Čeká rodinu

21.2.15 13:03

čeká rodinu

Ahojda :)
Mám problém a potrebovala bych slyšet i jiny nazor
Je tomu 2 mesice co za mnou přišel na jednu akci muj kamarad a tam jsme se spolu poprve libali..od te doby jsme si začali i víc psát občas se stavi na kafe, chodíme ven, prostě hrozně skvělej kluk, taková moje krevní skupina.Dost jsme se za ten čas sblížili. Vzdycky mi rikal ze jsem uzasna a ze jsem se mu vzdy hrozne libila…Jenže má holku se kterou žije rok…
Po nejake dobe mi rikal ze se od zacatku vztahu hrozně furt hádají, že jim to vubec neklape a je z toho hotovej, hrozně na něj žárlí, nikam ho nechce pouštět…ze ji chtel opustit ale bal se ze zustane sam..

A tak jsme si oba mysleli že to spolu pomalu zkusíme, a on se s ni rozrjde ale přišlo něco co jsme ani jeden nečekal, oznamila mu ze ceka dite…par dnů jsem to rozdejchavala, a psala mu ze na to prdime jenze on me chce furt vidat, fzrt mi pise ze me ma rad zd ke me chova city ale k ni ne..ze konecne nasel nekoho s kym si rozumi kdo ho dokaze pochopi atd..Hlavne.neni moc nadseny ze cekaji rodinu..
Rikal ze me nechce ztratit, chodime spolu ven a pokazdy se spolu libame…Jenze ja nevim co delat?? On furt konraktuje mě. Vim ze si ox toho nemam nic slibovat a ani nechci aby opustil svoji tehotnou holku..Jen jsem z toho smutna :(A jeste podotykam ze jsme spolu nespali nic
Dekuji vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
21.2.15 13:07

Pokud se máte rádi, měli vždy navíc problémy, tak budte spolu :nevim: když on chce být s tebou, jak seš na tom ty?..pokud se shodnete na tom že se milujete, chcete to zkusit.On chce být s tebou né jak jsem pochopila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.2.15 13:08

@jaňulinka 26 kolik vam je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
21.2.15 13:10

@jaňulinka 26
Jednoduchá rada - utni s ním veškeré kontakty. Tím, že svoji přítelkyni přivedl do jiného stavu, jen dokázal, že jsi pro něho asi až tak důležitá, jak tvrdí, nebyla. Plánuju-li, že se s někým rozejdu, tak s ním přece nespím.. :nevim:

Nepřišlo by mi správné brát tomu ještě nenarozenému miminku tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
21.2.15 13:11

Působí to na mě, že neví, co chce.

Do toho bych nešla.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
21.2.15 13:12

@LaEllaX Souhlas

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
21.2.15 13:13

Ona je mrcha zarliva a vubec nema duvod :lol: no co chces slyset, jsi milenka te se vzdy povida jak to doma neklape. Asi to neni tak horky kdyz stihli plodit

• Citovat
  • Upravit
14809
21.2.15 13:14

@LaEllaX Co by si nesmočil, když má příležitost. Já bych ho ale nechtěla, hňupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.2.15 13:14

Tak asi by si to měl nejdřív porovnat doma a pak začínat něco někde jinde, ne?(včetně teda toho líbání…ale každý to má nastaveno jinak…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.2.15 13:15

Hm…no já bych asi radila to s nim zkusit, ale ne pro dobro tvoje a jeho, ale té jeho přítelkyně, která nebude muset žít v nefungujícím vztahu kvuli dítěti. Pokud jí podvádí už po roce, tak se stejně rozejdou. Nevim, v kolikátém je týdnu, ale třeba ji dojde, že s nim dítě mít fakt nechce. Jo já vim, hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
21.2.15 13:15
@Nina Filipi píše:
@jaňulinka 26 kolik vam je let?

ha, to mi taky vrtá hlavou, je to psané dost naivním tónem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
21.2.15 13:20

@jaňulinka 26 Takovych typku jsem taky par znala. S pritelkyni jim to vubec neklapalo, byli s ni jen ze zvyku. Pritom si uzivali spokojeneho vztahu a snazili se o prcka. Utni to s nim, akorat Te taha za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.2.15 13:21

Takže on byl s ženskou jen proto, že se bál, že zůstane sám? a kolik mu je? 8o :mrgreen: :mrgreen: z toho popisu mu nevěřím ani nos mezi očima a kdyby s ní být nechtěl, tak ji dávno opustil a to s tebou nebo bez tebe. A ty milenka, která s ním chodila v době, kdy on spal a žil se svojí přítelkyní? a toho fakt chceš, jo? tvoje krevní skupina? fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.2.15 13:23

Já si myslím, že podle toho jak se chová ke své nynější parnerce - líbá se s tebou, schází.. proč by se tak jednou neměl chovat i k tobě? :nevim: asi by to bolelo, ale nešla bych do toho. Kord když čeká dítě, bude si ho chtít hodně udržet. A pokud přes to půjde city.. zůstaneš ty se zlomeným srdcem. Udělej to dřív než on - utni to. Za nějaký čas se třeba dáte bud dohromady nebo ne. A pak poznáš, jestli to za to stálo, at to dopadne jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.2.15 13:24
@medunka23 píše:
ha, to mi taky vrtá hlavou, je to psané dost naivním tónem :think:

Praavě třeba se mýlím. Jen jsem chtěla ujištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí