Manžel odmítá práce v domácnosti

Anonymní
25.2.15 15:07

Manžel odmítá práce v domácnosti.

Můj manžel snad neví kde je sporák. Odmítá si i ohřát jídlo, když nejsem zrovna doma. Přece nebudu sedět doma a čekat, až se vrátí z práce, abych mu předložila papáníčko. :roll: Máte některá podoblého muže?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
25.2.15 15:08

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.2.15 15:09

Jo :-D Radši by umřel hladem, než aby si sám něco uvařil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
@Anonymní píše:
Můj manžel snad neví kde je sporák. Odmítá si i ohřát jídlo, když nejsem zrovna doma. Přece nebudu sedět doma a čekat, až se vrátí z práce, abych mu předložila papáníčko. :roll: Máte některá podoblého muže?

to máme podobný :) než aby si něco ohřál, tak si udělá čínskou polívku, protože je to prý míň práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
@Anonymní píše:
Můj manžel snad neví kde je sporák. Odmítá si i ohřát jídlo, když nejsem zrovna doma. Přece nebudu sedět doma a čekat, až se vrátí z práce, abych mu předložila papáníčko. :roll: Máte některá podoblého muže?

Napodobne muj pritel si radsi vezme pytlik bramburku nez aby si sam ohral jidlo co mu treba necham v lednici to pakceka az pridu domu a donesu mu to pod nos.. taky me to stve ale bohuzel nevim co stim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.2.15 15:12

Ne. Má teda jiné chyby, ale domácí spotřebiče zná velmi osobně a v případě mé absence doma je celkem slušně ovládá.

Spíše naopak, pokud by k tomu došlo, by mi mohl reálně předhodit, že sice vím, kde se nachází motorová pila a cirkulárka, ale že s nima neumím a že odmítám nařezat dříví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.2.15 15:12
@Anonymní píše:

Musím tedy upřímně říct, že jídlo si ohřeje i můj táta, který je jinak v domácnosti nepoužitelný. :)
Ne, nemám. Manžel sice nevaří, jen výjimečně, ale, že by se neohřál jídlo a nedal sám na talíř, to opravdu ne.

• Citovat
  • Upravit
35791
25.2.15 15:13

Nemam. Ale vyprdla bych se na nej, nejsi jeho matka a sluzka a hlady predpokladam sam nezhyne. Tchyne delala fullservis co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
25.2.15 15:13

Bohudík nemám, ale znám takové, co se nechají obskakovat, a manžel je proč tak naučený, to ty, nebo od maminky? mě se nedávno ptal tchán, když jsme tam byli na besedě akorát mi volal muž že jede z práce a tchán a tomu jako nejdeš ani nachytat jídlo 8o jako proč zač? uvařeno má, ruky a nohy taky ať si nachystá :zed: naštěstí mám chlapa, který ikdyž není nachystaná večeře, připraví si něco sám, ale jak tobě pomoct, pochybuju o tom, že ho to nějak odnaučíš :think: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.2.15 15:15

Ne, já si manžela pečlivě vybrala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
25.2.15 15:15

Podle mě je to výchovou, když maminka jim všechno přinesla až pod nos, tak to takhle dopadá, já to naštěstí nezažila, ten muj uvaří, ale nádobí ani omylem :cert: neumyl ho ani když jsem byla v porodnici :pocitac: já bych neustupovala, když chce být o hladu a neumí si ani ohřát jídlo, tak bych mu řekla, že má smulu, ruce má zdravý, tak at si to ohřeje sám :pankac: jinak já nemám problém, když jsem doma, nandat a ohřát jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
25.2.15 15:16

Můj si nic neuvaří, ale pokud jde o studené jídlo, obslouží se sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.15 15:17

Má to od maminky. Potřebuju mu nechat dítě na pár dní.

• Citovat
  • Upravit
1304
25.2.15 15:19

Ne nemám, pečlivě jsem manžela vybrala. Vaření ho i baví. Takže já veřím přes týden a manžel o víkendech :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.2.15 15:20
@Anonymní píše:
Má tsid maminky. Potřebuju mu nechat dítě na pár dní.

Trochu pozde bycha honit, nemela si ho dal obsluhovat. Dite snad zemrit hlady nenecha, ne? Je proste linej a pohodlnej. Ukaz mu kde co je co a jak, popripade napis planek a seznam. Neboj, prezijou i kdyby meli chodit do restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí