Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
niki2 píše:
Taky jsem se zasmála![]()
![]()
Přidám ještě jednu od nás:
Malé byl asi rok a půl. Nechala jsem ji jenom chviličku samotnou v ložnici a slyším hrozný řev. Převrátila na sebe televizi (to byla ještě ta stará komunistická, i když z tuzexu, asi 30 kg). Než jsme ji vyprostili a zjistili, že jí naštěstí nic není, tak mě polívalo horko. Když přišel manžel z práce, tak mu hlásím: „Na malou spadla teleevize!“ A manžel ???? : „A jede?“
Nezabili by jste ho?
Moc pěkný.
Zabila bych ho. ![]()
To jsem se zase jednou hezky pobavila…ta mužská logika je donebevolající
![]()
Se tu trhám smííííííííííííííííííííííííííííííííchy! To mě skvěle pobavilo, asi nejvíc ze vše nej bylo to vystříkání pekáče
Já umřúúúúúúúúúúú
![]()
Já jednou chtěla pověsit prádlo v obýváku,venku to vypadalo na déšt.Tak jsem poprosila manžela,jestli by mi donesl sušák na prádlo.Myslela jsem samozřejmě ten rozkládací,máme ho v komoře.Dlouho nešel a najednou se podívám z okna a vidím ho,jak na zahradě lomcuje s venkovním otočným sušákem,protože mu nejde vytáhnout ze země.Já myslela,že se smíchy v tu chvíli počůrám… ![]()
SuzaG píše:
Já jednou chtěla pověsit prádlo v obýváku,venku to vypadalo na déšt.Tak jsem poprosila manžela,jestli by mi donesl sušák na prádlo.Myslela jsem samozřejmě ten rozkládací,máme ho v komoře.Dlouho nešel a najednou se podívám z okna a vidím ho,jak na zahradě lomcuje s venkovním otočným sušákem,protože mu nejde vytáhnout ze země.Já myslela,že se smíchy v tu chvíli počůrám…
Můj chlap ZÁSADNĚ nechápe, že se balené potraviny neprodávají po kilech. Když jsme měli opravdu hluboko do kapsy, vždycky přinesl něco, co bylo podle něj za suprovou cenu, například rajčata (měli „jen“ za 30!, ale že jich bylo 200g už nevidí) ![]()
No a přišla jsem dom a v kuchyni „nový stoleček“! Krabice od televize přikrytá ubrusem ![]()
Na všechno používá vteřinové lepidlo, včetně zlomeného fikusu
a tak… ![]()
ale i proto ho miluju ![]()
SuzaG píše:
Já jednou chtěla pověsit prádlo v obýváku,venku to vypadalo na déšt.Tak jsem poprosila manžela,jestli by mi donesl sušák na prádlo.Myslela jsem samozřejmě ten rozkládací,máme ho v komoře.Dlouho nešel a najednou se podívám z okna a vidím ho,jak na zahradě lomcuje s venkovním otočným sušákem,protože mu nejde vytáhnout ze země.Já myslela,že se smíchy v tu chvíli počůrám…
Tak to je hustý
![]()
SuzaG píše:
Take jsem se moc pobavila a pridam svuj zazitek s mzm ex. Odjela jsem na vikend k nasim a dovolila mu ze si muze pozvat domu dva kamarady a oni se bavili a v noci dostali hlad a samozrejme v dosti podnapilem stavu se rozhodli ze si uvari spagety. Nakonec usnuu hladovi, protoze spagety se ne a ne uvarit. Kdyz jsem se rano vratila, tak mi po probuzeni licil jak varili spagety a voda se vyvarila a spagety porad tvrde, at se pry podivam porad jsou v hrnci na sporaku. Tak jsem nakoukla do hrnce a zjistila ze se celou noc snazili uvarit balicek spejli. ![]()
Je to super, některý znám, ale takhle poskládaný dohromady jsem to ještě neměla… díky moc ![]()
Manžel se mi tu už půl hodiny chláme a nevím, nevím jak půjdeme dneska spát
![]()
tak moje mamka měla na chalupě připravený cibule tulipánů, a protože nebyla doma a táta měl hroznej hlad, tak si vzal tlačenku z lednice a k tomu přikusoval ty tulipány v domění, že je to cibule. Když se máma vrátila, tak jí lakonicky oznámil, že kupuje nějakou divnou cibuli, no ale že jí tedy sněd, máma myslela, že jí klepne, byly to její oblíbený kytky ![]()
zuzanecka81 píše:
jsem si vzpomněla, jak jsem jela z porodnice v říjnu v bačkorách, neb povel: dovez mi oblečení, ať nejedu v pyžamu neobsahoval výslovně i ty boty
Mám stejnou příhodu, taky jsem z porodnice odjížděla v bačkorách. Přivezl mi těhotenský rifle, co jsem ani s břichem nenosila, protože mi byly velký, a tílko (venku bylo hnusně).