Podivné chování partnera

Anonymní
23.2.15 15:16

podivné chování partnera

Asi se potřebuju jen vykecat/vypsat. Manžel byl ze začátku vztahu pohodový, příjemný a ochotný, postupem času to jde do háje, celý ten vztah. Má kamarádku, ke které jezdí na pedikúru a mám pocit, že to s ní „táhne“. Když jsem byla dohodnutá, že s ním na tu pedikúru pojedu taky, několikrát se stalo, že to s ní domluvil tak, abychom se tam oba nikdy nesešli. On zvlášť, já taky zvlášť. Třeba na poslední chvíli změnil čas a já už pak nemohla. Tvrdí, že si s ní velice rozumí a že kdyby byli oba dva nezadaní, šli by do společného vztahu. Až podezřele ji vychvaloval. Ona má doma nějakého debila, vzteklouna a žárlivce, ale rozvádět se nechce. Nemám žádný solidní důkaz, jen intuici, jejich podezřelé pohledy, jejich divné smsky (nicneříkající, ale se sexuálním podtextem, po nějaké době si je z mobilu vymazal)… kdyby manžel chtěl, může za ní jezdit během pracovní doby, podniká totiž a já bych nezjistila ani ťuk.
Spát se mnou chce, ale přitom mně uráží. Že kdo by mně teďka chtěl (jsem totiž těhotná, kvůli břichu), že mám po „expiraci“ apod.
Celkově se ke mně chová jak k hadru. Hrozí mi předčasný porod a přitom jede na týden pryč chlastat. :cert:
Když jsem jednou odmítla sex kvůli jeho chování, nadal mi a řekl, že si místo mně najde někoho normálního.
Kdybych zjistila, že je nevěrný, uleví se mi a stěhuju se pryč, končím… jako pár týdnů je v pohodě, pomáhá mi, zajímá se, dělá na mně zamilované oči a pak se to mění na urážky, nasranost, deptání…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
23.2.15 15:18

A proc cekas na impuls kdyz se tak k tobe chova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.2.15 15:21

Tohle fakt smrdí tím, že si myslí na ní a je naštvaný, že „je ženatý se závazky“.

Vožení se po slabším je vždycky známka toho, dotyčný je zahnán do kouta a tak útočí jak pes - pokud monžo na slabšího nebo aspoń do slabin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
23.2.15 15:21

Odejdi a nenech se urazet.Dite cekate spolu a brisko je krasne.Je to hnup. Takhle se milujici chlap nechova.Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
23.2.15 15:26
@Emilie píše:
Tohle fakt smrdí tím, že si myslí na ní a je naštvaný, že „je ženatý se závazky“.Vožení se po slabším je vždycky známka toho, dotyčný je zahnán do kouta a tak útočí jak pes - pokud monžo na slabšího nebo aspoń do slabin.

s tímhle souhlasím, je naštvaný na tu situaci a ty jsi jeho hromosvod.Zkus mu pohrozit, říct mu že TY ho už nechceš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.2.15 15:27

Pokud chces dukaz ciste na to, abys ho kopla do riti, tak si najmi soukrome ocko. Taky to z moji zname delal manzel zarlivku a novemu objevu jeste z jejich spolecneho jmeni nakupoval sminky a kabelky (a jeste byl tak blby, ze to kamoska zjistila z vypisu z jeho kreditky), takze na jeho kecy, ze je zarliva stihacka mu ke sbalenym kufrum pridala fotecky, tak letel jak cukrar.

• Citovat
  • Upravit
Uzo
231
23.2.15 15:27

To jsou rady „odejdi“, bože můj…

Hele s těhotnýma cvičí hormony a to tak, jakože dost. Já obrečela i když mi chlap nechtěl nést igelitku (mít kam, možná se mu na týden odstěhuju, za trest).
Nehroť to…

Držím palce, ať to nic není, ať je to z komára velbould. Řekla bych mu jasně, že se s kamarádkou bavit nebude (ehe, já tomu svojemu kamarádku zatrhla! :think: ), vadilo mi to a než se já cítit jak blbec užárlený, tak jsem JEMU řekla, že tam chodit nebude. A on tam přestal chodit 8o :lol: a já měla klid. Je to cca 10 let zpět, tak to asi zafungovalo. Řekla jsem mu, že si to nepřeju, že se mi to nelíbí, to jejich přátelství, že je to divné.
Ať si kdo chce co chce myslí o zákazech tohoto stylu, ale furt mi příjde vhodnější zakázat kamarádku, než sbalit kufry a odstěhovat se (třeba kvůli poplašeným hormonům).
Tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
23.2.15 15:34

@Uzo no a co kdyz ji opravdu podvadi!?Tak si ma nechat sr… na hlavu jo.Pry tehotenske hormony.Hm.Tak on si bude uzivat a ona doma na nej cekat z veceri!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
23.2.15 15:35
@j-p píše:
@Uzo no a co kdyz ji opravdu podvadi!?Tak si ma nechat sr… na hlavu jo.Pry tehotenske hormony.Hm.Tak on si bude uzivat a ona doma na nej cekat z veceri!! :roll:

Ne, jasně, je těhotná a partner je občas protivný, ať se sbalí a jde! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.15 15:38

Z me vlastni zkusenosti…chova se k Tobwe hrozne, tehotna si zaslunuje nehu, pomoc a pochopeni…me byl manzel take neverny, nakonec se priznal sam, a ja se ho snazila ziskat zpatky k dvema nasim malym detem… #ale nebylo to nic platne, jen jsem se dele trapila, poslouchala vycitky a ponizovani…odstehoval se sam, a vidi, co v nas mel…mela jsem ho vyhodit rovnou…serzen dukaz, vyhod ho, poihroz alimenty…a vyzivnym na Tebe, ktere bude min. 2 roky muset platit..at mu to dojde..kdyz nedojde, stejne by odesel.

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
23.2.15 15:39

@Uzo ona nema dukazy, jen si to mysli. A napsala, ze kdyby to zjistila, tak odchazi! Ze vy jste to vyresili, neznamena, ze oni to vyresi. Pokud se tak chova, tak natom neco bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
23.2.15 15:41

Máš možnost jit treba na pár dnu k rodičum?..Asi bych k nim na chvili odešla a až by se ozval(jakože by snad určite napsal, kde jsi…?), tak bych si s nim promluvila, bez výčitek, apod…Chtela bych vedet, co má tohle znamenat a že chceš vysvetleni, řekni mu to, co jsi napsala nám tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.2.15 15:45

Kdyby se ke mne chlap choval jako k hadru, bylo by mi celkem jedno, jestli nekoho ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
23.2.15 15:50
@j-p píše:
@Uzo ona nema dukazy, jen si to mysli. A napsala, ze kdyby to zjistila, tak odchazi! Ze vy jste to vyresili, neznamena, ze oni to vyresi. Pokud se tak chova, tak natom neco bude!

Vy žijete asi někde na nějakém krásném obláčku všechny. Nic z toho co jsem si přečela opravdu není tak hrozné, chci říct, že když jsem v depresi a ovládaná hormony, dokázala bych taky situaci „takhle“ popsat a druhý den si na to už ani nevzpomenu. A to máme opravdu hezké manželství, jsme spolu už věčnost a já prostě vím, ze zkušenosti, že někdy je to nahoru dolů a taky vím, že ty těhotenské hormony opravdu umí udělat paseku. Kamarádka i brečela, když jí prodavačka dala staré rohlíky (dala jí čerstvé). Jen chci říct, že je potřeba tu ženskou povzbudit a ne jí psát, ať odejde, protože PROČ? Protože její chlap chválí svou pedikérku (ha ha), že si napsali smsky (já si píšu smsky s kamarády v jenom kuse a opravdu některé JSOU se sexuálním podtextem a nic s nimi nemám, neměla jsem, neplánuji mít, je to takové neškodné koření života), že si chlap dělá srandu že je po expiraci atd., mě můj manžel ze srandy říkal, že můžu být ráda, že si mě někdo s tím děckem vzal (měli jsme svatbu až po narození NAŠEHO dítěte) a byl to jen žert. Napsat to tady vytržené z kontextu, taky mi radíte, ať se odstěhuju? Ze vztahu, který je super, jen má občas obláčky??? Jste vy radilky vůbec vdané? Kolik vám je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.2.15 15:52

Já bych mu tu kamarádku taky zatrhla. A co jako? Kdyby to byla jen kamarádka, tak asi o ní nebude před zakladatelkou tak básnit a vykládat jí, že kdyby byli oba volní, tak budou spolu. 8o Nechceš se s ní přestat bavit, tak to spolu můžeme ukončit. :nevim: Pokud by s ní kontakt nepřerušil, tak je to asi jasné. Obětoval ženu s dítětem, jeho volba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí