Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
mm tak me snad nikdy nerekl ze jsem pro nej ta nejkrasnejsi.. po porodu me furt jenom urazi mozna proto mi to tak vadi.
tak je idiot… řekni mu že tě to štve a ať to dělá aspoň míň okatě před tebou a nebo se taky začni otáčet za každým chlapem a uvidíš co on na to ![]()
@semik7 píše:
Za chlapa - všichni koukáme po ženských, protože máme oči… někteří z nás to umí dobře maskovat, takže to jejich ženský nevidí, holt jiní to neumí a jsou přistiženi
nic na tom není a je to v pohodě a ženská co má dobré sebevědomí tak to přejde a nebude to chlapovi vyčítat
mimochodem i vy ženské koukáte po chlapech, takže je to na obou stranách naprosto stejný
To je právě ono v koukají a koukají je rozdíl. Tam jde o to, že někteří za každou až oplzle. Za pěknou ženskou se otočím i já.
Ale co zakladatelku trápí je urážení chlapem v jejím vzhledu v šestinedělí. To prostě není fér. Neříkám, když bude měsíce sedět u tv a cpát se chipsy. Ale tahle doba po porodu, kdy je ženská zranitelná, to se prostě nedělá. Tak jí má vytáhnout někam na procházku. Neprovokovat jí s kalorickým jídlem. Ale pohrdáním a zdůrazňováním, že má strie, to jí jen ublíží.
@semik7 píše:
Za chlapa - všichni koukáme po ženských, protože máme oči… někteří z nás to umí dobře maskovat, takže to jejich ženský nevidí, holt jiní to neumí a jsou přistiženi
nic na tom není a je to v pohodě a ženská co má dobré sebevědomí tak to přejde a nebude to chlapovi vyčítat
mimochodem i vy ženské koukáte po chlapech, takže je to na obou stranách naprosto stejný
Já jsem již napasala výše svůj názor. Jestli to chlap, jak ty píšeš „neumí maskovat“, tak ať to nedělá v přítomnosti své partnerky. Je to nedůstojné chování jak vůči ní, tak se sám alespoň v mém případě degraduje. Chlap, který má určitou úroveň a svoji manželku/partnerku si váží, tak se umí ovládat. ![]()
@meduzza píše:
To je právě ono v koukají a koukají je rozdíl. Tam jde o to, že někteří za každou až oplzle. Za pěknou ženskou se otočím i já.
Ale co zakladatelku trápí je urážení chlapem v jejím vzhledu v šestinedělí. To prostě není fér. Neříkám, když bude měsíce sedět u tv a cpát se chipsy. Ale tahle doba po porodu, kdy je ženská zranitelná, to se prostě nedělá. Tak jí má vytáhnout někam na procházku. Neprovokovat jí s kalorickým jídlem. Ale pohrdáním a zdůrazňováním, že má strie, to jí jen ublíží.
Přesně tak. Mnoho mužů si vůbec neuvědomuje, jaký zásah do organizmu ženy je už „jenom“ to těhotenství. Pak porod, kojení, vztávání k dítěti několikrát za noc, ještě mají na starosti mnžela, domácnost… A to nemluvím o totálně rozhozených hormonech. Já jsem po porodu brečela i u „reklamy na prací prášek“.
Možná si o to víc vážím podpory svého manžela, který když viděl, jak mne to samotnou všechno rozhodilo, tak místo ponižujícich poznámek a trapného chování, raději přiložil ruku k dílu, třeba vzal děti ven, nebo pomohl s úklidem, nakoupil a já jsem mohla zatím cvičit, nebo se „jenom“ vyspat. A v takových chvílích, když je člověk „na dně“ si o to víc považuje, když ho ten partner podrží a podepře. ![]()
@Reginaa píše:
Přesně tak. Mnoho mužů si vůbec neuvědomuje, jaký zásah do organizmu ženy je už „jenom“ to těhotenství. Pak porod, kojení, vztávání k dítěti několikrát za noc, ještě mají na starosti mnžela, domácnost… A to nemluvím o totálně rozhozených hormonech. Já jsem po porodu brečela i u „reklamy na prací prášek“.Možná si o to víc vážím podpory svého manžela, který když viděl, jak mne to samotnou všechno rozhodilo, tak místo ponižujícich poznámek a trapného chování, raději přiložil ruku k dílu, třeba vzal děti ven, nebo pomohl s úklidem, nakoupil a já jsem mohla zatím cvičit, nebo se „jenom“ vyspat. A v takových chvílích, když je člověk „na dně“ si o to víc považuje, když ho ten partner podrží a podepře.
U reklamy na prací prášek.. ![]()
@Reginaa píše:
Já jsem již napasala výše svůj názor. Jestli to chlap, jak ty píšeš „neumí maskovat“, tak ať to nedělá v přítomnosti své partnerky. Je to nedůstojné chování jak vůči ní, tak se sám alespoň v mém případě degraduje. Chlap, který má určitou úroveň a svoji manželku/partnerku si váží, tak se umí ovládat.
naprosto s tebou souhlasím
![]()
Tak kdyby se chlap nekoukl na hezkou zenskou tak by enbyl chlap asi
a to stejny, kdyby se zenska neotocila za peknym chlapem…Každý se rad podiva. Ale tim to taky u nas konci a manzelovi nemam důvod neverit…Pokud bude stastny a spokojeny doma po všech strankach, nebude mit důvod vyhledávat nejakou jinou jinde, pokud stastny a spokojeny není, mělo by se komunikovat…
@Hanney píše: Člověk má oči aby se díval, ne? Jinak taky tipuju fake.Člověk má i jiné orgány a když by jsme se chovali běžně na ulici jako zvířátka, tak to by byla asi „pěkná p**el“