍ ZODPOVĚDNOST ZA TAKOVOU SITUACI NESOU TI CHLAPI, NA NĚ BYSTE MĚLY NADÁVAT…
@Kallkapa píše:
Jistě, že jsou všechny exky vadné..a taky všechny tchýně a švagrové. Ženské asi nedokáží snést žádnou jinou ženu než sebe
. Tento postřeh mám až zde z emimina. Myslím, že zde panuje hromadná nevraživost proti všem ženám pod sluncem
![]()
.
no vždyť jsou, ne?!
![]()
Já jsem tedy žádné manželství nerozvedla, takže nemám jak soudit. Ale znám dvě bývalé mého manžela a obě jsou v pohodě ![]()
Moje tchyně má velké mouchy, ale celkem jsem se naučila s tím žít a to samé švagrová, sice je šáhlá, ale mám jí celkem ráda
Sice bych teda byla radši, aby měl brácha někoho jinýho, ale vybral si takhle, tak co se dá dělat, že? ![]()
A možná bych podotkla, že když tady píše nějaká rozvedená ženská, jejíž ex si našel novou ženu, je to možná ještě větší „fuchtle“ než právě exky
Prostě exky nadávají na ty nynější a ty nynější nadávají na exky
Zamotaný kruh ![]()
Jojo, to si taky myslím. Že za to může ten chlap… když by on nechtěl, tak mi mladá krasotinka šanci neměla.