Čeká rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
21.2.15 14:58

Osobne chlapum, kteri rikaji, ze jim to doma neklape, neverim. A vubec mi lezou na nervy! Kdyz jim to neklape, tak proc s tim neco nedelaji? At jdou k sipku s takovejma kecama. Jim to neklapalo, schazel se s tebou a jeste ji stihnul zbouchnout? To je divny. Ja bych od toho dala ruce pryc dokud v tom uplne nelitas. Chlapu jeste bude a lepsich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
21.2.15 15:14

@jaňulinka 26 sdílí s ní jednu domácnost, jednu postel a čeká s ní dítě…opravdu se potřebuješ ptát. No pokud máš zájem dopadnou jako jeho současná, tak hurá do toho, ovšem jestli se máš aspoň trochu ráda tak se na něj s gustem vykašli, ten za to opravdu nestojí.
btw mám za sebou dost vztahů a sem tam se vyskytl i nějaký ten ženáč a můžu říct, že jak si to stěžuje na to jak to doma neklape tak 99% je to prostě zmetek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.2.15 15:15

@jaňulinka 26
Já osobně bych to skončila. Nejspíš s ní spal dobrovolně, tak ted at se stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 15:24

Ja prisla o panenstvi s zenatym. Vedela jsem ze je zenaty az po 2 mesicich vztahu. Spaly jsme spolu az po 6 mesicich.Ja ho milovala jako do ted nikoho. Tenkrat mi bylo 18 kdyz jsme se daly dohromady, on me umel zpracovat.Ja mu vse hltala i s navijakem. Dokonce jsem ho i litovala, za kvuli detem zustava s tou nudnou a zlou zenou. :zed: Ta zena pritom byla uzasna.Sama me vyhledala, jeste tehda u rodicu.Ani problemy mi nedelala. Rekla mame, ze potrebuje sesit z matiky.Byla tehotna po dvou letech naseho trojuhelniku.Mela jsem chut spachat sebevrazdu. Milenec mi rekl, ze byl opily a ona toho vyuzila. Takze byl rozchod, uz jsem dal nemohla. Tenkrat se pro me zastavil cas. Jeste ted po 7 letech od rozchodu, me to boli.

• Citovat
  • Upravit
2332
21.2.15 15:29
@Anonymní píše:
Ja prisla o panenstvi s zenatym. Vedela jsem ze je zenaty az po 2 mesicich vztahu. Spaly jsme spolu az po 6 mesicich.Ja ho milovala jako do ted nikoho. Tenkrat mi bylo 18 kdyz jsme se daly dohromady, on me umel zpracovat.Ja mu vse hltala i s navijakem. Dokonce jsem ho i litovala, za kvuli detem zustava s tou nudnou a zlou zenou. :zed: Ta zena pritom byla uzasna.Sama me vyhledala, jeste tehda u rodicu.Ani problemy mi nedelala. Rekla mame, ze potrebuje sesit z matiky.Byla tehotna po dvou letech naseho trojuhelniku.Mela jsem chut spachat sebevrazdu. Milenec mi rekl, ze byl opily a ona toho vyuzila. Takze byl rozchod, uz jsem dal nemohla. Tenkrat se pro me zastavil cas. Jeste ted po 7 letech od rozchodu, me to boli.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
21.2.15 15:30
@Anonymní píše:
Ja prisla o panenstvi s zenatym. Vedela jsem ze je zenaty az po 2 mesicich vztahu. Spaly jsme spolu az po 6 mesicich.Ja ho milovala jako do ted nikoho. Tenkrat mi bylo 18 kdyz jsme se daly dohromady, on me umel zpracovat.Ja mu vse hltala i s navijakem. Dokonce jsem ho i litovala, za kvuli detem zustava s tou nudnou a zlou zenou. :zed: Ta zena pritom byla uzasna.Sama me vyhledala, jeste tehda u rodicu.Ani problemy mi nedelala. Rekla mame, ze potrebuje sesit z matiky.Byla tehotna po dvou letech naseho trojuhelniku.Mela jsem chut spachat sebevrazdu. Milenec mi rekl, ze byl opily a ona toho vyuzila. Takze byl rozchod, uz jsem dal nemohla. Tenkrat se pro me zastavil cas. Jeste ted po 7 letech od rozchodu, me to boli.
:hug: :hug: :hug: jsou to parchanti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.2.15 15:40

Nojo, jako stáva se že..tady je důležitý teda si ujasnit co a jak.to že je těhotná neznamená že spolu musí být jako otec může po tom fungovat i tak a slečn ěpomáhat. jestli jí nemiluje a nehjce sní bejt tak stejně spolu nevydržej, to je o ničem že jo?.takže si sednou a pokud je to tak tak budte spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
21.2.15 15:45

Krásné zakladatelko, hlavně, že jste se líbali. Vyjadřování 14leté holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.2.15 15:48

Tak se sním nevyspala no. :lol: :lol:..booože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.2.15 15:56

JAsně :roll: :roll: :roll: :roll: A to je jinej než v tyhle diskuzi, co jsi zakládala?
 https://www.emimino.cz/…-sex-213655/

Doporučuji sedět víc nad učením a nevymýšlet ko. otiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
21.2.15 15:57

Stává se. Předně by si měl on sednout se svou přítelkyní (tou těhotnou) a vyjasnit si, jak to s nimi bude dál. Zda spolu zůstanou (a tím pádem jediný logický následek je poslat zakladatelku k vodě) a budou vychovávat dítě, nebo jestli se rozejdou a dohodnou se na financích a péči o dítě, a kluk se zakladatelkou zůstane, pořád bude muset být v kontaktu s bývalou, pomáhat jí, platit výdaje za těhu, porod, dítě..časem si ho bude brát k sobě..To jsou tady dvě možnosti pokud si dítě nechají, třetí možnost je jasná. A nejlepší by byla čtvrtá, že to je planý poplach a kec. Nicméně pokud on ví že to možné je, tak s ní normálně spal zároveń co si užíval líbačku se zakladatelkou. :zed: A pokud se bál se s ní rozejít protože nechtěl zůstat sá..no tak to je fakt chlap s velkým CH, být s někým protože nechci být sám. To pak lituju i jeho přítelkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.2.15 16:11

Tak s těhotnou slečnou si to pán asi vyjasní ne, to dá snad rozum :roll:..ptala se zakladatelka, né těhotná slečna, a poku s ní nechce být, tak to fakt nemá smysl, čekají dítě a to je jako znamená co že se nemůžou zamilovat, pokud si to dokážou vyřešit a on plnit povonosti otce problém nevidím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
21.2.15 16:16

Taky bych dotoho nesla. Oblbuje tebe, a zaroven spi s jinou.No mela bych strach, ze me udela to same. A propo, nenapadlo te, ze ta jeho manzelka zarli treba proto, ze ma duvod? A ten rozhodne ma, kdyz lita za jinyma.

• Citovat
  • Upravit
15814
21.2.15 16:17
@Andy27 píše:
Tak s těhotnou slečnou si to pán asi vyjasní ne, to dá snad rozum :roll:..ptala se zakladatelka, né těhotná slečna, a poku s ní nechce být, tak to fakt nemá smysl, čekají dítě a to je jako znamená co že se nemůžou zamilovat, pokud si to dokážou vyřešit a on plnit povonosti otce problém nevidím 8)

no, to je o úhlu pohledu. já ten problém vidím a to dost zásadní - chlapa, který svádí jednu a bez ochrany souloží s druhou bych fakt domů nechtěla, na to se mám moc ráda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
21.2.15 16:28

@Andy27 asi jak píše sagina. Navíc mít chlapa s dítětem není med. Nemyslím to zle, sama ho mám, ale komplikace to je, zvlášť pro mladou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí