Všem pro zasmání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
20.2.12 12:46
makapi píše:
Holky ty vaše příběhy nemají chybu - se tady směju jak blázen! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Přihodím příběh mojí kamarádky: její maminka s manželem šli na hřbitov, a znáte to, jsou tam úzký uličky, hrob nasekanej vedle hrobu.. co čert nechtěl, nějak udělala krok vzad a tam byl čerstvě vykopanej hrob. Spadla tam! A manžel se na ní jen podíval a suše řekl: Kam chvátáš? :mrgreen:

:mrgreen:
Ještě, že tam byli ve dvou, jinak nevím, jak by teda z toho hrobu vylezla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.2.12 12:56
MUFICE píše:
makapi píše:
Holky ty vaše příběhy nemají chybu - se tady směju jak blázen! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Přihodím příběh mojí kamarádky: její maminka s manželem šli na hřbitov, a znáte to, jsou tam úzký uličky, hrob nasekanej vedle hrobu.. co čert nechtěl, nějak udělala krok vzad a tam byl čerstvě vykopanej hrob. Spadla tam! A manžel se na ní jen podíval a suše řekl: Kam chvátáš? :mrgreen:
Ještě, že tam byli ve dvou, jinak nevím, jak by teda z toho hrobu vylezla 8o

No jak, musela by řvát o pomoc a asi hodně hlasitě a kdyby tam náhodou někdo byl, tak by dostal infarkt, že se ozývá mrtvola z hrobu. :potlesk: :potlesk: a běž za kostelníkem a říká mu, že u nich na hřbitově straší.

• Citovat
  • Upravit
3368
20.2.12 12:58
niki2 píše:
Tak já mám skoro čerstvý zážitek s malým (taky je to chlap). Děti ve školce měli namalovat na Valentýna obrázek. Koho nejvíc milují........ Přišla jsem do školky a všechny děti ukazovaly obrázky. Byla tam většinou maminka, nebo tatínek a babička. Jenom náš malej namaloval RAJSKOU :zed: :zed: :zed: .

:mrgreen: :mrgreen:
To mi připomnělo, jak náš prcek přijel od babičky a ptala jsem se ho, jak si to tam užil a co se mu líbilo. Čekala jsem, že bude básnit o králíkách, kočičkách, pejskách… Hrozně miluje zvířátka. On opakoval: „kelíky! kelíky!“ marně jsem v tom viděla králíky. Jeho nadchly KNEDLÍKY!!! Prý jich spořádal 6 a pak už je před ním museli schovat, aby jim taky něco zbylo! :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.2.12 13:04
Caty píše:
MUFICE píše:
makapi píše:
No jak, musela by řvát o pomoc a asi hodně hlasitě a kdyby tam náhodou někdo byl, tak by dostal infarkt, že se ozývá mrtvola z hrobu. :potlesk: :potlesk: a běž za kostelníkem a říká mu, že u nich na hřbitově straší.

A ještě se modlit, aby šel někdo kolem. U nás na hřbitově třeba moc lidí nebývá a ty hroby jsou dost roztahaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
20.2.12 13:11
Caty píše:
MUFICE píše:
makapi píše:

No já bych asi dostala infarkt, kdybych tam spadla! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.2.12 13:28
MUFICE píše:
makapi píše:

A navíc měla štěstí, že to byl hrob a ne hrobka, ta naše je pěkně hluboká a navíc ty rakve dole musí už být pěkně ztrouchnivělý, dlouho už u nás vedou kremace. Takže u nás by se asi navíc propadla do rakve 8o .
A to se stát mně, tak už můžou jen zavřít víko :mrgreen: :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
20.2.12 13:39

Skvělý, chlámu se tady, jak šílenec.
V porodnici u dcery jsem měla podobný příběh.
Když jsem šla už domů, tak říkám, přivez věci z domova.
Ano, přivezl, ale jen pro dceru, já jako asi půjdu v županu. :nevim: :cert:
Tak jsme čekaly ještě asi necelé 2 hodiny, až přiveze i mně- bylo to 5.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.2.12 13:42

Přistání v hrobě, nerozbalená tableta a odchod domů v županu, hezký. :lol: :lol: :lol: Ještě že jsem si nevypla sledování diskuze. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
20.2.12 13:54

jojo malá neteř zase prohlásila, že hřbitov, to je tam co bydlej mrtvolové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.2.12 13:56
Nelisa píše:
Přistání v hrobě, nerozbalená tableta a odchod domů v županu, hezký. :lol: :lol: :lol: Ještě že jsem si nevypla sledování diskuze. :pankac:

A to sis beztak nepřečetla, že já jsem jela díky muži z porodnice půlku cesty dole bez 8o :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.2.12 14:03
dryada píše:
jojo malá neteř zase prohlásila, že hřbitov, to je tam co bydlej mrtvolové.

Já zas nezapomenu, jak můj muž (tenkrát čerstvý přítel)tak před 12 lety vysvětloval tříletému synovci , kdo je to cikán:
„Je černej a krade!“
Dítě vykulilo oči a já tenkrát taky a pěkně jsem ho sprdla. Pěkně mě setřel, zlikvidovali mu těsně předtím už druhé auto a opět jedni bez povinného ručení. Po pár návštěvách jsem prozřela docela, muž totiž pochází z Ústí nad Labem.
Snad mi za to nezablokujou admini nick :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.2.12 14:14
jajul píše:
Nelisa píše:
Přistání v hrobě, nerozbalená tableta a odchod domů v županu, hezký. :lol: :lol: :lol: Ještě že jsem si nevypla sledování diskuze. :pankac:
A to sis beztak nepřečetla, že já jsem jela díky muži z porodnice půlku cesty dole bez 8o :mrgreen: :mrgreen: .

Už jo. :mrgreen: Ještě že nefoukal vítr. :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Te.Handlova
20.8.13 03:00

Jedné mé známé se stalo, že její syn (byly mu tři roky) přišel za mámou do ložnice a ptal se: „Mamí můžu?“ a ona jak byla rozespalá tak mu to odkývala. Říkala: „Probudily mě divný zvuky“, malej stojí u postele a se slovy: „čára, čára, kolečko, kolečko“ maluje po zdi. Šikulka stihl půl ložnice než mámu probudil.

• Citovat
  • Upravit
15995
20.8.13 05:35
@Te.Handlova píše:
Jedné mé známé se stalo, že její syn (byly mu tři roky) přišel za mámou do ložnice a ptal se: „Mamí můžu?“ a ona jak byla rozespalá tak mu to odkývala. Říkala: „Probudily mě divný zvuky“, malej stojí u postele a se slovy: „čára, čára, kolečko, kolečko“ maluje po zdi. Šikulka stihl půl ložnice než mámu probudil.

Na podobnem principu byla reklama, tusim ze francouzska? Akorat ze maminka tak uplne nespala :oops:…bylo to na tusim kondomy nebo neco…a bylo to dost vtipne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.8.13 05:37

Jsem docitala a u spagetove story jsem si vzpomela, jak muj mladsi bracha mel doma kamarady a nadseni ze sve zacinajici samostatnosti (bylo jim tak 10-12?) si uvarili jidlo - spagety. Uvarili je dobre, jenze balik na hlavu :mrgreen: Meli jsme spagety v ruznych podobach jeste 2 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí