Vši - prosím radu

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
7.9.18 16:39

To urcite udelam,uz je vickrat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.9.18 16:42

Všechno mam vyprane na 60stupnu a jinak sedacku jsem poradne vysala a vydezinfikovala prostredkem.I psi sampon pouzivam…tak doufam,ze uz jsou ty mrsky pryc.Sem tam najdu nejakou mrtvou hnidu kdyz vycesavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.9.18 16:48

Nachazim jen hnidy,ale kdyz na ne macku tak nepraskaj tak jsou mrtve…doufam,ale najdu jich treba jen par 2-3.Tak budu doufat,ze uz jsou pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.9.18 16:50

A muzu se zeptat na pomer te elpy s olejem?a to jen vmasiruji do vlasu jo a necham zaparit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
7.9.18 17:00
@pavla.souku píše:
@sikina5 Musíš vydezinfikovat byt a vyprat vše na co nejvíc stupňů, co přicházelo do styku s vlasy (povlečení, oblečení). Jsou to potvory odolný, mně tenkrát ani nezabral lidský šampon, ale musela jsem používat pro psy.

Stačí na 2 dny odjet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.9.18 17:10
@sikina5 píše:
A muzu se zeptat na pomer te elpy s olejem?a to jen vmasiruji do vlasu jo a necham zaparit?

Alpu naliji do rozprašovače a na vlasy nastříkám, promasíruji, vetřu pořádně do vlasů. Pak dám na hlavu koupací čepici (stačí sáček), upevním a nechám působit na hlavě aspoň 3 hodinky. Sice to studí a dětem se to moc nelíbí, ale tohle je opravdu nejúčinnější a nejlevnější způsob, jak na ně. Alkohol tu ludry zadusí a vysuší i hnidy.
Pak umyjeme hlavu, namastím, protože alkohol vysušuje samozřejmě i vlasy a je klid.
Vyperu to používané - čepice, polštáře a jinak to už s tím šíleným úklidem a praním nepřeháním, veš bez člověka nepřežije víc než 1 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.9.18 18:04

super dekuju moc,uz to mam na hlave :-)tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.9.18 18:07

Ves pry po 24 hodinach kdy nema pristup ke krvi umira na dehydrataci.

Mne pomohly pripravky na bazy oleje. Obali to ves a ta se udusi.

• Citovat
  • Upravit
383
25.9.18 09:14

Jsou to vši?

Ahojte holky, dneska jsem malý ve vlasech našla tohoto broučka a ve vláskách tyto černé tečky. Jsou to vši? Pokud ne nevíte co to je? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.9.18 09:22

@MKSP To je kloš, asi jste byli v lese. Kouše.
Veš vypadá jinak, není takhle snadno viditelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.9.18 09:23

Je to kloš jelení.

• Citovat
  • Upravit
383
25.9.18 09:29

Jojo malá byla v lese, moc děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
30.9.18 21:55

Ahoj holky . Malé jsem našla v sobotu veš , tak hned procedura .. v pátek byla.v kontaktu s holčičku co je měla . Našla jsem jí ale cca 20-30 hnid a i teď občas ještě nacházím . Myslíte že je možné takto rychle tolik hnid ? Očima jsem našla jednu možná jich bylo víc a zničily se mytím . Ve školce tento týden nebyla .. ale zase mě přijde divný že bych si všimla až po týdnu ? Co myslíte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
1.10.18 04:49

@chrastitko11 Myslim, ze sis klidně mohla všimnout az po tydnu, pokud jich neni moc, tak na ne clovek pri zbezne prohlidce neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.12.18 22:13

Tak je to tady, dcera má vši! Objeveno teď večer, když už spí, podezřele se drbala. A zítra odpo má jet na 4 dny na atletické soustředění. Asi není šance ji během dopoledne toho zbavit, že .. doprčic! Tak se těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí