Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Můj manžel snad neví kde je sporák. Odmítá si i ohřát jídlo, když nejsem zrovna doma. Přece nebudu sedět doma a čekat, až se vrátí z práce, abych mu předložila papáníčko.Máte některá podoblého muže?
to máme podobný
než aby si něco ohřál, tak si udělá čínskou polívku, protože je to prý míň práce ![]()
@Anonymní píše:
Můj manžel snad neví kde je sporák. Odmítá si i ohřát jídlo, když nejsem zrovna doma. Přece nebudu sedět doma a čekat, až se vrátí z práce, abych mu předložila papáníčko.Máte některá podoblého muže?
Napodobne muj pritel si radsi vezme pytlik bramburku nez aby si sam ohral jidlo co mu treba necham v lednici to pakceka az pridu domu a donesu mu to pod nos.. taky me to stve ale bohuzel nevim co stim ![]()
Ne. Má teda jiné chyby, ale domácí spotřebiče zná velmi osobně a v případě mé absence doma je celkem slušně ovládá.
Spíše naopak, pokud by k tomu došlo, by mi mohl reálně předhodit, že sice vím, kde se nachází motorová pila a cirkulárka, ale že s nima neumím a že odmítám nařezat dříví. ![]()
@Anonymní píše:
Musím tedy upřímně říct, že jídlo si ohřeje i můj táta, který je jinak v domácnosti nepoužitelný. ![]()
Ne, nemám. Manžel sice nevaří, jen výjimečně, ale, že by se neohřál jídlo a nedal sám na talíř, to opravdu ne.
Nemam. Ale vyprdla bych se na nej, nejsi jeho matka a sluzka a hlady predpokladam sam nezhyne. Tchyne delala fullservis co?
Bohudík nemám, ale znám takové, co se nechají obskakovat, a manžel je proč tak naučený, to ty, nebo od maminky? mě se nedávno ptal tchán, když jsme tam byli na besedě akorát mi volal muž že jede z práce a tchán a tomu jako nejdeš ani nachytat jídlo
jako proč zač? uvařeno má, ruky a nohy taky ať si nachystá
naštěstí mám chlapa, který ikdyž není nachystaná večeře, připraví si něco sám, ale jak tobě pomoct, pochybuju o tom, že ho to nějak odnaučíš
![]()
Podle mě je to výchovou, když maminka jim všechno přinesla až pod nos, tak to takhle dopadá, já to naštěstí nezažila, ten muj uvaří, ale nádobí ani omylem
neumyl ho ani když jsem byla v porodnici
já bych neustupovala, když chce být o hladu a neumí si ani ohřát jídlo, tak bych mu řekla, že má smulu, ruce má zdravý, tak at si to ohřeje sám
jinak já nemám problém, když jsem doma, nandat a ohřát jídlo
Můj si nic neuvaří, ale pokud jde o studené jídlo, obslouží se sám.
Ne nemám, pečlivě jsem manžela vybrala. Vaření ho i baví. Takže já veřím přes týden a manžel o víkendech
![]()
@Anonymní píše:
Má tsid maminky. Potřebuju mu nechat dítě na pár dní.
Trochu pozde bycha honit, nemela si ho dal obsluhovat. Dite snad zemrit hlady nenecha, ne? Je proste linej a pohodlnej. Ukaz mu kde co je co a jak, popripade napis planek a seznam. Neboj, prezijou i kdyby meli chodit do restaurace.
Můj manžel snad neví kde je sporák. Odmítá si i ohřát jídlo, když nejsem zrovna doma. Přece nebudu sedět doma a čekat, až se vrátí z práce, abych mu předložila papáníčko.
Máte některá podoblého muže?