Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrak píše:
S tím nelze nesouhlasit. Jen možná bych nepoužil slovo bezohlednost, ale ignorace a nezájem. Tak snad by jejímu partnerovi, kdyby měl horečky nevadilo, kdyby jedl jen suchý chleba, ale o tom celkem pochybuji.
Taky to tak vidím. Vždyť v dnešní době Vám už v každém městě přivezou třeba pizzu až domů. Těch způsobů, jak se postarat o nemocného člena rodiny je bezpočet, stačí jenom trocha dobré vůle… ![]()
@AdelaHores píše:
Já jsem příteli včera ještě ve 20 hodin obalovala a smažila květák a dělala kaši, aby měl „ňuňa“ do práce![]()
ale tak, já to pro něho dělám ráda
spíš mě štve, že jim v pátek něco uvařím, aby si to ohřáli, když jdu v sobotu do školy a nebudou mít servis, a dojedu domů a jídlo na plotně, ale celé. Ptám se, co si udělali a on na mě, že všem udělal čínskou polívku
to bych ho zabila
Hmmm, tak to by mě vytočilo „doběla“. V tom případě bych neviděla důvod, abych jim vařila. Jsou i jiné a daleko lepší činnosti… ![]()
Hele, tuhle jsem si nějak výjimečně předávali děti, když já už byla na odpolední, manžel nestíhal - a tak jim mezi dveřma a před všema kolegama říkám, večeři máte v kuchařce na straně 32. No, nevařila jsem, ale v ledničce byly zbytky, porce tak od každýho pro jednoho. No, zvládli to taky.
@Chytrak píše:
S tím nelze nesouhlasit. Jen možná bych nepoužil slovo bezohlednost, ale ignorace a nezájem. Tak snad by jejímu partnerovi, kdyby měl horečky nevadilo, kdyby jedl jen suchý chleba, ale o tom celkem pochybuji.
Vadilo a pořádně. Musí být dobré papáníčko, aby se rychle uzdravil. ![]()
@Anonymní píše:
Vadilo a pořádně. Musí být dobré papáníčko, aby se rychle uzdravil.
Hm, příště na něj zkus chlebovou terapii, ať ví, jaký to je…
Není nic lepšího na bolavej krk než pořádně okoralej krajíc!