Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proc spolu nespite? On nechce? Rekl ti proc? A timhle te asi nepotesim, ale v dnesnim svete je „normalni“ nekoho milovat a zároveň ho podvadet, kdyz doma sex neklape. Vidim to kolem sebe.. Ale nerikam, že je to vas pripad. A kdyz jde do hospody, myslis, že ve skutečnosti chodi jinam?
Takze spolu nespite uz deset mesicu, jestli to spravne pocitam? A z ci strany je problem, ze on nechce, nebo ty nechces? Jestli on, tak jaky uvadi duvod?
@Anonymní píše:
Ahoj holky nemuzu spat a hrozne moc me to trapi. Mame s pritelem 6m holcicku a od pateho mesice tehi spolu nespime on chodi kazdy vikend na pivo s klukama a bojim se toho nejhorsiho. Nez jsme zjistili ze jsem tehu tak jsem se s nim chtela rozejit protoze jsem zjistila ze si pise s jinyma celkem lechtive veci. Jenze on ma malou moc rad a me tvrdi ze by o nas nechtel prijit ze nas miluje. A ja se trapimMiluji ho ale nechci byt s nekym jen kvuli diteti. Nevim co dal. Prosim trapne komenty si nechte dekuji
Tak když ho miluješ, tak s ním nejsi kvůli dítěti, ale primárně kvůli sobě ne?
Prostě si s nim promluv!!Sedněte si, žádný scény, řekni mu, jak se cítíš.
Když ho miluješ a jinak vám to klape, tak to snad zatím není důvod k rozchodu. Proč spolu nespíte? To je důležité, proberte to a zkuste to vyřešit. To že chodí každý víkend na pivo, snad není tak hrozný, pokuď se chová slušně. O tom lechtivém psání…záleží s kým a jak moc. Ale to vše se dá přeci řešit, když se chce.
… tak jestli nechceš, aby se porozhlížel jinde, tak ho musíš občas připustit aby si skočil. A nebo ho uspokoj aspoň pusou ![]()
A proč s nim nespis? Jako sorry, svýho chlapa miluju, ale kdyby se mnou rok nespal (nepočítám opravdové zdravotní důvody), tak si to zaridim jinde…
@Anonymní píše:
Ahoj holky nemuzu spat a hrozne moc me to trapi. Mame s pritelem 6m holcicku a od pateho mesice tehi spolu nespime on chodi kazdy vikend na pivo s klukama a bojim se toho nejhorsiho. Nez jsme zjistili ze jsem tehu tak jsem se s nim chtela rozejit protoze jsem zjistila ze si pise s jinyma celkem lechtive veci. Jenze on ma malou moc rad a me tvrdi ze by o nas nechtel prijit ze nas miluje. A ja se trapimMiluji ho ale nechci byt s nekym jen kvuli diteti. Nevim co dal. Prosim trapne komenty si nechte dekuji
ty ho miluješ a nespíš s nim? Pak je něco špatně.. Když jste se chtěli rozejít, asi k tomu byl důvod. Nechápu slepované vztahy.. ![]()
@Tinuvien pochopila jsem z toho, že on asi nechce.
Když se zakladatelka trápí… nevim.
Ahoj holky nemuzu spat a hrozne moc me to trapi. Mame s pritelem 6m holcicku a od pateho mesice tehi spolu nespime on chodi kazdy vikend na pivo s klukama a bojim se toho nejhorsiho. Nez jsme zjistili ze jsem tehu tak jsem se s nim chtela rozejit protoze jsem zjistila ze si pise s jinyma celkem lechtive veci. Jenze on ma malou moc rad a me tvrdi ze by o nas nechtel prijit ze nas miluje. A ja se trapim
Miluji ho ale nechci byt s nekym jen kvuli diteti. Nevim co dal. Prosim trapne komenty si nechte dekuji