Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já jsme šla jednou na masáž a dala mu za úkol nakrmit malou- měla masozeleninový příkrm ve skleničce. Pak jsem mu volala jak jim to jde. A že prý dobrý. Nakonec jsem se zeptala jesli si dal pozor, aby jí nespálil jak jí to ohříval a pak dávala do papulky a v telefonu ticho. Nakonec se mě zeptal- a ono se to mělo ohřát, mě bylo divný, že jí to tak nejede. A doma mi ještě řekl, že to taky neohřívám- na to jsem mu řekla, že neohřívám jenom ovocné skleničky ![]()
Příspěvek upraven 17.02.12 v 22:27
Barborka4 píše:
Byla jsem v porodnici a chtěla jsem po manželovi koupit balení neperlivé vody, prsní vložky a toaletní papír. Dostala jsem balení minerálky, odličovací tampóny a papírové kuchyňské utěrky… tak tohle mne odrovnalo to je super![]()
![]()
jsem si vzpomněla, jak jsem jela z porodnice v říjnu v bačkorách, neb povel: dovez mi oblečení, ať nejedu v pyžamu neobsahoval výslovně i ty boty ![]()
Kamča.dalmatinka píše:![]()
ahoj.
Ty jsi znovu těhu? Nebo to máš starší fotečku?
Příspěvek upraven 17.02.12 v 22:31
Hrachová polívka a auto na křižovatce, to fakt nemá chybu.
Zakladatelko, díky.
![]()
zuzanecka81 píše:Barborka4 píše:jsem si vzpomněla, jak jsem jela z porodnice v říjnu v bačkorách, neb povel: dovez mi oblečení, ať nejedu v pyžamu neobsahoval výslovně i ty boty
Byla jsem v porodnici a chtěla jsem po manželovi koupit balení neperlivé vody, prsní vložky a toaletní papír. Dostala jsem balení minerálky, odličovací tampóny a papírové kuchyňské utěrky… tak tohle mne odrovnalo to je super![]()
![]()
padzinka píše:Pecka, dlouho sem se takhle nezasmála. A přidám jednu story své kámošky. Její manžel kdysi se rozhodl uvařit si pytlikovou polívku. V návodu bylo dát vařit 3/4 litru vody. Kámoška přijela domu a ptá se,jak mu chutnala polívka…on, že dobrý, ale že byla taková bez chuti.....dal vařit 3 až 4 litry
To je jako u nás…poprosila jsem ho, jestli udělá puding, přišel za mnou a ptá se „A mám tam dát litr nebo dva mlíka?“ tak říkám, že půl, že to má v návodu a on „Nene, tam je 1-2l“
„Ne, miláčku, to je jedna polovina
" … No, nebo měl na nákupním seznamu "sladká paprika“ koupil krásnou červenou papriku…ovšem zeleninu, ne koření
![]()