Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
makapi píše:
Holky ty vaše příběhy nemají chybu - se tady směju jak blázen!![]()
![]()
Přihodím příběh mojí kamarádky: její maminka s manželem šli na hřbitov, a znáte to, jsou tam úzký uličky, hrob nasekanej vedle hrobu.. co čert nechtěl, nějak udělala krok vzad a tam byl čerstvě vykopanej hrob. Spadla tam! A manžel se na ní jen podíval a suše řekl: Kam chvátáš?
![]()
Ještě, že tam byli ve dvou, jinak nevím, jak by teda z toho hrobu vylezla ![]()
MUFICE píše:makapi píše:
![]()
Přihodím příběh mojí kamarádky: její maminka s manželem šli na hřbitov, a znáte to, jsou tam úzký uličky, hrob nasekanej vedle hrobu.. co čert nechtěl, nějak udělala krok vzad a tam byl čerstvě vykopanej hrob. Spadla tam! A manžel se na ní jen podíval a suše řekl: Kam chvátáš?
Ještě, že tam byli ve dvou, jinak nevím, jak by teda z toho hrobu vylezla
No jak, musela by řvát o pomoc a asi hodně hlasitě a kdyby tam náhodou někdo byl, tak by dostal infarkt, že se ozývá mrtvola z hrobu.
a běž za kostelníkem a říká mu, že u nich na hřbitově straší.
niki2 píše:
Tak já mám skoro čerstvý zážitek s malým (taky je to chlap). Děti ve školce měli namalovat na Valentýna obrázek. Koho nejvíc milují........ Přišla jsem do školky a všechny děti ukazovaly obrázky. Byla tam většinou maminka, nebo tatínek a babička. Jenom náš malej namaloval RAJSKOU![]()
![]()
.
![]()
To mi připomnělo, jak náš prcek přijel od babičky a ptala jsem se ho, jak si to tam užil a co se mu líbilo. Čekala jsem, že bude básnit o králíkách, kočičkách, pejskách… Hrozně miluje zvířátka. On opakoval: „kelíky! kelíky!“ marně jsem v tom viděla králíky. Jeho nadchly KNEDLÍKY!!! Prý jich spořádal 6 a pak už je před ním museli schovat, aby jim taky něco zbylo!
![]()
Caty píše:MUFICE píše:No jak, musela by řvát o pomoc a asi hodně hlasitě a kdyby tam náhodou někdo byl, tak by dostal infarkt, že se ozývá mrtvola z hrobu.makapi píše:
![]()
Ještě, že tam byli ve dvou, jinak nevím, jak by teda z toho hrobu vylezla![]()
A ještě se modlit, aby šel někdo kolem. U nás na hřbitově třeba moc lidí nebývá a ty hroby jsou dost roztahaný.
Caty píše:MUFICE píše:No jak, musela by řvát o pomoc a asi hodně hlasitě a kdyby tam náhodou někdo byl, tak by dostal infarkt, že se ozývá mrtvola z hrobu.makapi píše:
![]()
Ještě, že tam byli ve dvou, jinak nevím, jak by teda z toho hrobu vylezla![]()
No já bych asi dostala infarkt, kdybych tam spadla! ![]()
MUFICE píše:makapi píše:
![]()
Ještě, že tam byli ve dvou, jinak nevím, jak by teda z toho hrobu vylezla
A navíc měla štěstí, že to byl hrob a ne hrobka, ta naše je pěkně hluboká a navíc ty rakve dole musí už být pěkně ztrouchnivělý, dlouho už u nás vedou kremace. Takže u nás by se asi navíc propadla do rakve
.
A to se stát mně, tak už můžou jen zavřít víko
..
Skvělý, chlámu se tady, jak šílenec.
V porodnici u dcery jsem měla podobný příběh.
Když jsem šla už domů, tak říkám, přivez věci z domova.
Ano, přivezl, ale jen pro dceru, já jako asi půjdu v županu.
![]()
Tak jsme čekaly ještě asi necelé 2 hodiny, až přiveze i mně- bylo to 5.12.
Přistání v hrobě, nerozbalená tableta a odchod domů v županu, hezký.
Ještě že jsem si nevypla sledování diskuze. ![]()
jojo malá neteř zase prohlásila, že hřbitov, to je tam co bydlej mrtvolové.
Nelisa píše:
Přistání v hrobě, nerozbalená tableta a odchod domů v županu, hezký.![]()
![]()
Ještě že jsem si nevypla sledování diskuze.
A to sis beztak nepřečetla, že já jsem jela díky muži z porodnice půlku cesty dole bez
.
dryada píše:
jojo malá neteř zase prohlásila, že hřbitov, to je tam co bydlej mrtvolové.
Já zas nezapomenu, jak můj muž (tenkrát čerstvý přítel)tak před 12 lety vysvětloval tříletému synovci , kdo je to cikán:
„Je černej a krade!“
Dítě vykulilo oči a já tenkrát taky a pěkně jsem ho sprdla. Pěkně mě setřel, zlikvidovali mu těsně předtím už druhé auto a opět jedni bez povinného ručení. Po pár návštěvách jsem prozřela docela, muž totiž pochází z Ústí nad Labem.
Snad mi za to nezablokujou admini nick
.
jajul píše:Nelisa píše:A to sis beztak nepřečetla, že já jsem jela díky muži z porodnice půlku cesty dole bez
Přistání v hrobě, nerozbalená tableta a odchod domů v županu, hezký.![]()
![]()
Ještě že jsem si nevypla sledování diskuze.
![]()
![]()
.
Už jo.
Ještě že nefoukal vítr.
![]()
Jedné mé známé se stalo, že její syn (byly mu tři roky) přišel za mámou do ložnice a ptal se: „Mamí můžu?“ a ona jak byla rozespalá tak mu to odkývala. Říkala: „Probudily mě divný zvuky“, malej stojí u postele a se slovy: „čára, čára, kolečko, kolečko“ maluje po zdi. Šikulka stihl půl ložnice než mámu probudil.
@Te.Handlova píše:
Jedné mé známé se stalo, že její syn (byly mu tři roky) přišel za mámou do ložnice a ptal se: „Mamí můžu?“ a ona jak byla rozespalá tak mu to odkývala. Říkala: „Probudily mě divný zvuky“, malej stojí u postele a se slovy: „čára, čára, kolečko, kolečko“ maluje po zdi. Šikulka stihl půl ložnice než mámu probudil.
Na podobnem principu byla reklama, tusim ze francouzska? Akorat ze maminka tak uplne nespala
…bylo to na tusim kondomy nebo neco…a bylo to dost vtipne
![]()
Jsem docitala a u spagetove story jsem si vzpomela, jak muj mladsi bracha mel doma kamarady a nadseni ze sve zacinajici samostatnosti (bylo jim tak 10-12?) si uvarili jidlo - spagety. Uvarili je dobre, jenze balik na hlavu
Meli jsme spagety v ruznych podobach jeste 2 dny ![]()